yap olm sen kimsin embesil forumda boş boş post kasmak için tartışmalara girdiğin belli amacın ne olm senin bak ben öyle bildiğin tartışacak bebelerden biri dğeilim forum pisliğiKaraXHayalet yazdı:Sana burda bi artirtislik yaparım cümle alem ağzı açık kalırEmirBerkKorkmaz yazdı:Gerilen etrafı biraz yumuşatalım:Effairenclik yazdı:Nasıl bir tipsin ya sen babanın forumu mu parasını sen mi verdinartis her kımsen artıslığını git sokakta yap bi kafada bayıltırım seni ...KaraXHayalet yazdı:Forumu kirletmekten ne zevk alıyosun ?
Artiz mi artiz ne arar la İKV Forumu'nda. :mrgreen:
İKV Etek sıkandalı
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Re: İKV Etek sıkandalı

gereksiz bi konu değil sadece küçük komik bi oyun hatası arkadaşta bizimle paylaşmış laf dalaşına gerek yok yani :?
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak
Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kardeş görmüyormsun adam böle yapa yapa post kasmış işleri gücleri böyle bela olmak onları aldırmıyacaksın bile boş konuşan tayfa onlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Küçük bir oyun hatası.
Karaxhayalete aldırmayın,yaptığı saçmalıklar belli.Benim gibi bir insan gıcık kaptıysa. :mrgreen:
Karaxhayalete aldırmayın,yaptığı saçmalıklar belli.Benim gibi bir insan gıcık kaptıysa. :mrgreen:
Bence de değinilmesi gereken br konu. :!:
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
konu güzel bir hatayı belirtiyor fakat konu içindeki tartışmalar sebebiyle kilitlenip tekrar bir konu açılması gerektiği düşüncesindeyim
Effairenclik yazdı:Arkadaşlar ikv de kadın karakterde ki eteğe pantalon yazmışlar bence etek yazılması daha güzel olurduya sizce ??
Yasin işin gücün dalga
Kesinlikle Saçma Bir Konu Değil.. Oyunda Küçük Bir Hata Gözden Kaçmış Olabilir.
Çoğu Kişi Farketmemişti Belkide Bu Hatayı.. Tebrik Ederim Güzel Yakalamışsın ...... :mrgreen:
İ.K.V Gibi Çok Yönlü Bir Oyunda Böyle Hataların Düzeltilmesi Gerekir.
Çoğu Kişi Farketmemişti Belkide Bu Hatayı.. Tebrik Ederim Güzel Yakalamışsın ...... :mrgreen:
İ.K.V Gibi Çok Yönlü Bir Oyunda Böyle Hataların Düzeltilmesi Gerekir.
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Effairenclik yazdı:yap olm sen kimsin embesil forumda boş boş post kasmak için tartışmalara girdiğin belli amacın ne olm senin bak ben öyle bildiğin tartışacak bebelerden biri dğeilim forum pisliğiKaraXHayalet yazdı:Sana burda bi artirtislik yaparım cümle alem ağzı açık kalırEmirBerkKorkmaz yazdı:Gerilen etrafı biraz yumuşatalım:Effairenclik yazdı:Nasıl bir tipsin ya sen babanın forumu mu parasını sen mi verdinartis her kımsen artıslığını git sokakta yap bi kafada bayıltırım seni ...KaraXHayalet yazdı:Forumu kirletmekten ne zevk alıyosun ?
Artiz mi artiz ne arar la İKV Forumu'nda. :mrgreen:
Öyle olsun.Karaxhayalete aldırmayın,yaptığı saçmalıklar belli.Benim gibi bir insan gıcık kaptıysa.
etek yazsa daha doğru olur aslında ama bu günden sonra değişirse çoğu kişinin kafası karışacaktır 

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]