Acı ama gerçek.!
Re: Acı ama gerçek.!
gökhanım sana bi açıklanma gelmesini bekleme burası ikv dünyası burda her an herşey olabilir aklına gelebilecek her türlü oyunu oynadım ama burası kadar sistemi bozuk bi oyun görmedim.. malesef ki hep buraya geçyoruz sebebi ise burda bulduğumuz güzel dostluklar.. Bana göre oyun yönetimi 3 yıldır benim için eksi (-) bu gidişlede hep öyle kalacak 
Erçin&Ceremi
- Casper0629
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Turkokaradulx yazdı:gokan kardeşim benimkide bloklandı ben actırdım yardımcı ola bilirim
Zaten yarın açılıyor abi sağol yinede düşündüğün için
Demetli 49 { Savaşçı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
- Casper0629
- İskele Babası
ecoreis yazdı:Sana katılıyorm artis işte yalaka nabsın herkesin yalakalıgını yapıyorbbknow yazdı:yüRü qit Lan aRtistaz item dizip asab bastı die adam oldu kenan kesmeye basladı .
İYİ OLMUŞ
Öncelikle laflarınıza dikkat ederek yorum atın.Greywolf Öztürk (Kuzenımın Karakterı ) Kendısı ustunu dızdı benımde cok katkım oldu ( Gökhan ) Ancak şuan biz fazla giremediğimizden Tuğrahan ( Öztürk'ün Kardeşi) oynuyor.
Kenan kesiyor diyorsun emin ol ki senden öncede bu ikv yi oynuyorduk senden sonrada oynuyacağız.
Şimdi ekmeğine bak laf kalabalığı yaparak forumu kirletme.
Demetli 49 { Savaşçı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
1 lwl açtıın çarlarla birilerini yoklarken ettiğin küfürler yüzünden olabilir mi ? ? ? ? ? Ne demek istedimi iyi anladın ama unutma ava giden avlanır.. Zorlama bence..
I lost my temper
- Casper0629
- İskele Babası
Turkokaradulx yazdı:gokan kardeşim benimkide bloklandı ben actırdım yardımcı ola bilirim
Yarın açılması gerekiyor.Eğer açılmazsa iletişim halinde oluruz.
Demetli 49 { Savaşçı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Bunun kadaR Artist biRini qörmeDım aDam asab Üretti En iyi ŞifaCı oLmus Büyücüdede en iyimiş öyLe Diyordu EjdeR Üreteyim qöRüR miLLet diyoRDu Kardeşim Unutma böyLe Konusarak bi yeRe vaRamazsın sadece Sana acıRLar Oke Morfin Bu aRaDa 1 Ay oLdu sunucuya qeLeLi her yere giriyon benı niye koymadınız en iyi şifacı yazmıslar yakında ben oLcam Bi artistte burda Adam olun efendı oLun yeteR BöyLe oLunca her yerde belli olursunuz unutmayın Morfin snn yasında biz babamızdan para alıpta pLus aLmıyorduk tmmı kocum ?
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- Casper0629
- İskele Babası
bbknow yazdı:Bunun kadaR Artist biRini qörmeDım aDam asab Üretti En iyi ŞifaCı oLmus Büyücüdede en iyimiş öyLe Diyordu EjdeR Üreteyim qöRüR miLLet diyoRDu Kardeşim Unutma böyLe Konusarak bi yeRe vaRamazsın sadece Sana acıRLar Oke Morfin Bu aRaDa 1 Ay oLdu sunucuya qeLeLi her yere giriyon benı niye koymadınız en iyi şifacı yazmıslar yakında ben oLcam Bi artistte burda Adam olun efendı oLun yeteR BöyLe oLunca her yerde belli olursunuz unutmayın Morfin snn yasında biz babamızdan para alıpta pLus aLmıyorduk tmmı kocum ?
Arkadaşım laflarına dikkat et.Ben Gökhan Spxcasper ın asıl gerçek sahibiyim.Spxgreywolfu şuan oynayan kişinin abısi kastı ve şimdi kardeşi Tugrahan dediğim kuzenım oynuyor.Bazı şeylere aklı sarmıyorsa bunu sucunu Ben ve Abisinden arayarak çoğul konuşma lütfen.Beni bu sunucuda zaten tanıyan tanıyor hiç kimsenın parasında gozum yok ve aldığım seylerın havasını yapıpta mılletı rencıde edecek kadar düşmedik.Bilmem anlatabildimmi sana güzel kardeşim ?
Hadi şimdi Allaha emanetsin [ Konuşurken , cevap yazarken lütfen herşeyi bilerek yap ]
Demetli 49 { Savaşçı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }
Jacknife 49 { Büyücü }
Enterprise 49 { Şifacı }