smyra yazdı:slm ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum artık bıraktım çünkü hayatımı mahvetti bu oyun yüzünden eşimi bilee nerdeyse bırakıyordum oyundan tanıdığınız senkron (evren) çok kavgamız oldu bu oyun yüzünden şimdi çok mutluyum bi gerceği acıklamak istedim hakkınızı helal edin oyunu ok sevmiştim ama hayatımıda mahvediyordu hoşcakalın
seni cok iyi anlıyorum kardes bende 2 yıldır oynuyorum :? :?ve aynı sorunları bende yasıyorum ops:
Sendemi oyun yüzünden kocanı bırakıyon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
smyra yazdı:slm ben bu oyunu 3 yıldır oynuyorum artık bıraktım çünkü hayatımı mahvetti bu oyun yüzünden eşimi bilee nerdeyse bırakıyordum oyundan tanıdığınız senkron (evren) çok kavgamız oldu bu oyun yüzünden şimdi çok mutluyum bi gerceği acıklamak istedim hakkınızı helal edin oyunu ok sevmiştim ama hayatımıda mahvediyordu hoşcakalın
seni cok iyi anlıyorum kardes bende 2 yıldır oynuyorum :? :?ve aynı sorunları bende yasıyorum ops:
Sendemi oyun yüzünden kocanı bırakıyon :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bu konuyu gördüm sadece Güldüm Senkron Eşim demişsin Buna daha çok güldüm Senkron senin eşin değilki Senkron senin dostun Oyundaki Herkez Seni bana anlatıyordu inanmıyordum.Ama Gerçekleri sen bana kendin anlattın Gerçekler Acıdır...Senkron denen şahıs senin eşin değil aynı evde kaldıgın Dostundur...
RuffleS :geek: Rowxruff Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
Ben demiştim demeyi sevmiyorum İnsan sarrafı olduk vesselam...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
delikurt insan bir sevab işlediğinde ismini gizli tutarsa Alah gözünde daha üst makamlardadır sende birşeyler biliyorsan zarar görecek insanlara söle zarar görmesinler haricinde bir şeyi bildiğin ve o insanın hata yapmasından haz duyuyorsan ve bundan kendine pay çıkartıyorsan yazıklar olsun sanaki daha gerçekden insan sarrafı sıfatına erişememiş olmuşsundur.
seninle hiç doğru düzgün bir tartışmamız olmadı fakat dost bildiklerim hatalı olsada bundan pay çıkartan insan bnm gözümde bırak insan olmayı bir zerre kadar değeri yokdur iyi insan uzakdan yardım eden insandır öne çıkan deil
sanırım reelden tanıyormuş gibi konuşuyorsunuz neyi biliyorsunuz sanalda bizde neler duyduk ve gördük bende şimdi çıkıp onlaramı söyleyeyim hem neyi söyliycemki sanalda herkes herşeyi söylüyor mesela serhat heryeri oynuyor söyledikleri her söze yorum yapmaya kalsan apışır kalırsın adamın senkron u kayık bedeni farklı hareket ediyor ağzı farklı hareket ediyor neyse burda birileri cıkıp bişey bilmeden biliyormuş gibi edebiyat yapmaya kalkmasın