Jiko , Dün Öğle sıralarında Bu Hatayı Kullandığında Klanı Okudum Herkes sana Oyundan Çık Hatta Foto Alıp Desteğe Yolla Dediler.
Bizim Ebuzer( Paşaxşifa - Ebuz- Corleone ) de'de Böyle bir Hata Olmuştu.allahtan Foto Alıp Desteğe yolladı.Çarına Sınırsız Ban Vermişlerdi.bu Fotoyu ( Hatanın olduğu Görüntüleri) Yolladığında Banı Açıldı.
Umarım sende Hataya DAir Bir Kaç foto almışsındır.Yoksa Yönetim bu Konularda Hile Yaptığını Varsayarak Banını Bir İtiraz Olmadan ASla Açmaz.
İyi Forumlar...
Oyun Hatası !!
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyun Hatası !!
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- Jikolata
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
ikv desteğe gerekli sunumları yaptım zaten
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Jikolata yazdı:Oyunda çıkan bi sorundan dolayı çarımın banlanması sözleri üzerine bu konuyu açma gereksinimi duydum.. sadece oyundan kaynaklanan bi sebeten dolayı bana kimse vuramıyor .. ve ikv desteğede konuyla ilgiili mail attım .. ama daha yapılan hiçbirşey yok .. çarımın banlanması söz konusu bile olamaz ..sadece oyun hatası ve bu hatayı kullanmıyorum ..
Oyun hatası diyo bundan doya doya yararlanıyo
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
sen banmı yedın ?Jikolata yazdı:ikv desteğe gerekli sunumları yaptım zaten
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
hata haaintikamatesi yazdı:arkadaşın dediğine göre hatadan faydalanmışsın tabi hataysa orası muammaHellriders yazdı:Kullanmıyormusun ilginç oyuna gir çık belki düzelir dememe rağmen 2 kere kesme girişiminde bulundun 1 kere kestin etrafındaki hekezi kestin allahtan kullanmıyorsun
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
orda ben hata olduğunu söylemedim.Dikat edersen muamma dedim anlamını bilmiyorsan aç sözlüğü öğrenCastersimurganka yazdı:hata haaintikamatesi yazdı:arkadaşın dediğine göre hatadan faydalanmışsın tabi hataysa orası muammaHellriders yazdı:Kullanmıyormusun ilginç oyuna gir çık belki düzelir dememe rağmen 2 kere kesme girişiminde bulundun 1 kere kestin etrafındaki hekezi kestin allahtan kullanmıyorsun
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM