Ekran-Grafik Sorunu.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Beowulfxplucky
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Ekran-Grafik Sorunu.

Mesaj gönderen Beowulfxplucky »

Dewon yazdı:herkeze cevapları için teşekkür ederim inşallah bir çözüm bulurlar
sana sordum işlemcinden memnun musun?
===>MeraN<===
Beowulfxplucky
___Resim___
"Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu.Dönmek ihtimali yok artık,o gülüşler düş oldu"
Kullanıcı avatarı
Dewon
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Dewon »

evet memnunum gta 4 de benı husrana ugrattı ama patch 1.0.4.0 yukleyınce duzelıyor golgelerden dolayı kasıyordu oda geçti ama ikv de mınımum fps 60 8-)
Street Style [Sstyle] Loncası Açılmıştır Alımlar İçin Oyun İçi ; /f Sstylexdewon & Sstylexdmn Oyun Dışı ; Güvenlik nedeniyle forum içinden E-Posta adresi paylaşımı yapmamanızı rica ederiz Ekleyiniz.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

arkadaşım bu işlemciden kaynaklana bişey amd işlemcili bilgisayarlarda aynı şey oluyo aynı sorun bendede var
Kullanıcı avatarı
Khaos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Khaos »

Arkadaşlar ATI'lerde olan genel bir sorun bu, özellikle yeni nesil ATI ekran kartlarında.Benim önceki ekran kartımda ATI'ydi.VGA idi o yüzden sorun olmuyordu.Nvidia ekran kartlarındaki sorunu şu yolla kesin olarak çözebilirsiniz.Ekran kartınızın en güncel driverini indirip kurduğunuzda sorununuz ortadan kalkacaktır.Ama bu ATI'ler için geçerli değil.Bir arkadaşımız üreticiler İKV uyumlu üretsin demiş.Bunu olması için İKV'nin milyonlarca dolarlık pazarı olması lazım :) Eğer İKV'yi Blizzard, Activison vb. firmalar satın alırsa emin olun İKV uyumlu yaparlar ekran kartlarını :)
Khaosx
Prometheus
Kuzenlercem

Ateşi siz istediniz biz CEHENNEM olup geldik!

Resim
Kullanıcı avatarı
Khaos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Khaos »

veym2 yazdı:arkadaşım bu işlemciden kaynaklana bişey amd işlemcili bilgisayarlarda aynı şey oluyo aynı sorun bendede var

Arkadaşım işlemciler veri (data) akışını sağlarlar.Mesela bir mp3 müzik var elinde sen diyorsun ki al bunu ses kartına götür hoparlörlerden ses gelip dinleyim.İşlemci bir nevi aracıdır.Kasma sorunu yaşayanlar için evet işlemcileri sorunludur ama ekrandaki o görüntü kaymasını nedeni ekran kartıdır.
Khaosx
Prometheus
Kuzenlercem

Ateşi siz istediniz biz CEHENNEM olup geldik!

Resim
Kullanıcı avatarı
KwanZA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KwanZA »

AMD işlemci ve ATI işlemcili grafik kartları aynı sistemde kullanıldığında ne yazıkki bu sorunlar yaşanıyor. Sorun sadece ekran kartında değil, işlemcidede. Senin Grafik kartın ve işlemcin sorunlu değil yanlış olmasın :D

INTEL ile ATI veya AMD ile NVidia kullanıldığında sorun oluşmamaktadır.

Sadece İKV oynayacaksanız AMD ile ATI'yi aynı sistemde barındırmayın. Yok diğer işleriniz daha ağır basacaksa AMD ve ATI'yi şiddetle tavsiye ederim.

Son olarak sisteminden değil oyundan kaynaklanan bir sorun olduğunu bilmeni isterim.
Dümdüz olmuş kürenin, kenarında koşuyoruz!
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hydrogenx »

AMD +5000 ve ATI ekran kartı kullanıyorum o sorun oluyor ama her zaman degil mesela er meydanına gir- çık yapıyorum düzeliyor belki bikaç defa gir-çık yapıyorum bazen ama mutlaka düzeliyor. o yüzden fazla dert etmiyorum er meydanına giremeyenler bölge degiştirsin yada oyundan çık-gir yapsın yani oyun tekrar yüklendikten sonra sorun dizeliyor.

İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen WalTRaN »

drvierli ona göre çıkarmaları lazım ben şu an oyunda anti alising açamıyorum herşey birbirine giriyor

sonuçta ben bu ekran kartını almışım ve müşteriyim benim oynadığım oyuna göre driver çıkarmak zorunda bence ingilizcebilsem iyi bildirecem zaten
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Bende de Ati Radeon Hd 3650 var.Konudaki resimler gibi bozulmalar yaşıyorum.Aynı zamanda da oyunu 1024x768 piksel çözünürlüğün üstünde oynayamıyorum girerken kritik hata veriyor.Kartımda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü İKV'den çok daha fazla güç harcayan performans isteyen oyunlar son grafik ayarında kusursuz çalışıyor.Çözüm gelirse çok sevineceğiz.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
Hydrogenx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hydrogenx »

izdirapgrafik yazdı:Bende de Ati Radeon Hd 3650 var.Konudaki resimler gibi bozulmalar yaşıyorum.Aynı zamanda da oyunu 1024x768 piksel çözünürlüğün üstünde oynayamıyorum girerken kritik hata veriyor.Kartımda sorun olduğunu sanmıyorum çünkü İKV'den çok daha fazla güç harcayan performans isteyen oyunlar son grafik ayarında kusursuz çalışıyor.Çözüm gelirse çok sevineceğiz.

Çözünürlügün ekran kartından olacagını sanmam bende ATI Radeon HD 2400 Pro kullanıyorum ama oyunu 1400x900 çözünürlükte oynuyorum daha yüksegini denemedim...

İyi Forumlar...
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön