Bu Virüsten Nasıl Kurtulabilirim.
Re: Bu Virüsten Nasıl Kurtulabilirim.
büyük bi ihtimal spy ama bakalım emin olmadan şimdi bişey demeyim
...
Heh pc bir ara ole bişi dedin bir sorun yaşadıysanız bir şey silinmiş olabilir qibi bişeydi ama yeniden indirdim yeniden aynısı oldu lan ne anlıorlar milleti pc sini bozmaktan x@ bu qidişle hacker olup site banlicamOceans yazdı:Raid sinek savar sık belki geçerŞaka bir tarafa data dosyasında felan bir şey silinmiş olabilir?

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
arklar pc bir ara hatayla karşılaştıysanız bişe silinmiş olabilir veya onun qibi bişe dedi ama ikv ye özel dediqini sanmıom bu arada pc forumda sayfa acarken bileeeeeee bir taraflarını yırtcakmıs qibi oluo cokcek heralde

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
çözüm şu
Launcher.exe yi bir arkadaşından rar dosyasına sıkışdırılmış şekilde al oyun dosyalarındaki ile değiştir aç oyunu açılır her defasında böyle yapmak zorundasın taki c ve d yi tamamen formatlıyarak :? başka formülü yok spy bulaşmış dediğim gibi
Launcher.exe yi bir arkadaşından rar dosyasına sıkışdırılmış şekilde al oyun dosyalarındaki ile değiştir aç oyunu açılır her defasında böyle yapmak zorundasın taki c ve d yi tamamen formatlıyarak :? başka formülü yok spy bulaşmış dediğim gibi
...
arklar bir daha launch helperi denedim bu seferde başka bir program su anda bu dosyayı kullanıor dior qörev yöneticisini acmaya kalksam Görev Yöneticisi yöneticiniz tarafından devre dısı bırakıldı dior kim bu yönetici x@

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
yazdıqım yazılar cıkmıor o kadar şey yazdım qönderdim cıkmadı buda cıkmassa ..... bole işin x@bari forum düzqün olsun a..........

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
annaaaa yazdıqım yazılar 10 dk sonra qelior bune laaa

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
- CyBeRxLe0o0o0o
- Şarapçı'nın Sırdaşı
arkadaşım pc ne win32 sality a veya y virüsü bulaşmış flash diskinden muhtemelen autorun dan girmiştir yapman gerekenleri sölüyorum.
İlk Önce Usb disk security programını indir flashın varsa tak uyarı verirse ve sonra silinmeyip deleted failed derse bilki pc nin tamamı 32 sality virüsüyle kaplanmış bi süre sonra tüm her şeye bulaşır yapman gereken 1 tane cd veya dvd alıp driverlarını ve altta vereceğim programları o cd nini içine atıp formattan sonra o dvd ye veya cd ye attıgın dosyaları flash vb hiç takmadan direk yüklemendir işte programlar
Avira Premium Security suite bunu indir 1 ay da olsa işini görecek önemli olan virüsü temizlemek sonra kendi antine dönersin daha sonra Usb disk security programını kur googleden arat kendi orjinal sitesinden indir sonra flash taktıgında tekrar virüs bulaşmasın die onn serialini vereyim
bunlardan sonra oyuna rahatça girebilir ve pc n güven altında olabilir bunların dışında pc nin güvenliği için şeyler söleyeyim
KeyScrambler adlı program klavyeden yazdıgın şeyleri pc nde keylogger olsa bile karşı tarafa a yı mesela x gibi gösteren bir programdır2.si
Zemana Antilogger bu program ise tüm keylogger lara karşı tarafın senn pc deki ekran görüntülerini almasını eğer keylogger çalışıyorsa durdurmasını saglar takıldıgın bi nokta olursa bana sorabilirsin özelden veya konudan... bu programlarında serial ve keylerini bulabileceğin siteler var fakat yazarsam mesajım silinir diye tahmin ediyorum görüşmek üzere.[/b][/color]
İlk Önce Usb disk security programını indir flashın varsa tak uyarı verirse ve sonra silinmeyip deleted failed derse bilki pc nin tamamı 32 sality virüsüyle kaplanmış bi süre sonra tüm her şeye bulaşır yapman gereken 1 tane cd veya dvd alıp driverlarını ve altta vereceğim programları o cd nini içine atıp formattan sonra o dvd ye veya cd ye attıgın dosyaları flash vb hiç takmadan direk yüklemendir işte programlar
Avira Premium Security suite bunu indir 1 ay da olsa işini görecek önemli olan virüsü temizlemek sonra kendi antine dönersin daha sonra Usb disk security programını kur googleden arat kendi orjinal sitesinden indir sonra flash taktıgında tekrar virüs bulaşmasın die onn serialini vereyim
Kod: Tümünü seç
69601-89178-65501-E4942-D31A2-9FA10-986C0-EB919
KeyScrambler adlı program klavyeden yazdıgın şeyleri pc nde keylogger olsa bile karşı tarafa a yı mesela x gibi gösteren bir programdır2.si
Zemana Antilogger bu program ise tüm keylogger lara karşı tarafın senn pc deki ekran görüntülerini almasını eğer keylogger çalışıyorsa durdurmasını saglar takıldıgın bi nokta olursa bana sorabilirsin özelden veya konudan... bu programlarında serial ve keylerini bulabileceğin siteler var fakat yazarsam mesajım silinir diye tahmin ediyorum görüşmek üzere.[/b][/color]
- Katoxsedat
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ekran kartında bir sorun olabilir
Katoxxsagocu*Katoxxümüt*Katoxsedat*Katoxxsonmodel