Hayır yani şimdi sevincini paylaşabilirsin burdan doğal ama arkiye katılıyorum gece 2 de yazmana gerek yoktu büyük marifetmiş gibiozaerden yazdı:Gece 2 de bi ayrıcalık sanki.XxKaaNKraLxX yazdı:Napsın millet yok junonu kestik yok kenanı kestik diye konu açıyo adamda iflisten yararlanmışZaza yazdı:Amaç :roll: :roll: Durum vahim iflisi kesen bile yazıor![]()
![]()
İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ
- XxKaaNKraLxX
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İFLİSS GECE 02:00 DE KESİLDİ
Eminönü // Xxkaankralxx
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
NE YAPALIM KENANI VE JUNONU KESEMİORUZ DEDİM BENDE İFLİSS İ KOYAYIM.BU ARADA BURASI BİR FORUMDUR.BURADA HERKES DÜŞÜNCELERİNİ İSTEDİGİ GİBİ VE İSTEDİGİ ŞEKLD YAYINLAYABİLİR.XxKaaNKraLxX yazdı:Napsın millet yok junonu kestik yok kenanı kestik diye konu açıyo adamda iflisten yararlanmışZaza yazdı:Amaç :roll: :roll: Durum vahim iflisi kesen bile yazıor![]()
_____________________________________________________________________________________________________
Türkiyeimparator(49) - Airbus(38)
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
xDGakgos yazdı:yakında fare kesimi videosuyla karşınızdayım
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
bence siz arkadaşın ne demek istediğini anlamadınız o burda iflisi kesdik gibisinden bi gösteriş değil iflis kesimine adam bulunamıyo şu zamanda gece 2 de yardım etmek isteyen çıkdı demek istiyo haklı bence bölgede sık sık yardım yazıları akıyo ama sanmıyorum çoğu kişi ben gelirim yardıma dediğini .... sözde diil özde yardımlaşma için ....
Deepoceanx & Mcansız
Deepoceanx & Mcansız
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
- DjNaDo
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Fıerce
Selamlar..
Şimdi şöyle bir durum var .. İfliss şu anki oyuncuların oyun bilgisi ve becerisine karşı zayıf gelen bir düşmandır
Zamanında ; yani İflis yeni geldiginde açılan bir konu olsa idi tavırlar farklı olurdu . Ama şimdi iflis 6 kişi toplayabilen , oyun bilgisi ve becerisi olan her bireyin.. dert etmiyecegi , gözünde büyütmeyecegi bir meseledir.
İlk defa kesilmemiş bir düşman, istenirse günde defalarca kesilebilecek bir düşman.
Yani durumda bu bir başarı degil bir reklamdır . Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama yeri burası olunca forum boş konularla ,gereksiz , olmaması gereken konularla doluyor. Biraz agırbaşlı olun dimi .
Şimdi şöyle bir durum var .. İfliss şu anki oyuncuların oyun bilgisi ve becerisine karşı zayıf gelen bir düşmandır
Zamanında ; yani İflis yeni geldiginde açılan bir konu olsa idi tavırlar farklı olurdu . Ama şimdi iflis 6 kişi toplayabilen , oyun bilgisi ve becerisi olan her bireyin.. dert etmiyecegi , gözünde büyütmeyecegi bir meseledir.
İlk defa kesilmemiş bir düşman, istenirse günde defalarca kesilebilecek bir düşman.
Yani durumda bu bir başarı degil bir reklamdır . Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama yeri burası olunca forum boş konularla ,gereksiz , olmaması gereken konularla doluyor. Biraz agırbaşlı olun dimi .
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
Deepocean yazdı:bence siz arkadaşın ne demek istediğini anlamadınız o burda iflisi kesdik gibisinden bi gösteriş değil iflis kesimine adam bulunamıyo şu zamanda gece 2 de yardım etmek isteyen çıkdı demek istiyo haklı bence bölgede sık sık yardım yazıları akıyo ama sanmıyorum çoğu kişi ben gelirim yardıma dediğini .... sözde diil özde yardımlaşma için ....
Deepoceanx & Mcansız
Arkadaşşıma katılıyorum...Ben aynen size bu düşünceyi aktarmaya çalışıyorum ama sizler bir türlü anlamıyorsunuz.1ay boyunca Meranda bekledm gece gündüz demedim.Bir Allah'ın kulu çıkmadı.Madem o kadar kolay ifliss gelin kesn.Gup kurup kes demesi kolay.Gelsin adamlar kuralım grup.
_____________________________________________________________________________________________________
- Türkiyeimparator(49 Savaşçı) - Airbus(42 Büyücü)
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya
DjNaDo yazdı:Selamlar..
Pırasasapı (32)
sunucu ezık adam yok bellıkı
gereksız gereksız dıe gecıstırmeyın bıde
ıflıssı kesdınız he .. /alkış

ulen gece 2 yazmıs bıde mıllet gece 2 de gırıo sıgınaka 5 de cıkıo
ne ezıkmıssınız arkadas junonu kesen varmı barı

ulen gece 2 yazmıs bıde mıllet gece 2 de gırıo sıgınaka 5 de cıkıo
I lost my temper
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
ARKDŞIM KONUYU BEGNMİYORSAN YORUM YAPMAZSIN OLUR BİTER.
ARGOS - ARGOSS
.

.

İsmail Kaya