Gm Master ToRNaViDa - Tayfası ve Migrat Seferi
- xxxAPACHixxx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gm Master ToRNaViDa - Tayfası ve Migrat Seferi
evet arkadaşım sana katılıyorum aynı tayfa bu alayınaynısını kadimde de yapmıştı diğeroyuncu arkadaşların günahı nedir acaba bu oyunun yetkililerine sesleniyorum bu işe bir dur deyin ve gerekeni yapın TANIMSIZ arkadaşımın dediği gibi buna bir son vermezseniz kendimize başka oyunlar bulalım nezamana kadar bu haksızlık devam edecek burda tüm oyuncu arkadaşlar bir emek harcıyor emeğe saygınız varsa lütfen bu kişiler hakkında gerekeni yapın bu haksızlığa bir dur deyin saygılarımla
Re: Gm Master ToRNaViDa - Tayfası ve Migrat Seferi
Merhaba,
[GM]'lerin oyunun en başından bu yana oyun oynadıklarını ve oynamaya devam edeceklerini söylememe gerek olmadığını düşünüyordum, yanılıyormuşum. Tüm [GM]'ler yetkisi bulunmayan karakterler ile oyun oynama hakkına sahiptir ve bu hakkı kullanmak için kimseden izin almak zorunda değildir. Eğer bir uygunsuzluk yapılacak olsa idi -ki yapılması söz konusu değil-, Migrat kuyruğunda yapılmazdı. Bundan emin olabilirsiniz!
Konu içeriği itibari ile tamamen aykırı ve utanç verici. [GM] olarak sorumluluklarını aksatmayan ve sizler için çabalayan birinin eğlenmek için harcadığı az zamanı bu kişinin yüzüne vurmanızı hoş karşılayamıyorum.
Sizin ve Comrade'nin hesabı kapatılmıştır.
İyi eğlenceler!
[GM]'lerin oyunun en başından bu yana oyun oynadıklarını ve oynamaya devam edeceklerini söylememe gerek olmadığını düşünüyordum, yanılıyormuşum. Tüm [GM]'ler yetkisi bulunmayan karakterler ile oyun oynama hakkına sahiptir ve bu hakkı kullanmak için kimseden izin almak zorunda değildir. Eğer bir uygunsuzluk yapılacak olsa idi -ki yapılması söz konusu değil-, Migrat kuyruğunda yapılmazdı. Bundan emin olabilirsiniz!
Konu içeriği itibari ile tamamen aykırı ve utanç verici. [GM] olarak sorumluluklarını aksatmayan ve sizler için çabalayan birinin eğlenmek için harcadığı az zamanı bu kişinin yüzüne vurmanızı hoş karşılayamıyorum.
Sizin ve Comrade'nin hesabı kapatılmıştır.
İyi eğlenceler!