Koray..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Compass
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Koray..

Mesaj gönderen Compass »

Sanal ortama kendimi kaptırmam v.s v.s her zaman söylenen laflar. Ben duymaktan bıktım ,

siz yazmaktan bıkmadınız . Yok o bizi çekemedi , bu bizi çekemedi şu bizi kıskandı , bizi kesemedi

muhabbetleri ile almış başını gidiyorsun , hala kendimi sanal ortama kaptırmam felan diyorsun.

Ben senin klanda kesilmeyi hazmedemediğini çok iyi biliyorum . Yaşadığımız olayı hatırlarsın inşallah .

Banada kanıt göster bilmem ne ayağına yatarsan tüm kişiliğini gerçekten ortaya dökmüş olursun. Böyle forumda

iki noktalı cümleler kurmayla kişilik sahibi olunmuyor . Önce adam ol .
PusuLa (49) Compass (Kasılıyor :D)
Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Myrmidon »

Compass yazdı:Sanal ortama kendimi kaptırmam v.s v.s her zaman söylenen laflar. Ben duymaktan bıktım ,

siz yazmaktan bıkmadınız . Yok o bizi çekemedi , bu bizi çekemedi şu bizi kıskandı , bizi kesemedi

muhabbetleri ile almış başını gidiyorsun , hala kendimi sanal ortama kaptırmam felan diyorsun.

Ben senin klanda kesilmeyi hazmedemediğini çok iyi biliyorum . Yaşadığımız olayı hatırlarsın inşallah .

Banada kanıt göster bilmem ne ayağına yatarsan tüm kişiliğini gerçekten ortaya dökmüş olursun. Böyle forumda

iki noktalı cümleler kurmayla kişilik sahibi olunmuyor . Önce adam ol .
işte bunu seviyorum :mrgreen: pusulaa gibisi yoook :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kullanıcı avatarı
Geophal
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Geophal »

Bak Koray . Yendın Tbk Ettım Neden yenDıgınıde Sana Soyledım. SndenDe bu Fotoları Koymanı Beklıyordum...
Sunu Aklınıza Sokun Ben Yenılmez Degılım.
Snı Kesen Kısılerı Ben 50 Canla Kesıyorum O wsde Bnm hatamdı.o Hatamıda Acıklamıcam Bahane Bulma Dıceksın Kımseyede Soylemedım

Ben Senı Cekmesem Meranın En ıı sıfacı Bolumune Koray yazmazdım

Bu kadar ii Ws atıyorsan Koy ortaya Buyuk Bı ıdda Onun Arkasından YApalım.

Inan Bende snn Gıbı Cok Kısılerle Ugrasıyorum Ama hıc Bırını takmıyorum.

Sana Zırh Dusmus ho Dedım Senı Kestıkden Sonra Neden BAna Cekemıyorsun Dıyorsun Onu anlamıs Degılım.

Inan Benı snn yenmen Yada Baskasının Yenmesı Onemlı Degıl.Ben Yenılmez Degılım Illakı Yenıceksınız. Wsden Sonrakı Kutlamanızda Benı Mutlu ettı Tsk ederım.

Bıde su Konuya Gelelım Orda Sag Kulagımda Kupe Yoktu Ikısındede wardı Ama sadece Sagdakı Gozukuyor.

Bu konuyuda Ben wsden Once acmıstım Halada Lafımın Arkasındayım.

Prım .. PAra Vs. Umrumda Degıl Prım Pesınde Olsam Loncandakı Butun adamları Kestım Onların Fotosunu Koyardım.

Ben bu oyunu Arkdaslarım Icın oynuyorum. Nese burda Olmaz Gelırsın Oyunda Adam gıbı Konusurz Bana bı Kıuyruk acın awr Bılıyorum O Ne cozelım.
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!

ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
Kullanıcı avatarı
yerin10kat6
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yerin10kat6 »

La bu Koray Kendine Seviye Yapmıs xD Benle Ws Atman için belli Bir Seviyeye Girmen Gerekyor xD haha SEviyen bumu Yoksa Koraycıx 5 m ye hallletik XD :twisted:

Resim

FENA :twisted:
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
Kullanıcı avatarı
yerin10kat6
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen yerin10kat6 »

yerin10kat6 yazdı:La bu Koray Kendine Seviye Yapmıs xD Benle Ws Atman için belli Bir Seviyeye Girmen Gerekyor xD haha SEviyen bumu Yoksa Koraycıx 5 m ye hallletik XD :twisted:

Resim

FENA :twisted:

GİNCEL XD
// ~~ ZEYDAN ~~ ~ \\
\\ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ //
// ~~MaçaxValesi~~ \\
mamamamia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen mamamamia »

Koray tam bir oÇocugu Geophal sen her türlü yener adam koy ortaya belirle bi saat bizde izleyelim
Korayın teK Şansı Geonun en iyi arkadaşları iken ve Geophal ile megaşifa arasında tartısma oldugunu bilmelerine ragmen geoyu satanlardır bazılarının .
kimi kastediyorum
Mcerdem . Nitoet . Holywartoxin . vs vs . . .
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Türkçe konuşursan bizde okuyabiliriz belki=))
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Kullanıcı avatarı
MeGaxLoST
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MeGaxLoST »

Bu Koraya Kufur Eden Mamamamia Can'ın Konusunda (Megaxkissx den veda) Bırakma Oyunu Buluruz Calanları Diyen Adam Değilmi :) Lan Ne Biçim İnsansın Ne Biçim Döneksin Sana İnsan Demeye Utanıyorum Bunu Bil. Geophal'a Gelince... Geophal Herşeyi Oyun Sanıyor. . . Yok ws Atalımda Görsün Yok Şunu Yapalımda Görsün... Herkez seviyesini Belli Ediyor...Her Sey Item Deildir Bunuda Bılmenız Gerekir. Koray'a prim yapıyorsun diyor burda artistlik yapıyor ne biçim adamsın lan sen ? Babanın paralarıyla bize havamı atıyosun ? Kesince Adamsan Kesilincede Kuyrugunu Büzüp Kabulleneceksin . . . ! Şimdi Bana Saçma Sapan Sen Kimsin Gel ws Deme . . . Sana Kesemezsin Demiyorum..Tamam Aferim Yapmışsın İtemini Orasına Bişey Diyemem Helal Olsun Fakat Kendinin Bu Konuyu Açarak Prim Yapmaya Çalıştıgın Belli Boş Yere Ona Buna Prim Yapıyorsun Deme . Herkeze Iyı Oyunlar/İyi Forumar...
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
Resim '``'HANEDAN'``'
ResimResim
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Bir Prim Davasıdır Almış Başını Gidiyor. .

Ünlü Olmak İsteyen Varsa Elinden Tutabilirim :mrgreen:
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Genius »

Geophal yazdıklarını okuyordum bişey ilgimi çekti ." Loncandaki tüm adamları yendim" demişsin. İstersen bir daha düşün derim Güncelleme gelmeden önce attığımız ws'de 5-1 lik farklı bir skorla seni yendiğimi hatırlıyorum.Belki hatırlamazsan MEGAXOWL ile atmıştım ws'mi . .;)
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön