ÖLüm OyununDa SavaşcıLarın Birincisi KuzeyXsanalcı

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Re: ÖLüm OyununDa SavaşcıLarın Birincisi KuzeyXsanalcı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Şimdide biz hırsız olduk işe bak =)
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

Kuzeyx yazdı:Vandervaart sen Bana Hırsız Diyorsun Kendne Bak Hırsız Herif Eger sen bnm Hırsızlıgımı kanıtla carlarımı teker teker Silmesem Adam Degil Dünkü Cocuksun Velet seni Hırsız.. #@!? Kuyuruk acısı var dimi Beni Bilen Biliyor Seni Ne Oldugunu CÜmle Alem Biliyor. Hırsız Seni hadi yol al.
yarası olan gocunur xP
Kullanıcı avatarı
Paranoyak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Paranoyak »

Şurda biri gelsin Vandervaart bnm 1 liramı çaldı desin ben bütün çarlarımı silerim. Sıkışınca milleti kendine benzet analcı seni. Pardon (s)analcı.. ;)
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..

-Paranoyakk-
Kullanıcı avatarı
LeMaNdRo
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen LeMaNdRo »

Kuzeyx yazdı:Vandervaart sen Bana Hırsız Diyorsun Kendne Bak Hırsız Herif Eger sen bnm Hırsızlıgımı kanıtla carlarımı teker teker Silmesem Adam Degil Dünkü Cocuksun Velet seni Hırsız.. #@!? Kuyuruk acısı var dimi Beni Bilen Biliyor Seni Ne Oldugunu CÜmle Alem Biliyor. Hırsız Seni hadi yol al.
Ahmet Bu İşlerle Uğraşıcağına Sen Git Loncanı Düzelt Loncana Girdigime De Pişman Ettirdiniz.
Neden Mi ?
Kuzeyxfırtına=1 Hashxbold=5 Çarına Ws Kaybettı Ve Çarını Sılmedı Adam Foruma Resım Fılan Koydu Sırf Fırtınanın Adı Yalancıya Çıkmasın Diye Hashxbold ile tüm Çarlarımı Silmek Üzere Çarına WS attık.Sonuç mu ne ?
Hashxbold=1 KuzeyxStar=5 Çarına Sılmedı Orası Ayrı Bır Mesele Elımde bir Sürü Foto Var Foruma Koysam Ortada Kalırsın Oyuna Gıremessınız Daha O FOTOLARI KOYDUGUMDA SADECE SEN DEĞİL LONCANDAN EN FAZLA 1 2 KİŞİ HARİÇ HIRSIZ OLDUGUNUZ ORTAYA ÇIKACAKTIR EMİN OL VANDERWAART A GELİNCE O ADAM HAKKIYLA İŞ GÖRÜR SİZİN GİBİ GOCUNUNCA ONA BUNA İFTİRA ATMAZ BÖYLE ADAMLAR.
MİLLETLE UĞRAŞMAYI BIRAK WANDERWAART A WELET DEMİŞSİN EMINIM SENDEN DAHA BÜYÜKTÜR YAŞIN 16 OYUN YERİNE DERSLERİNE BAK BENCE..
KuzeyxSTAR
Uzaklar
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Kuzeyx »

LeMaNdRo yazdı:
Ahmet Bu İşlerle Uğraşıcağına Sen Git Loncanı Düzelt Loncana Girdigime De Pişman Ettirdiniz.
Neden Mi ?
Kuzeyxfırtına=1 Hashxbold=5 Çarına Ws Kaybettı Ve Çarını Sılmedı Adam Foruma Resım Fılan Koydu Sırf Fırtınanın Adı Yalancıya Çıkmasın Diye Hashxbold ile tüm Çarlarımı Silmek Üzere Çarına WS attık.Sonuç mu ne ?
Hashxbold=1 KuzeyxStar=5 Çarına Sılmedı Orası Ayrı Bır Mesele Elımde bir Sürü Foto Var Foruma Koysam Ortada Kalırsın Oyuna Gıremessınız Daha O FOTOLARI KOYDUGUMDA SADECE SEN DEĞİL LONCANDAN EN FAZLA 1 2 KİŞİ HARİÇ HIRSIZ OLDUGUNUZ ORTAYA ÇIKACAKTIR EMİN OL VANDERWAART A GELİNCE O ADAM HAKKIYLA İŞ GÖRÜR SİZİN GİBİ GOCUNUNCA ONA BUNA İFTİRA ATMAZ BÖYLE ADAMLAR.
MİLLETLE UĞRAŞMAYI BIRAK WANDERWAART A WELET DEMİŞSİN EMINIM SENDEN DAHA BÜYÜKTÜR YAŞIN 16 OYUN YERİNE DERSLERİNE BAK BENCE..
KuzeyxSTAR

SlmLar. Kuzeyxstar Hırsızsın Diye Loncdan atım nie attım Yönetici takliti yapıp Milettin emegine göz diktin diye.ikincisi Eger Ben Tüm Meran Tanır He Gelmiş Dünkü Cocuk Bana kafa tutucak. Kuzeyxstar bana diyordu ben 23 yasındayım ama knedisi 15 yasında Bilmiyorum sanmasın Bana Hırsız Diyen Eger Kanıtlasın Tüm Carlımı tek tek silerim Be Meran Başladıgından Beri varım Beni Herkes Biliyor Ama Vandervaart Kendini Bilmez sahsiyetsiz. Beni Hırıslıkla Suclaması. Kanıt ve delil Olmadıgı Halde. Beni Sorun Klana Sayılı Kişilereden En Kıscası Richmel Ben Kimseyle uraşmak zorun da deyilim Beni Bilen Biir Kardeş Bilmeyen Yol Alır..
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Kullanıcı avatarı
Cengaverx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Cengaverx »

Paranoyak yazdı:Şurda biri gelsin Vandervaart bnm 1 liramı çaldı desin ben bütün çarlarımı silerim. Sıkışınca milleti kendine benzet analcı seni. Pardon (s)analcı.. ;)

İlk defa doğru söylüyosun vandervaart birşey çalmaz.. Sanalcının ne halt olduğu belli Loncasındakiler de buna yardım ediyo.. Vaatleri neler acaba.. Geophali soyucaz itemlerini bölüşçezmi? YANLIŞ anlaşılmasın geophallin charının sağlam olduğunu bilmeyen yok heralde.. Yada megax loncasını soycaz mı diyo anlamıyorum
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos

“Genel Sohbet” sayfasına dön