komedi
48 lvl ex 99 yapıp emde aynı anda 2 adam kesersem ne olur diye düşünmeden edemedim.bir kere 14 lvlken ex 99 du tılsım yaptım 2 lvl atlamıştı aynısı olursa güzel olur

tılsımda aynısı benmde başıma qeldi şifacı çarım 22 lwl i yaşamadan 23 e geçtiturkoxHAMSTER yazdı:49 buyucu Leblebi
komedi
48 lvl ex 99 yapıp emde aynı anda 2 adam kesersem ne olur diye düşünmeden edemedim.bir kere 14 lvlken ex 99 du tılsım yaptım 2 lvl atlamıştı aynısı olursa güzel olur
Kod: Tümünü seç
.Kula Bela Gelmez HAK Yazmayınca.
.HAK Bela Yazmaz Kul Azmayınca.
.HAK Kuldan İntikamı, Kul İLe Alır.
.Dini İrfanı Bilmeyen Bunu Kul Etti Sanır.
25 lwl de çemberciyle kurt mağarasına bi girdimkuubii yazdı:tılsımda aynısı benmde başıma qeldi şifacı çarım 22 lwl i yaşamadan 23 e geçtiturkoxHAMSTER yazdı:49 buyucu Leblebi
komedi
48 lvl ex 99 yapıp emde aynı anda 2 adam kesersem ne olur diye düşünmeden edemedim.bir kere 14 lvlken ex 99 du tılsım yaptım 2 lvl atlamıştı aynısı olursa güzel olur3 kişilk grupta tılsım yapıyorduk ben oturuyordum arkadaş phili deydi diğer arkadaş akrep keserken baktım sapsarı bi ışık uzunbi süre
meğersem çar 21 lwl çar 23 lwl olmuş
![]()
![]()
exp 94 ken 1 akrep kestim 48 lwlken exp 64 oldu![]()
ayrıca tet sunucusunda çeberci olmak varmış aynı anda 3- 4 lwl
Aynen sunucudan aynı anda atılmışız demek ki.Tam savaşçı 49 yapıp sevinçe şifacı açtım 47 level yaptım tam akreplerdeyim bir hata verdi 1 level karakterlerimKaraXHayalet yazdı:Yav tam 49 olduk dedik sunucudan attı 1 olmuşuz etmediiğim küfür kalmadı :lol: