Sen niye yırtık dondan çıkar gibi fırlıon ben senin yorumuna bir şey mi dedim arkadaşım ..
Zıplama herşeye ..
Büyücü Sorum?
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücü Sorum?
Benim merak ettiğim şey şu siz tek büyü yapın bilmem ne 3 büyü yapın çöyle böyle demişsiniz. Şimdi tek büyü hasarınız olursa büyücüler bir yaratığı normal yaratık kesilirde grup bölgelerinde bosslardayken tek büyü atarsın karşı taraftan çekemezsin 3 saniye beklemen gerekir fakat boss karşı tarafa hasar verir(motorin,centruon). 3 büyü hasarınız olursada zihin saldırısına veremediğiniz için bazı yerlerde kitlemek gerektiği için nası kitliceksiniz. her iki grup bölgesi içinde en makul dağılım şudur.
15 buz+15bilgi
15elektirk+15bilgi
15dirençkırma
15zihin
5tesla
1büyübozma
1 kutup
1 zihin
item sorarsanız da olabildiğiniz kadar üstünüzü elektrik dizin çünkü elektrik 3 katla çok yüksek hasarlar veriyor.
15 buz+15bilgi
15elektirk+15bilgi
15dirençkırma
15zihin
5tesla
1büyübozma
1 kutup
1 zihin
item sorarsanız da olabildiğiniz kadar üstünüzü elektrik dizin çünkü elektrik 3 katla çok yüksek hasarlar veriyor.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yorumlarından dolayı MykonS, Tommiks ve Patikli'ye teşekkür ediyorum...MykonS yazdı:2 büyü tek efsundan şikayetçi arkadaşımız
Mesela
Fiziksel + Buz yetenek dizilimin
İtemlerin Sadece Fiziksel o bundan şikayetçi ondan tek büyü yapıyor ..
Bencede tek büyü güzel olurdu ama şaçmada olurdu öte yandan
Neden dersen
2 büyü ile 6 saniyede 3 büyü atabilirken tek büyü ile 2 büyü atabilrisin ..
grup bölgeleri içinde aynı her zaman 2 büyü daha avantajlıdır
3 büyü meselesine gelince ben şaçma buluyorum .
3 tane büyüye vermendeki amaç ne olabilir ki ??
Bu arada Konsantrasyon (MykonS) anlamış demek istediğimi anlattıkların için teşekkürler.
Ama 3 büyüyü kim uydurdu anlamadım en az 3 defa her yorumu (kendiminkiler de dahil.) okudum hala 3 büyü diye bir şey okumadım...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
sana kısa ve öz;
üstünü ful bilge yap çift düzmeye çalış,15 buz oku 15 bilgisi-15 elektırık 15 bilgisi yap
15 direnç kırma alanına ver 15 zihin saldırısına var 45 sanıye hapsetmek için,1 tesla yap 1 büyü bozma yapacaksan hiç yapma daha iyi gurubla girdiğin arkadaşlarından tek bir kişi büyü bozma yapsın illa büyü bozma istiyorum dersen 5 puan ve üstü en az vermen lazım 1 meditasyon 1 kutup ver bunlarla güzel işler yapabilirsin.
BÜYÜNÜN İRFANINI HERKES ANLAYAMAZ
üstünü ful bilge yap çift düzmeye çalış,15 buz oku 15 bilgisi-15 elektırık 15 bilgisi yap
15 direnç kırma alanına ver 15 zihin saldırısına var 45 sanıye hapsetmek için,1 tesla yap 1 büyü bozma yapacaksan hiç yapma daha iyi gurubla girdiğin arkadaşlarından tek bir kişi büyü bozma yapsın illa büyü bozma istiyorum dersen 5 puan ve üstü en az vermen lazım 1 meditasyon 1 kutup ver bunlarla güzel işler yapabilirsin.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Teşekkürler de madem elektrik de dizeceğim sizin geçenlerde okuduğum bir yazınızda 4 bilge 3 azat diyordu böyle yapsam nasıl olur?kontforum62 yazdı:sana kısa ve öz;
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
1 puan bile olsa özellikle miğrata girerken bütün büyücülerde büyü bozma olması şart.kontforum62 yazdı:sana kısa ve öz;
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
15 buz / bilgisi / zihin / kutup / elektrik / elektrik bilgisi /
1 Tesla
7 direnç kırma
Üstünü bilge + solucan diz hem klan savaşlarında hem grup bölgelerinde gayet etkili
Örnek : tunahanb
1 Tesla
7 direnç kırma
Üstünü bilge + solucan diz hem klan savaşlarında hem grup bölgelerinde gayet etkili

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
ChuckBartowsKi yazdı:15 buz / bilgisi / zihin / kutup / elektrik / elektrik bilgisi /
1 Tesla
7 direnç kırma
Üstünü bilge + solucan diz hem klan savaşlarında hem grup bölgelerinde gayet etkili![]()
Sen sen ol buz ve elektrik veripte ardından arkadaşın yaptığı gibi 7 direnç kırma yapma. 15 olmayan direnç kırma yaramaz.
Patiklipenguen
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Tamam zaten direnç kırma kesinlikle 15 sağolun bu arada bilgiler için öğrendim her şeyi herkese teşekkürler.patiklipenguen yazdı:ChuckBartowsKi yazdı:15 buz / bilgisi / zihin / kutup / elektrik / elektrik bilgisi /
1 Tesla
7 direnç kırma
Üstünü bilge + solucan diz hem klan savaşlarında hem grup bölgelerinde gayet etkili![]()
Sen sen ol buz ve elektrik veripte ardından arkadaşın yaptığı gibi 7 direnç kırma yapma. 15 olmayan direnç kırma yaramaz.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм