xD ama teslayla adamın bi vuruşu aynımıdr ? Sen kontu açınca sabit kalıosun adam geriye çıkcak öyle saldırcakanonimm yazdı:Haklısın kardeş büyü bozma yerine kutup yazmışım :? Aklım neredeyse artıkKonsantrasyon açıkken büyü bozma kullanılabiliyor mu hiç denemedim
Ama rakip o sırada sana 2 vuruş yapabilir ve o sırada benim vuruşum ile tesla da rakibin canını indireceği için durum eşitlenir gibime geliyor. Yani rakibin canı benden biraz daha fazla olur belki ama ben meditasyonun sayesinde gelen kritik çarpanıyla en az 1 kez 3 kat vursam bile rakibin hali ortada... Üstelik hiçbir büyücünün rakip konsantrasyondayken saldıracağını tahmin etmiyorum.
Büyücü kesmek için bir taktik ?
Re: Büyücü kesmek için bir taktik ?
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
♦$äß®îM $êLäMê†$ê İ$¥äñîM ƒêLäKê† øLû®♦
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Tommiks yazdı:xD ama teslayla adamın bi vuruşu aynımıdr ? Sen kontu açınca sabit kalıosun adam geriye çıkcak öyle saldırcakanonimm yazdı:Haklısın kardeş büyü bozma yerine kutup yazmışım :? Aklım neredeyse artıkKonsantrasyon açıkken büyü bozma kullanılabiliyor mu hiç denemedim
Ama rakip o sırada sana 2 vuruş yapabilir ve o sırada benim vuruşum ile tesla da rakibin canını indireceği için durum eşitlenir gibime geliyor. Yani rakibin canı benden biraz daha fazla olur belki ama ben meditasyonun sayesinde gelen kritik çarpanıyla en az 1 kez 3 kat vursam bile rakibin hali ortada... Üstelik hiçbir büyücünün rakip konsantrasyondayken saldıracağını tahmin etmiyorum.
Rakibin canı benden biraz daha yüksek olabilir ama benim üstüm de full azat yani az buz vurmuyorum
Yaşam soframdaki en güzel mezesin sen..
Paşazade-Toroskaplani-Toroskaplanii
Adamın elide armut toplamıyor oda tesla koyabilir oda meditasyon yapabilir sadece kendi açından bakma adamın üstüde iyi olabilir?Hem snde zihin yok diyelim kritik çaktın adam canı azalınca sana zihin atar oturur
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Eğer rakip tesla koyarsa durumum vahimTommiks yazdı:Adamın elide armut toplamıyor oda tesla koyabilir oda meditasyon yapabilir sadece kendi açından bakma adamın üstüde iyi olabilir?
xD neyse konu kapansın durumun vahim baska bi strateji geliştiranonimm yazdı:Eğer rakip tesla koyarsa durumum vahimTommiks yazdı:Adamın elide armut toplamıyor oda tesla koyabilir oda meditasyon yapabilir sadece kendi açından bakma adamın üstüde iyi olabilir?Bir an önce 3 kat gelmesi için dua etmem gerekir
Rakibin hangi büyüsü daha fazla vurursa onu tutarım ben de iyi olup olmaması önemli değil
Ve rakip meditasyon açarak kritik vurursa o zaman da durumum vahim :? Hemen rakibe yaklaşıp pat küt dalmam lazım :mrgreen:
Yüzbaşı ♦Tommiks
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
لاَ ضَرَرَ وَلاَ ضِرَارَ
ݧ╩AnßuL♦KıYaM£╩♦VaKTi
LODOS
Başka yorumlarda bekliyorum ama taktiği geliştirmem için başka eleştirileri de göz önünde tutmam lazım.
15 puanda tesla nın yavaşlatma etkisi 1 puandaki etkisiyle aynıdır ..
Sadece farkı
Hasar farkı ve süre farkıdır ..
Ben bu yetenek dizilimini büyücü ws büyücüye uygun olarak görmüyorum ..
Hem tek bir efsuna vermişsin ben sahsımca söylüyorum bu yeteneklerle büyücü kesmen ŞANS
Sadece farkı
Hasar farkı ve süre farkıdır ..
Ben bu yetenek dizilimini büyücü ws büyücüye uygun olarak görmüyorum ..
Hem tek bir efsuna vermişsin ben sahsımca söylüyorum bu yeteneklerle büyücü kesmen ŞANS

- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Çok kötü bir kere kesinlikle 2 büyü olacaksın adamdan can alamazsın.tek elektrık zaten 1500 vuruyor.
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
elektirik ve konsantrasyon vermişsn direnç kırma ver daha güzel olur ..

- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
15 elektrik+15 bilgi
15 meteorit+15bilgi
15 büyü bozma
15 zihin
1 kutup
5 tesla
Bu yetenek daha çok işine yarar.Ama bu yetenekler sırf büyücü ye büyücü vs si içindir. Rakibin vurduğu her meteorite karşı büyü bozma konsantrasyona karşı kutup. Ayrıca ilk zihin saldırısını siz atmalısınız canınız çok veya az ilk siz atmalısınız. Zihin saldırısının açılmasına 1-2 saniye kala rakibin dibine gidip tesla kurmalısınız.zaten o teslayı öldürmek için bi miktar uğraşcak enerji sini bi miktar az doldurcak.bundan sonrasıda size kalmış. Ama oynadığınız pc biraz sağlam olsun
. benim pc berbat olduğu için meteorite karşı büyü bozmayı atıyorum bi bakıyorum meteorit işlemiş üstüne 2. büyü hasarıda işlemiş
.
15 meteorit+15bilgi
15 büyü bozma
15 zihin
1 kutup
5 tesla
Bu yetenek daha çok işine yarar.Ama bu yetenekler sırf büyücü ye büyücü vs si içindir. Rakibin vurduğu her meteorite karşı büyü bozma konsantrasyona karşı kutup. Ayrıca ilk zihin saldırısını siz atmalısınız canınız çok veya az ilk siz atmalısınız. Zihin saldırısının açılmasına 1-2 saniye kala rakibin dibine gidip tesla kurmalısınız.zaten o teslayı öldürmek için bi miktar uğraşcak enerji sini bi miktar az doldurcak.bundan sonrasıda size kalmış. Ama oynadığınız pc biraz sağlam olsun
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.