Hakkınızı Helal Edin ....
Re: Hakkınızı Helal Edin ....
seni tanıorum kuklacı qöRevimi yapmıstın
bende oyunu bıraktım ama oyuncular qeRcekten hiçbir oyunda yok bende forumdan iletişimimi sürdürüyorum 
Hakkım varsa Helal olsun devrimci kardeşim.Devrim yolundan hiç kopma gerçek hayatında,tek yol devrim.
Yaşamak tek ve hür bir ağaç gibi kardeşcesine...
Yaşamak tek ve hür bir ağaç gibi kardeşcesine...
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Lostxdewrimci yazdı:Arkadaslar bu güne kadar güzel sohbetlerim oldugu gerkse tartışmalarla geçen İkV ye son veriyorum buna gerekçeler ise cogu arkadasım oyunu bıraktı ,askere gitti , birde kırsal kesimde yaşıyorum iş güç çok yaz günü kafanı kaşıyacak vakit bulamıyorum , vs. vs. , ve deger veridigim adamlardan halil ( Revengeofage) Osman ( Öfkeli) ve bir çok kişi oyunu bıraktı artıq ..İkv eskisi gibi deil zaten sarmıyor artık kaç aydır sohbet için giriyordum oda kalmadı ee geriye dönüp baktıgımda bişi kalmadı İkv de belki olurda döneriz ( Zaten innsanoglunu anlamak zormuş)
Nese uzatmadan abilerime ablalarıma herkese tşk ederim hakkınızı helal edin ....
Lostxdewrimci ThE aNd .....
Reel Hayatında Başarılar Oyunu bırakarak iyi bir Karar vermıssın Bende Oyunu bırakmadan önce cok düşündüm ilk charı silmek istemedim oyuna ara vereyım dedım Pc yi açınca artıq refleks haline gelmiş xD Charı silerek kurtuldum
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Tşk ederim hepinize ....
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- trapzone1
- FareAdam Düşmanı
Hakkım varsa helal olsun,sen de helal et REELDE BAŞARILAR
eski biR dost < IITRABZONLUII >
- KankaXzeus