Kişisel sohbet kutucuğu! (Öneri)
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kişisel sohbet kutucuğu! (Öneri)
Ben katılıyorum olur.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
ileti görünürde güzel fakat online süresini düşürmesi gibi bir etki yaratabilir
Mantıklı :idea:
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Oyunda yazılı iletişim kurmayı tercih etmiyorum ama bazen efsun satışı yaparken bir eşya yansıtınca bölgeye/klana 15 tane özel mesaj geliyor 15 kutu birden çıkınca dikkat dağılabilir bu seçenek seçilebilir olmalı isteyen kullanabilmeli tabi böyle bir şey gelirse.
Bana sorarsan hepsine cevap vermek çok basit. Asıl şuan ki özel mesaj yolunu cevaplamak çaba ister :idea:girayankara yazdı:Oyunda yazılı iletişim kurmayı tercih etmiyorum ama bazen efsun satışı yaparken bir eşya yansıtınca bölgeye/klana 15 tane özel mesaj geliyor 15 kutu birden çıkınca dikkat dağılabilir bu seçenek seçilebilir olmalı isteyen kullanabilmeli tabi böyle bir şey gelirse.
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Kambocya yazdı:Başlıktan da anlaşıldığı gibi oyun içerisinde karşılıklı sohbet ettiğiniz kişiler için sohbet penceresi açılsın!
Öte yandan bu sohbet penceresine yazılan yazılar oyuncu oyunda olmadığı halde gönderilmeli ve oyuncu oyuna girdiği
zaman sohbet kutusu açılır ve gönderilen mesaj ulaşmış olur aynı şekilde karşı tarafa cevap iletebilir buna benzer ufak bir eklenti hiç fena olmazdı diye düşünüyorum tabii karar yönetimin ben yine de fikrimi sunayım
eleştirilere açığımdır buyurun :arrow:
Fİkrini gerçekten beğendim bence saçma yorumlara kafanı takma ve güzelce düzenleyip İKV destek bölümüne yolla . Örnek vermek gerekirse üretim yapan arkadaşların çarlarına ulaşmak zor oluyor çünkü üretimci çarlar genelde az kullanılan çarlar oluyor . Eğer böyle bir mesaj sistemi olursa hem üretimci hem de bunları üretenler için güzel olur gerçekten . Çünkü Online olmayan birini arkadaş listesine ekleyemediğimizden dolayı da online olup olmadığını sürekli ÖM atarak bulabiliyoruz bu da zaman kaybı ve sinir bozucu oluyor .
Benim verdiğim sadece bir örnekti örnekler çoğaltılabilir ama dediğim gibi önerini beğendim ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum ... İyi forumlar ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
1EngiN1 yazdı:Kambocya yazdı:Başlıktan da anlaşıldığı gibi oyun içerisinde karşılıklı sohbet ettiğiniz kişiler için sohbet penceresi açılsın!
Öte yandan bu sohbet penceresine yazılan yazılar oyuncu oyunda olmadığı halde gönderilmeli ve oyuncu oyuna girdiği
zaman sohbet kutusu açılır ve gönderilen mesaj ulaşmış olur aynı şekilde karşı tarafa cevap iletebilir buna benzer ufak bir eklenti hiç fena olmazdı diye düşünüyorum tabii karar yönetimin ben yine de fikrimi sunayım
eleştirilere açığımdır buyurun :arrow:
Fİkrini gerçekten beğendim bence saçma yorumlara kafanı takma ve güzelce düzenleyip İKV destek bölümüne yolla . Örnek vermek gerekirse üretim yapan arkadaşların çarlarına ulaşmak zor oluyor çünkü üretimci çarlar genelde az kullanılan çarlar oluyor . Eğer böyle bir mesaj sistemi olursa hem üretimci hem de bunları üretenler için güzel olur gerçekten . Çünkü Online olmayan birini arkadaş listesine ekleyemediğimizden dolayı da online olup olmadığını sürekli ÖM atarak bulabiliyoruz bu da zaman kaybı ve sinir bozucu oluyor .
Benim verdiğim sadece bir örnekti örnekler çoğaltılabilir ama dediğim gibi önerini beğendim ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum ... İyi forumlar ...
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için kısa zaman içinde yollayacağım karar onların artık

- QuickDeath
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
arkadaşlar görev yaparken bile onca yaratık kestimizde düşüyoruz ve girince baştan yapmaya başlıyoruz yani demek istedim daha görevler bile hafızada duramazken mesajlar nasıl dursun 
İKVDESTEK ÇOK YAKINDA| Online İKV DESTEK DÜNYASI
Herkesin kendine göre bakış açısı vardır. Bana göre uygun olan özel mesaj gönderme şekli böyle olursa daha kolay anlaşılır tabi bir çok sorunu da beraberinde getirebilir yeni açıklar doğabilir ama yine de hayaliniz de canlandırmanızı öneririm :?