Tebrikler Yönetim

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
konfucyuss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Tebrikler Yönetim

Mesaj gönderen konfucyuss »

şimdi dün geceki test sunucusundaki yönetici vasfındaki zayıflarla geçen dialoğum.

Resim

resmi parcalı parcalı koydum genelinde birsürü konusma olduğu için. okuyamayan arkadaşlar için metni yazı olarak dökücem

konf: sorulara cevap verecek bir yönetici var mı burada?

Y.Krepitasyon : ?

Y.Krepitasyon : ivet (klasik taklit zihniyeti)

konf: sadece ? işareti değil gerçekten cevap istiyorum.
konf: her akşam 21 ile 23 arasında oyundan atılmanın sebebi ne?

Y.Krepitasyon : sunucu kapanmaları istek dışı

konf:peki yaklaşık 20 gündür bu düzeltilemiyor mu?
konf: yoksa bunu düzeltecek ekip mi kurulamıyor?

Y.Levisstlye : birileri sansasyonmu yaratmaya çalışıyor ? ( ki acizlik işareti olarak kurulan bir cümle. verilen vasfı kullanılma şekli ortada tasvip edilmeyecek bir durum. tabi suçu bunlarda aramamak lazım. bu gibi kişileri buraya getirenlerde problem. olan sorunları sorduğun zaman dar zihniyetler sansasyon olarak nitelendiriyor. gerçi kelime anlamı sansasyon nedir diye sorsan onuda bileceklerini pek sanmıyorum ya neyse)

Y.Krepitasyon :Bazı sunucularda istek dışı kapanmalar oluyor test sunucusundatest sunucusunda bu ve bunun gibi kötü istenmeyen durumların önüne geçmek için yapılıyor.

şimdi TT olarak secilen kadronun ne kadar yetersizliği buradan açık ve seçik ortaya çıkıyor. TT olarak seçilmeyen kişilerin test sunucusunda işi ne ? burda aklıma gelen tek şey şu oluyor. TEST TAKIMINDAKİ ARKADAŞLARIMIZ ÇOK ZAYIF BUYRUN BÜTÜN OYUNCULAR OLARAK HERKES BAKSIN BU İŞE
Test sunucusunda girdiğim anda gördüğüm olay TT olan kişilerin OkO moduna geçerek birbirlerini kestikleri şimdi bu kişiler mi yeni eklenecek bölümleri test edecekler ? bunların işleri bölge kanalından muhabbet mi yoksa yeni eklenen bölgelerdeki açıkları aramak mı veyahut OkO moduna geçip birbirlerini kesmek mi ?

lütfen özveri.

yetersizlere verilen yetkiler sonunda kişilerin test sunucusundaki testlerine müteakip oyun içerisine bilgi sızdırıp gerekli madenleri bir anda toparlamaya başladıklarını daha dün gibi biliyorum.

kanıt diyeceksiniz şimdi buyrun size kanıt. elimde bunu kanıtlayacak bir resim yok lakin eminönü sunucusunda olanlar bunu gayet iyi bilir.

yeraltı bölgesi açılmadan önce kripraz'ın piyasası yaklasık 150 - 200 bin iken yeraltı bölgelerinin açılmasına kısa bir süre kala herkesin stok yapmak amacıyla fiyatının 750 bin civarına çıktığını.

kızıl zümrüt şelit ganoderma ve bunun gibi 3ncü yani saf madenin saf'ı konumundaki materyalleri herkes 100 - 200 bine satarken bir anda piyasaları 2 milyonları buldu.

peki neden oldu bu artış ? durup düşünmek gerekir.

Derindeki Sır eklentisi gelmeden önce tanesi 1000 - 2000 lira olan ilk sınıf madenlerin (krizoberil - ökse otu - Topaz - obisyen v.b.) piyasası bir anda 10 binlere çıktı peki bu artışın sebebi ne oldu?

Derindeki sır eklentisini bilmeyen kişiler için merak bilenler için gerekli iksirlerin kullanımına yarayacak madenler.

şimdi bu soruları kendinize sorun.

tanıtım videosunda agah son olarak diyor ya; SEN BU SAVAŞIN NERESİNDESİN
sizde kendinize soru olarak yöneltin ; SİZ BU SORUNLARIN NERESİNDESİNİZ.

Her zaman söylerim; BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR. EĞER ZİHNİYETİ DÜŞÜK İSE

konfüçyüs

Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIZMITLII »

Bu hata 20 günlük hata değil. Ben bunu Bir bucuk ay gibi bir süre öncede foruma konu olarak acmıstım. ve bu hata en az 3 aydan beri devam ediyor. Sadece grup bölgeleri geldiği için ve bu güncellemenin büyük zararlara yol actıgından dolayı günyüzüne cıktı.

şimdi 3 aylık cok büyük zararlara yol acan bir hatayı yönetimin çözememesini Bölgeden dile getirmeye sansasyon diyorlarsa Yönetim gene dengesizligini ortaya koymuştur.

Haziran ayının 18inde oyun acıgından magdur olan kişilerin kayıplarını görebildikleri halde telafi etmediler .Hatta hatayı kabul edip kayıpları telafi edemediklerini dile getirip özür dilemişlerdi..
Halbuki haksız kazanc elde edenlerin yaptıkları dolandırıcılıgı ayrıntısına kadar biliyorlardı.
Buda Magdur olan oyunculara karşı ne kadar ilgisiz kalındıgının delilidir.

Ben şuan ikvye ara verdim bazen foruma giriyorum bir kac konuya el atıyorum okadar. Ama bu gidişatla oyuna alakam kalmayacak diye düşünüyorum...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

IIZMITLII yazdı:Bu hata 20 günlük hata değil. Ben bunu Bir bucuk ay gibi bir süre öncede foruma konu olarak acmıstım. ve bu hata en az 3 aydan beri devam ediyor. Sadece grup bölgeleri geldiği için ve bu güncellemenin büyük zararlara yol actıgından dolayı günyüzüne cıktı.

şimdi 3 aylık cok büyük zararlara yol acan bir hatayı yönetimin çözememesini Bölgeden dile getirmeye sansasyon diyorlarsa Yönetim gene dengesizligini ortaya koymuştur.

Haziran ayının 18inde oyun acıgından magdur olan kişilerin kayıplarını görebildikleri halde telafi etmediler .Hatta hatayı kabul edip kayıpları telafi edemediklerini dile getirip özür dilemişlerdi..
Halbuki haksız kazanc elde edenlerin yaptıkları dolandırıcılıgı ayrıntısına kadar biliyorlardı.
Buda Magdur olan oyunculara karşı ne kadar ilgisiz kalındıgının delilidir.

Ben şuan ikvye ara verdim bazen foruma giriyorum bir kac konuya el atıyorum okadar. Ama bu gidişatla oyuna alakam kalmayacak diye düşünüyorum...

Bu kadar insanın üzerinde Yönetici tagı olmamasına rağmen bu gerçekleri biliyor fakat yöneticiler bu hataları ya bilmiyor ya da çözmek işlerine gelmiyor ;)
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Evet Arda haklı bu olay sığınaklarla gelmedi. Ben bu olaydan rahatsızdım sığınaklar yoktu ama sürekli em yapıyordur. Sürekli em yapanlar bilirler. En az 3 aydır bu olay var. Ama çoğunluk bunu sığınaklar gelince fark etti :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xsercanx »

işte son gönderdiğim msj gelen cvp
Merhabalar,

Oluşan olay bizler tarafından programlanmış bir güncelleme değildir. Sunucuda oluşan hata buna neden olmuştur.

Kısa süre içinde düzeltilecektir.

Yaşanan sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir,

İyi eğlenceler dileriz.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

xsercanx yazdı:işte son gönderdiğim msj gelen cvp
Merhabalar,

Oluşan olay bizler tarafından programlanmış bir güncelleme değildir. Sunucuda oluşan hata buna neden olmuştur.

Kısa süre içinde düzeltilecektir.

Yaşanan sorundan dolayı üzüntülerimizi bildirir,

İyi eğlenceler dileriz.

Yorumda da görüldüğü gibi çok uğraşıyorlar fakat bir ilerleme yok gibi :)
Kullanıcı avatarı
Fsekerrr
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fsekerrr »

konfucyuss yazdı:
şimdi dün geceki test sunucusundaki yönetici vasfındaki zayıflarla geçen dialoğum.

Resim

resmi parcalı parcalı koydum genelinde birsürü konusma olduğu için. okuyamayan arkadaşlar için metni yazı olarak dökücem

konf: sorulara cevap verecek bir yönetici var mı burada?

Y.Krepitasyon : ?

Y.Krepitasyon : ivet (klasik taklit zihniyeti)

konf: sadece ? işareti değil gerçekten cevap istiyorum.
konf: her akşam 21 ile 23 arasında oyundan atılmanın sebebi ne?

Y.Krepitasyon : sunucu kapanmaları istek dışı

konf:peki yaklaşık 20 gündür bu düzeltilemiyor mu?
konf: yoksa bunu düzeltecek ekip mi kurulamıyor?

Y.Levisstlye : birileri sansasyonmu yaratmaya çalışıyor ? ( ki acizlik işareti olarak kurulan bir cümle. verilen vasfı kullanılma şekli ortada tasvip edilmeyecek bir durum. tabi suçu bunlarda aramamak lazım. bu gibi kişileri buraya getirenlerde problem. olan sorunları sorduğun zaman dar zihniyetler sansasyon olarak nitelendiriyor. gerçi kelime anlamı sansasyon nedir diye sorsan onuda bileceklerini pek sanmıyorum ya neyse)

Y.Krepitasyon :Bazı sunucularda istek dışı kapanmalar oluyor test sunucusundatest sunucusunda bu ve bunun gibi kötü istenmeyen durumların önüne geçmek için yapılıyor.

şimdi TT olarak secilen kadronun ne kadar yetersizliği buradan açık ve seçik ortaya çıkıyor. TT olarak seçilmeyen kişilerin test sunucusunda işi ne ? burda aklıma gelen tek şey şu oluyor. TEST TAKIMINDAKİ ARKADAŞLARIMIZ ÇOK ZAYIF BUYRUN BÜTÜN OYUNCULAR OLARAK HERKES BAKSIN BU İŞE
Test sunucusunda girdiğim anda gördüğüm olay TT olan kişilerin OkO moduna geçerek birbirlerini kestikleri şimdi bu kişiler mi yeni eklenecek bölümleri test edecekler ? bunların işleri bölge kanalından muhabbet mi yoksa yeni eklenen bölgelerdeki açıkları aramak mı veyahut OkO moduna geçip birbirlerini kesmek mi ?

lütfen özveri.

yetersizlere verilen yetkiler sonunda kişilerin test sunucusundaki testlerine müteakip oyun içerisine bilgi sızdırıp gerekli madenleri bir anda toparlamaya başladıklarını daha dün gibi biliyorum.

kanıt diyeceksiniz şimdi buyrun size kanıt. elimde bunu kanıtlayacak bir resim yok lakin eminönü sunucusunda olanlar bunu gayet iyi bilir.

yeraltı bölgesi açılmadan önce kripraz'ın piyasası yaklasık 150 - 200 bin iken yeraltı bölgelerinin açılmasına kısa bir süre kala herkesin stok yapmak amacıyla fiyatının 750 bin civarına çıktığını.

kızıl zümrüt şelit ganoderma ve bunun gibi 3ncü yani saf madenin saf'ı konumundaki materyalleri herkes 100 - 200 bine satarken bir anda piyasaları 2 milyonları buldu.

peki neden oldu bu artış ? durup düşünmek gerekir.

Derindeki Sır eklentisi gelmeden önce tanesi 1000 - 2000 lira olan ilk sınıf madenlerin (krizoberil - ökse otu - Topaz - obisyen v.b.) piyasası bir anda 10 binlere çıktı peki bu artışın sebebi ne oldu?

Derindeki sır eklentisini bilmeyen kişiler için merak bilenler için gerekli iksirlerin kullanımına yarayacak madenler.

şimdi bu soruları kendinize sorun.

tanıtım videosunda agah son olarak diyor ya; SEN BU SAVAŞIN NERESİNDESİN
sizde kendinize soru olarak yöneltin ; SİZ BU SORUNLARIN NERESİNDESİNİZ.

Her zaman söylerim; BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR. EĞER ZİHNİYETİ DÜŞÜK İSE

konfüçyüs

./KATILL
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Biz bu yorumları kime yazıyoruz anlamıyorum ki madem hakılılar gelip cevap yazsınlar merak ediyorum aynı saatlerde oluşan bir hata 1 aydır nasıl çözülemez veya bunu arka plana atmalarını gerektiricek sebepleri nelerdir ?
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Oncelılkle Selamlar,Gercekten Uzucu Bır Olay Umarım En Kısa Zamanda Duzelmesı Dıleklerımle ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Oğlum raşit kendin söyle kendin işit ;)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Sohbet” sayfasına dön