Bosslardan Düşen Şaheserler Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bosslardan Düşen Şaheserler Hakkında

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

TeknoBYraM yazdı:
Ceviz yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Buyucu belki kullanmadığı item düşebilir ama savaşçı için şuan gereksiz bir şaheser yok.
var aslında Kenanın gücü yüzzük kolye
Seni dedeler ıslah etsin. İşine yaramıyosa alabilirim.
Kardeşim kusura bakma ama sağlam saçmalamızsın :D BOSS ları nası kesmeyi düşünüyosun:D Bossların zırh değerleri arttı dirençleri azaldı. Ayrıca sadece savaşçı vs si yapmıcaksın oyunun devamında...
İşte buna da zeka diyoruz. :D
Kenan'ın Gücü Takılar işe yaramıyormuş... :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
Ceviz yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Buyucu belki kullanmadığı item düşebilir ama savaşçı için şuan gereksiz bir şaheser yok.
Kardeşim kusura bakma ama sağlam saçmalamızsın :D BOSS ları nası kesmeyi düşünüyosun:D Bossların zırh değerleri arttı dirençleri azaldı. Ayrıca sadece savaşçı vs si yapmıcaksın oyunun devamında...
Her şahaser işe yarar.Sadece doğru zaman ve yeri bilin yeter. ;)
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
TeknoBYraM yazdı:
Ceviz yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
katılıyorum işe yarar diyenlere ama dedeler konusunu tam çakamadım :D :D :D
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Evet yapım ekıbındekı her arkadas kendı rekorunu kırmak ıcın ugrasıyor tahmınımce yapılan her yenılıkde.. kas yapayım derken goz nasıl cıkarılır bunu tatbıkı olarka gostermeye calısıyorlar anlasılan .. Esya aktarımı yapılamamsı veya yenı nadıde recetelerde yapıldıgı gıbı abzurt bır uretım mantıgı gudulmesı olsa olsa burda basımıza gelebılecek ve yapım ekıbınce dogal karsılanabılecek hatalar sanırm .. Ben zaten grup bolgelerı ıle ılgılı temel fıkrımı dahaonce belırttım . tamamıylle basıte kacılmıs oyuncuları ekran basına hapsetmek ıcın yapılmıs basıt bır eklentı zorluk yok zeka gerektıren bır olay yok tecrube ıstıyen hıc bıs yok .. sadece el alıskanlıgı ve takım calısması ama sırf onlıne suresı uzatmak ıcın boyle basıt bır bolumu 3-4 saat uzatmıslarkı ben hıc bır oyunda gormedım boyle bır durum .. Bu kadar basıte kacmak bence bızlere saygısızlık baska bır ızahı yok bence.. recete bolumu baslı basına bır komedı .. daha once onunde aynı sorunu saheserde yasamısn ve butun oyuncular ısyan etmıs ve alakasız bır fıkırler cozmussun bu hatanı ee kardesım 2. kez nıye tekrarlıyorsun aynı hatayı .. Yanı sunu bana bırı ızah edebılırmı 3 karakterın war oyunda kulandıgın ve 3 karakterınede nadıde recet euretmek ıstıyorsun ve arkadasların mantıgına bakarmısınız 3 de zırhcı olucak hemde 49 lvl.. bunu bu oyundan anlamıyan 7-8 yasında bır oyuncuya soylesenız guler kı o bıle boyle bır hesabı olsa sanırm bu yasında bıle 3 karakterınıde aynı anda zırhcı kasmaz.. Ben hep dedım dıyorum bısı yaparken baska neyı bozuyorsunuz ıyı ınceleyın .. testlerı daha tabana yayarak yapınkı toplanan dataları okumak kolaylasın ve lutfen bu okuduklarınızı bırde ıyı analız edınkı defaten aynı seylerı yasamıyalım.. Benım kısıel kanatım bu oyun klanve lonca sıtemınde cıddı bır atıılım ve radıkal degımler yapmasa mısyonunu doldurmustur.... Oyle kandırmadan bır bolumle saheser verıcem dıye 4 saat esır etmek oyun yapmak degıl bence zmana calmaktır.. dılerım ılerlıyen bolumde bu arkadaslarımız hem emeklerının daha ııy olucagı ve bızlerınde begenısını topluyacak eklentılerı cıkarma gucune erısırler..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Sancak
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

aynı eşyadan 2 tane varsa çantanda birini at kardeşim çok mu zor :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Şaheserler aktarılsaydı veya satılabilseydi Grup Bölgelerine olan ilgi azalacak , şaheser/nadideleri emekle düşürmek varken herkes parasını konuşturacak ve parayla alacaktı. Bir şaheserden birkaç tane düşmeye gelince , gece gündüz Kenan ve Junon kesenler var ama madalyadan yukarısı düşmüyor bence bi tane bile şaheser düştüğüne dua etsin o düşenler.
Kimileri sabah akşam GB'de kimileri hayatında ilk girişte şaheser düşürüyor .. Sadece şans meselesi ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bir şey derdim ama neyse
Kullanıcı avatarı
Suskunjackal
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Suskunjackal »

FromXXXhELL yazdı:Evet yapım ekıbındekı her arkadas kendı rekorunu kırmak ıcın ugrasıyor tahmınımce yapılan her yenılıkde.. kas yapayım derken goz nasıl cıkarılır bunu tatbıkı olarka gostermeye calısıyorlar anlasılan .. Esya aktarımı yapılamamsı veya yenı nadıde recetelerde yapıldıgı gıbı abzurt bır uretım mantıgı gudulmesı olsa olsa burda basımıza gelebılecek ve yapım ekıbınce dogal karsılanabılecek hatalar sanırm .. Ben zaten grup bolgelerı ıle ılgılı temel fıkrımı dahaonce belırttım . tamamıylle basıte kacılmıs oyuncuları ekran basına hapsetmek ıcın yapılmıs basıt bır eklentı zorluk yok zeka gerektıren bır olay yok tecrube ıstıyen hıc bıs yok .. sadece el alıskanlıgı ve takım calısması ama sırf onlıne suresı uzatmak ıcın boyle basıt bır bolumu 3-4 saat uzatmıslarkı ben hıc bır oyunda gormedım boyle bır durum .. Bu kadar basıte kacmak bence bızlere saygısızlık baska bır ızahı yok bence.. recete bolumu baslı basına bır komedı .. daha once onunde aynı sorunu saheserde yasamısn ve butun oyuncular ısyan etmıs ve alakasız bır fıkırler cozmussun bu hatanı ee kardesım 2. kez nıye tekrarlıyorsun aynı hatayı .. Yanı sunu bana bırı ızah edebılırmı 3 karakterın war oyunda kulandıgın ve 3 karakterınede nadıde recet euretmek ıstıyorsun ve arkadasların mantıgına bakarmısınız 3 de zırhcı olucak hemde 49 lvl.. bunu bu oyundan anlamıyan 7-8 yasında bır oyuncuya soylesenız guler kı o bıle boyle bır hesabı olsa sanırm bu yasında bıle 3 karakterınıde aynı anda zırhcı kasmaz.. Ben hep dedım dıyorum bısı yaparken baska neyı bozuyorsunuz ıyı ınceleyın .. testlerı daha tabana yayarak yapınkı toplanan dataları okumak kolaylasın ve lutfen bu okuduklarınızı bırde ıyı analız edınkı defaten aynı seylerı yasamıyalım.. Benım kısıel kanatım bu oyun klanve lonca sıtemınde cıddı bır atıılım ve radıkal degımler yapmasa mısyonunu doldurmustur.... Oyle kandırmadan bır bolumle saheser verıcem dıye 4 saat esır etmek oyun yapmak degıl bence zmana calmaktır.. dılerım ılerlıyen bolumde bu arkadaslarımız hem emeklerının daha ııy olucagı ve bızlerınde begenısını topluyacak eklentılerı cıkarma gucune erısırler..

Yorumlarını büyük bir zevkle okuyorum ve katılıyorum.Özellikle kırmızıyla gösterdiğim hatayı tekrarlamak bence cok cok sacma.Şaheserlerde de böyle oldu tekrar böyle olucak diye hiç mi düşünülmez ?
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

aktarılma fln saçma olur oyuunn dengesi bozulur nedenmi gurup bölgeleri çok zor ve çok kolay= kenan kesersen item düşerse kesin iyi birşey düşücektir Ve gurup bölgesnden önce 1 yıl içinde oyunda kaç bilge çevro kolye azat çevro eld oldu dielim gurup bölgeleriyle herkezde o itemlerden şaaeserlerden oldu yani bir boshdan he pitem düşer düşmesse madalya düşer
eğer aktarılırsa herkez şahaeser olur
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön