Bende sadece görsel önerine katılıyorum.Bizim oyunumuzda başka oyunlarda olmayan ve ayrı bir piyasası olan üretim varken + basmak saçma olur.
Görsel olarak oturma senin dediğin gibi olabilir.Birde karakterlerin Shift tuşu ile olan yürümesi dışındaki normal koşma ve depar durumu çok sahte bir koşuş.Arkadaşlarıma gösterdiğimde oyunda ilk göze çarpanın bu olduğunu söylediler.Bence oyuna ilgi çekmek isteniyorsa bu tür görsel sorunlar düzelmeli.Tabi ellerinden geldiğince.
OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
- IIDoLcEgAbBaNaII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: OYUNU BIRAKAN BİR OYUNCUDAN (ĄđĭчДппΛЙĽĭ)
Bencede anismasyon fikrin güzel ama diger 3 düşüncene katılmıyorum cünkü diger 3 düşüncen imkansız gibime geliyor oldu bile desek o düşüncelerin arkadaşlarında dedigi gibi oyuna huzur yerine daha cok huzursuzluk geitirir..
İİyi Forumlar
İİyi Forumlar
Şerden kandırdım ,içimi avutmalıyım…
Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

Kendimden kendime korkum,korum alevleniyorum
Yangının oldum..!

yorumlar için sağolun arkadaşlar
destekten hala cevap bekliyorum
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Yannış anlama ama daha çoook beklersinalisergvn yazdı:destekten hala cevap bekliyorum
Ko a.... Böyle iyiyiz
Şaka maka biraz daha efekt şArt .!
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bak buna katılıyorumKaraXHayalet yazdı:Yannış anlama ama daha çoook beklersinalisergvn yazdı:destekten hala cevap bekliyorum
Evet görsel olarak katılıyorum.Ama şu exp olayı her lvlde 2 katına çıkarılsın diyorsun şuan 45 den sonra 6 bin exp aralıklarınla lvl atlanıyor düşün artık bu bile zorken 6 bin 46 oldun 12 bin 47 oldun 24bin 48 oldun 48 bin exp 49 olana kadar canın çıkar birde sınırsız lvl diyorsun.49 da 76bin exp 50 lvl 152bin exp i bu önerin çok kötüydü.Böyle birşey olursa görevde olmaz çünkü sınırsız lvl varsa:D bütün lvlere görev koyamazlar:D 999bin lvl
Görevde olmassa millet birbirlerini geçmek için kavga ederler herkes merana gider yeni bir bölgeye gider zaten lag dan kasamassın:D neyse bendne bu kadar oyunu bırakma.
Berekost yazdı:Evet görsel olarak katılıyorum.Ama şu exp olayı her lvlde 2 katına çıkarılsın diyorsun şuan 45 den sonra 6 bin exp aralıklarınla lvl atlanıyor düşün artık bu bile zorken 6 bin 46 oldun 12 bin 47 oldun 24bin 48 oldun 48 bin exp 49 olana kadar canın çıkar birde sınırsız lvl diyorsun.49 da 76bin exp 50 lvl 152bin exp i bu önerin çok kötüydü.Böyle birşey olursa görevde olmaz çünkü sınırsız lvl varsa:D bütün lvlere görev koyamazlar:D 999bin lvlGörevde olmassa millet birbirlerini geçmek için kavga ederler herkes merana gider yeni bir bölgeye gider zaten lag dan kasamassın:D neyse bendne bu kadar oyunu bırakma.
49 dan sonra her seviye için katlansın diyorum bunu dememin amacıda çok fazla seviye farkı olmasın
vaLLa iyi kötü bi cevap oLumLu oLumsuZ beKLiyoRumKaraXHayalet yazdı:Yannış anlama ama daha çoook beklersinalisergvn yazdı:destekten hala cevap bekliyorum