Eğer nadide eşya grupta başka nadide eşyası olan oyuncuya düşecek ise gruptan başka bir oyuncuya düşmesi daha güzel olur..turkoxHAMSTER yazdı:Aslında düştüğü zaman grup arasında verilebilmeli belki daha iyi olur.Yani sadee içerdeki grup paylaşabilmeli.
Aynı Nadide İtem Düşmesi ;
Re: Aynı Nadide İtem Düşmesi ;
Nothing
beyler tek çözüm nadide eşyaların satılmasıdır yoksa ya adam 2 zırh düşerse zaten çokkk az sayıda varrr..
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Şimdi bir yandan satılmalarını istiyorum ama bir yandanda piyasayı ne hale getirir onu düşnüyorum.En iyisi gelsin görelim.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
zamanla piyasası azalır merak etme cok sayıda olunca mecburen piyasası düşer
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Kullanıcıda ejder asa var ama bilge cevriye asa düşüyor üstelik 2 adet.
Eşyalar aktarılabilsin.
Eşyalar aktarılabilsin.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Firelife
- Demirci Çırağı

Aynen banada düştü boş boş duruyor :?SOVE yazdı:Kullanıcıda ejder asa var ama bilge cevriye asa düşüyor üstelik 2 adet.
Eşyalar aktarılabilsin.
- AmiR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
S.A
Bir nadide eşyadan 6-7 tane varsa.. yönetim demişki aynı nadideleri çöpe atacaksın alış-verişin yasak !
Tamam çöpe atalım ama gruplarda en aşağı 2 saatden fazla zaman harcıyoruz aynı itemde cıktımı bütün herkes hayel kırıklıgına uruyor.. düşen kişi deyil bütün grup üzülüyor..!!
Bazı arkadaşlarımız konu nezdinde Nadideler gruptaki arkadaşlarınla paylaşmayı önermiş oda zamanla saçmalaşacak.. nedenmi _? grup bölgelerinin standartı yani yüksek oranda her sınıftan 2'şer kişi girmekte.. örnek verem..
İki şifacı var şifacıların ikinsinde de maraton ayakkabı var e şifacıya maraton düştü tekrar ne olacak yine bir kişide aynı itemden olacak.. Not: Grup bölgelerindeki nadideler sınıflarına göre düşmekte unutmamak lazım..
Kısaca özetlıyem : Gruplarda iken grup aktarımı sadece zaman kazandırır... zamanla oda mantıkdışı olur. !!!!
Bazı arkadaşlarımızda şu düşüncede bana maraton düşmüş.. tekrar maraton düşmesin başka bir item düşsün.. mesela ibni sina cevriye eldiven veya ceket veya takı neyse.. nadide olarak..
Tamam buda mantıklı ama aynı şekilde buda zaman kazandırır..
örnek verem ben bölgelere girerken devamlı şifacımla giriyorum ve nadideler hep bana düştüğünü var sayaraktan.. maraton var o var bu var derken oda zamanla mantık dışı olacak ..!!!
Gelelim alış-veriş olayına en mantıklısı bu gibi sanırım..
ben ikv oyuncusuyum ve max 2 saat oynayabiliyorum daha uzun süre kalabilirm ama acil cıkışlarım oluyor.. veya... ben ikv oyuncusuyum günde 5-6 saat oynuyorum, grup bölgelerine girerken kendi grubuma uygun kişiler bulamıyorum..e bulamıyorsan girme kardeşim ne işin var bölgelerde, bölgeler gruplar için yapılmış..dediğimiz zaman oyunu laikiyle oynayan ve grubunu bulamayan arkadaşlarımızın nadide eşyalardan men etmiş gibi birşey oluruz..adam zaten bölgeye giremiyor bunun için şaheseri olmayacak birde nadidelerden men edersek o kişide oyun zevki veya aşkımı diyem azalır...
gözlükler mantıklı yapımış nasıl mı
nadide gözlukler normallerinden cok az mıktarda efsun olayı yuksek..
Ben klana hayatta girmem... gözlüğüm olsun istıyorsan klandakinden bi alt kademe gözlük kullanmak durumunda bırakıyor seni.... Oyunun temeli klan savaşı onun için nadide gözlük istiyorsan savaşacaksın kp yapıp alacaksın nadide gözlüğünü, yok ben savaşmam diyorsan o zaman savaşan adamın Hedef gözlüğünün saldırısı 20 küsürse seninkide 17 küsür olacaktır..!!!
Tamam gözlük olayına eyv.
Şahisi düşüncelerimiz paylaşalım ve yönetim bu düşüncelere göre eminimki bir gelişme veya acıklama yapacaktır !!!!
Vesselam
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
- anubislider
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
oyun Saati ve oyununda dönen bi sayaç var o an o canavarı kim keserse ' maden ' çıkması gibi hızlı ve şanslı olan
PcX.....
@nußis Lyd€r...
@nußis Lyd€r...
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
gerçekten çok güzel bi konu grubumda zaten maraton ayak olan adama tekrar maraton ayak düşüyor ben 50 sefer kesiyorum 1 tane ayak düşmüyor adamda 2 maraton ayak var ne aktarılır satılır kasaya koyuyo satılsada şöyle bi sorun olur oyunda tandığı çevresi olmayan arkadaşlar mecbur parayla almak zorunda kalıcaklar bu itemleri ben satılması taraftarı deilim açıkcası ama şöyle bişey ola bilir hediye paketinde adamda olan bi nadide eşya olduğunda sağ tıklayıp torbayı herkese göster gibi bi seçenek veya kendi istediği bi kişiye göster gibi bi seçenek olsa ve o ala bilse torbadan iyi olur diye düşünüyorum sizin düşüncelerinizide öğrenmek isterim eğer herkes beğenirse öneri olarak göndermeyi düşünüyorum