xPrince yazdı:/alkış
kesmişsiniz, oraya kadar gitmişsiniz, ve görmüşsünüz işte, ben gidemedim, hatta sığınaklarda bile halen düşünen adamı göremedim, ve pekte umrumda değil açıkçası, benim hedeflerim başka, yahu siz gitmişsiniz ne güzel, görmüşsünüz Junonu felan, ben göremedim, napıyım peki ?? gidip agah beyi datalarla oynayıp junonamı çeviriyim ?? sonrada "vay be tipi güzelmiş" mi diyim ?? yada diğer yaratıkları, kenanı felan, yahu bakınız gidip görmeniz, kesmeniz, gücünüzü göstermeniz yeter, ben çooook şans eseri junonu kesmeyi bırak görsem dahi belki bana yeter.. item felan istemiyorum kardeşim, çıkıpta gece zırhı takamyı istemiyorum, çünkü halen çok erken, birazdaha sabır..
Junon Rezaleti . . .
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Junon Rezaleti . . .
Motorin artık kesilmiyo yav 30 kudret iksir harcayarak kesiliyor.Motorinin menzili kalksın.İKV yönetimi biz oyunculara karşı geliyor bir sunucuda 4 kere junon kesilir mi?
Lordxbilgic
Lordxyaslı
artık oyunu bırakmıs bulunuyorum size iyi oynlar dılerım allaha emanet olun
Lordxyaslı
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Motorinin 5 dklık işi var çok basit kesimi. En fazla 3-4 kudret iksiri harcarsınız yada hiç. Bunu grubunuzun tecrübesi belirler. Ayrıca savaşçılar artık sıgınakta iş yapmıyorlar. 4 Büyücü 2 Şifacı ile girdiğin zaman motorin hatta kenanın nasıl rahat kesildigini göreceksindir.Bilgic yazdı:Motorin artık kesilmiyo yav 30 kudret iksir harcayarak kesiliyor.Motorinin menzili kalksın.İKV yönetimi biz oyunculara karşı geliyor bir sunucuda 4 kere junon kesilir mi?
ayrıca düşünen adam o kadar korkunç diil 4 büyücü 2 dk kada keser büyücüler düşüneni ortada oynatacak canı azalıyor sersemleten tesla kurarsanız 2 dakika en fazla.İxir düşüyor.
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
Motorin max hasar vuruyormuş.Tank savaşçı çok işine yarayabilir.o zaman ixir ihtiyacı azalır.Garbajosa yazdı:Motorinin 5 dklık işi var çok basit kesimi. En fazla 3-4 kudret iksiri harcarsınız yada hiç. Bunu grubunuzun tecrübesi belirler. Ayrıca savaşçılar artık sıgınakta iş yapmıyorlar. 4 Büyücü 2 Şifacı ile girdiğin zaman motorin hatta kenanın nasıl rahat kesildigini göreceksindir.Bilgic yazdı:Motorin artık kesilmiyo yav 30 kudret iksir harcayarak kesiliyor.Motorinin menzili kalksın.İKV yönetimi biz oyunculara karşı geliyor bir sunucuda 4 kere junon kesilir mi?
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı
YA BU İŞİN GÜZEL YANIDA ZOR DÜŞÜYOR OLMASI DEĞİLMİ BE KARDŞM HER KESİŞTE DÜŞSÜNDE ONUNDAMI BOKU ÇIKSIN İSTİYORSUNUZ YETER BE HER ZAMAN KOLAYA KONALIM HEP HELVA YİYELİM İSTİYORSUNUZ DEFOLUN GİDİN SOĞUDUYSANIZ
Gakgoşbey
Siz 4 Kez Kesmek İle İyi İş Başarmışsınız.Oyunda En Çok Kesen Sunucu Kuklacı O zaman Kendi Başıma 6/7 Kez Junon Kesmiş Bulunmaktayım.Ancak Halen Bana İTem Düşmemiş Olması Ayrı bir sorun 
7/8 tane zıRh oldu bizim sunucuda Ancak 15 /20 kez kesildi diye düşünüyoRum..
7/8 tane zıRh oldu bizim sunucuda Ancak 15 /20 kez kesildi diye düşünüyoRum..
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Umudunuzu Yitirmeyin Arkadaşlar..
Dün Bizde İlk Defa Kestik Tılsım'da 3 Şaheser Düştü Varmı Böyle Şans
Snakegs ye Kenan'ın Gücü Yüzük
Büyücümerlyn e Nucleus Yüzük
Girayxmylove ada Oksidant Sarmaşık..
Dün Bizde İlk Defa Kestik Tılsım'da 3 Şaheser Düştü Varmı Böyle Şans
Snakegs ye Kenan'ın Gücü Yüzük
Büyücümerlyn e Nucleus Yüzük
Girayxmylove ada Oksidant Sarmaşık..

xXFENOMENXx
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu konuyu görünce biraz sevindim demekki aynı problem sizdede var. Biz teşkilatda tam 18 kere kestik toplamda düşenler 5 tane kolyeydi.Gerisinde daha bir kişiye zırh düşmedi.Diyokarki şans işi arkadaşım o zaman biz çok şanssız insanlarız millet 2-3 kere kesiyor birinden birinde düşüyor zırh.Hemde ikişer ikişer. Ama bizde tık yok. Artık zaten junon la işimiz olmaz bizim birtek hydrargyrum için junon a gideriz.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Nası kestiniz söyler misin??
Lordxbilgic
Lordxyaslı
Lordxyaslı