Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xxcezaxx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Arz lara yapılan bu kadar tölerans yeter ama artık

Mesaj gönderen xxcezaxx »

bu adamlar onceden test te oldukları ıcın herseyı ogrenen bılen adamlar bunun neresı adaletlı acaba cok merak edıyorum sızın adalet anlayısınız nedır
XXCEZAXX
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kok29 »

valla beni sirkost ilgilendirmez kardeş sadece gördügüm vardir oyunda en ufak bir konuşmamiz bile yokdur onla. ben bir kaç kere junuor kesenlerden taktik istedim kimse en ufak bir bilgi vermedi bana sağolsun eski bir oyuncu taktiğini bizlere verdi ismimi söylemeyin dedi ondan ismini söylemicem ve dün gece kestik junuor onun taktiğiyle şanşada beachimsuya zirh düştü grupdan ve h.o dedik sonradan 2.kesime gittik ve junuor kesrken de tank düştü ardindan öteki şifacimiz düştü oyundan ve giremediler. bu arada en ufak bir taktik verim junuor kesmek için tüm yaratiklari kesin centurum gereksiz onu kesmim derseniz yanilirsin centurumuda mutlaka kesmelisiniz.
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
DeliRockci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DeliRockci »

"3-Bölgelerdekı saheserlerın hep arzlara dusmesı"

Süpersin bee anıra anıra güldüm :D
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Kullanıcı avatarı
eerrddii24
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eerrddii24 »

BEYLER ŞİMDİ HERKESİN KENDİNE GÖRE HAKLI YANI VAR.

LODOS

1.HANDAN UZAK (DOĞRU)

ARZ

1.SIĞINAK VE MİGRA LODOS KALE VE SANCAĞA YAKIN ( DOĞRU)

2.BABALİ GİTMEK ( BUNDA ASLINDA Bİ SORUN YOK ÖLÜRSÜN KALENDE BAŞLARSIN AMA BİNEVİ DOĞRU)

HE BİDE ŞÖYLE BİŞEY VAR İTEM ÇIKMA KONUSU O ŞANS VE PLUS LA İLGİLİ

Resim

Resim

Resim
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIZMITLII »

kok29 yazdı:valla beni sirkost ilgilendirmez kardeş sadece gördügüm vardir oyunda en ufak bir konuşmamiz bile yokdur onla. ben bir kaç kere junuor kesenlerden taktik istedim kimse en ufak bir bilgi vermedi bana sağolsun eski bir oyuncu taktiğini bizlere verdi ismimi söylemeyin dedi ondan ismini söylemicem ve dün gece kestik junuor onun taktiğiyle şanşada beachimsuya zirh düştü grupdan ve h.o dedik sonradan 2.kesime gittik ve junuor kesrken de tank düştü ardindan öteki şifacimiz düştü oyundan ve giremediler. bu arada en ufak bir taktik verim junuor kesmek için tüm yaratiklari kesin centurum gereksiz onu kesmim derseniz yanilirsin centurumuda mutlaka kesmelisiniz.

Lonca Nefes Junon kesimi başlıgı altında Taktigi yazdık... Ben isterimki tüm oyun kessin .. Fakat 2*3 sefer boşa kesince insanın kanı cekiliyor... Herneyse...
Kullanıcı avatarı
Xsafabeyx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen Xsafabeyx »

Bu tip saçma konulara yorum yazmak adetim değildir fakat hedef alınan şahıslar benim arkadaşlarım ve klanım olunca karışmak zorunda kaldım . Öncelikle Beachimsu Sirkotsların grupla girmedi . Beachimsu , Şifacıgeorge , sevdali , İlkyardım , Paladinn , Xsafabeyx . Beachimsunun zırh düşürdüğü grup budur . Sirkots bir TT ve junonu tam 3 kez kesti kenanıda 32 kez ona şaheser bir eşya bile düşmedi ve sen hala zırvalıyorsun . Her yorumunda benim gibi 3 yıldır oynayanlar bilir demişsin . Bu cümleyi her yerde kullananların % 90 ının daha 1 enfazla 2 yıllık oyuncular olduğunu kendi gözlemlerimle tespit ettim . Şu anda lodoslardada zırh düşürenler var . Senin gibi konu açıp gösteriş meraklısı olmadıkları için bölgelere girince efsunlarını giyip işini bitirip çıkıyorlar . Biz junonu kesmek hakkındaki bilgilerimizi Sirkots ve eski bir dostumuzdan aldık . O dostumuz oyunda en çok tanınanlardan birisi zaten şu anda Ve LODOS . Yok haseki kapısı yok bilmem ne bu tip saçma yorumlarına cevap bile verme gereksinimi duymuyorum . Gidip ilk kesimde çok sağlam eşyalar düşmesini bekliyorsan oyunu bırak git millete çamur atmayı BIRAK ..!
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Kullanıcı avatarı
ZuLFiKaR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Qazap

Mesaj gönderen ZuLFiKaR »

xxcezaxx yazdı:.Yazık sızlere bız kac kere kestık junon u guncelleme olmadıgı ıcın bı sey dusmedı.Eee bu zamana kadar bu adamlar junon kesmedı ve yenı guncellemeden sonra kesmeye basladı bu adamlar nereden bılıyodu boyle oldugunu lutfen bıraz aklı basında adamlar olun
Benim kasamda tam 106 tane Madalya var ve hiçbiri Meteor döneminden kalma değil.Bu madalyaların hepsi Motorin ve KENAN dan süştü.Bu demek oluyorki en az 50 kere KENAN ve Motorin kestim.50 seferde bana 2 adet Şaheser düştü üstelik ikiside aynı " Oksidant Kolye " .Maraton ayakkabı bile 2 gün önce zorla düştü ve Ogretmen nickli arkadaşımızda Savaşçısında ve Şifacısında toplam 8 Şaheser var üstelik benim kadar KENAN kesmedi.Şimdi sen söyle bakalım kaç kez KENAN veya JUNON kestinde Şaheser bekliyosun ?

Hiç kusura bakma JUNON gibi bir BOSS karakteri birden fazla kesiceksin ve Şaheser vermicek, hiç akıl karı değil.Şaheser düşüp düşmemesinin sebebide güncellemeyle alakalı olan bi durum değil.Bu sarfettiğiniz sözler bu oyun hakkında ne kadar aciz bilgilere sahip olduğunuzu gösterir.

Arkadaşım biz Lonca olarak önce Sığınaktaki ihitiyacımız olan Efsunları düşürmek amacıyla Miğrata hiç girmedik.

Grup Bölgeleri geldıgınde Kıbrısta değildim, 1 hafta geç basladım bölgelere.Geldiğim andan itibaren Tüm Loncamı Miğrata JUNON kesmeye davet ettim,siz belki Miğratın Kapısının önünden geçmezken bir içerde denemeler yapıyorduk, 3 denemeden sonra ideal kesim yöntemini bulduk ve Bu zamana kadar 4 kez kestik.Kenanın Güzü Yüzük , Oksidant Nefs-i Müdafaa Sarmaşık ve Nucleus GB Amplifikatör düşen Şaheserler , birinde boş döndük.

Kısacası " AT ÇAMURU İZİ KALSIN " mantığıyla hareket etmeye devam ettiğiniz sürece size sadece gülerler.

Hani hep biz bu kadar kestik diyosunuz ya hadi koyun fotoları Forumada bizde görelim kaç defa kesipte Şaheser düşüremediğinizi.Bence JUNON kestiğiniz felan yok oraya kadar gidip JUNON u kesemeden dönüyosunuz...Sonrada KISKANÇLIK krizine girip oraya buraya saldıryosunuz...
ZuLFiKaR shefa sağlıkolsun DrAİLANTHUS
İnneddine İndallahil İSLAM...
Kullanıcı avatarı
warriorum
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen warriorum »

handanın içerde olması dion adam ismet ta nerde :D adam akıllı bilgi sahibi olda gel handana giden 10 muhafız varsa ismetin ora muhafızdan başka bişey yok kalenin içinden geçmek ayrı bir dert :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Gizli diyorum hala bakıyosun :)
konfucyuss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen konfucyuss »

bazı konulara destek verilir bazı konularda eleştirilir. şimdi bu eleştrilecek bir konu. arkadaşlar saolsunlar bana verdikleri sözü tutup ismimi söylemediler teşekkür ederim. Beachimsu'ya ve grubuna düşen şaheser eşyalar hakkında junon kesimi olarak Xsafabeyx karakter sahibi arkadasıma nacizane bildiğim kadar bilgiyi ben verdim. junon ilk kesildi son kesildi önemi yok zırhın düstüğü aksam biz 2 kere kesim yaptık sadece 24 saat içerisinde 5 kere kesim yaptık düsen hiçbirşey.
bence bunu dillendirip şekillendirip oynu oyun olmaktan cıkarmayı denemeyip de zevk alarak oynasanız cok daha güzel olur. bırakın millete ne düşerse düşsün eşya bende olmadıktan sonra önemi var mı ? aaa ona zırh düstü bak bak bak falan boşverin arkadaslar bunları. Migratta benden cok zaman geçirdiğini öne süren varsa buyursun dicem. sığnaklarda hemen hemen tüm LODOSlar bilir 5 büyücü ile girdiğimi bir an önce kesip cıkmak istediğimi sırf görevi olsun diyede kaç kişiyi aldığımı. alamadıklarım kusura bakmasın ilerleyen zamanlarda. yaklasık olarak kasamda 140 civarı madalya oldu. ve tüm bunlara rağmen elimde sadece 1 fundi kolye var. isyan mı edeyim ? oynu bırakalım o zaman ? yada napalım ? bence biz biz olalım ve oynumuza zevk alarak devam edelim. =) boş verin arzlara mısırda yusuf yusuf kapısının acıldığını boşverin ttlerin grup bölgelerine girip kesip cıktığını. en basiti size başka bir örnek vereyim
HATEM tt olmadığını bileniniz yoktur kenan görevinde Işık kolye ve Yüzük aynı anda düsmüstür junondan ışık zırh düsürmüstür şimdi onudamı yöneticiler kayırıyor ?

oyüzden siz siz olun kendinize bakın yönetim konusunu eleştirin ama bu eleştrileri 2li tartısmalar cevirmeyin. eğer TT'lerin illegal iş yaptıklarını düsünüyorsanız eleştrilerde hedef aldığınız kişi TT olanlar olmamalı onları TT yapanlar olmalı. hani güzel bir söz vardır ya "BAL TUTAN PARMAĞINI YALAR" herkes böyledir boşverin oynunuza bakın.

teşekkürler saygılar.

konfüçyüs
Kullanıcı avatarı
IIZMITLII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen IIZMITLII »

ZuLFiKaR yazdı:
xxcezaxx yazdı:.Yazık sızlere bız kac kere kestık junon u guncelleme olmadıgı ıcın bı sey dusmedı.Eee bu zamana kadar bu adamlar junon kesmedı ve yenı guncellemeden sonra kesmeye basladı bu adamlar nereden bılıyodu boyle oldugunu lutfen bıraz aklı basında adamlar olun
Benim kasamda tam 106 tane Madalya var ve hiçbiri Meteor döneminden kalma değil.Bu madalyaların hepsi Motorin ve KENAN dan süştü.Bu demek oluyorki en az 50 kere KENAN ve Motorin kestim.50 seferde bana 2 adet Şaheser düştü üstelik ikiside aynı " Oksidant Kolye " .Maraton ayakkabı bile 2 gün önce zorla düştü ve Ogretmen nickli arkadaşımızda Savaşçısında ve Şifacısında toplam 8 Şaheser var üstelik benim kadar KENAN kesmedi.Şimdi sen söyle bakalım kaç kez KENAN veya JUNON kestinde Şaheser bekliyosun ?

Hiç kusura bakma JUNON gibi bir BOSS karakteri birden fazla kesiceksin ve Şaheser vermicek, hiç akıl karı değil.Şaheser düşüp düşmemesinin sebebide güncellemeyle alakalı olan bi durum değil.Bu sarfettiğiniz sözler bu oyun hakkında ne kadar aciz bilgilere sahip olduğunuzu gösterir.

Arkadaşım biz Lonca olarak önce Sığınaktaki ihitiyacımız olan Efsunları düşürmek amacıyla Miğrata hiç girmedik.

Grup Bölgeleri geldıgınde Kıbrısta değildim, 1 hafta geç basladım bölgelere.Geldiğim andan itibaren Tüm Loncamı Miğrata JUNON kesmeye davet ettim,siz belki Miğratın Kapısının önünden geçmezken bir içerde denemeler yapıyorduk, 3 denemeden sonra ideal kesim yöntemini bulduk ve Bu zamana kadar 4 kez kestik.Kenanın Güzü Yüzük , Oksidant Nefs-i Müdafaa Sarmaşık ve Nucleus GB Amplifikatör düşen Şaheserler , birinde boş döndük.

Kısacası " AT ÇAMURU İZİ KALSIN " mantığıyla hareket etmeye devam ettiğiniz sürece size sadece gülerler.

Hani hep biz bu kadar kestik diyosunuz ya hadi koyun fotoları Forumada bizde görelim kaç defa kesipte Şaheser düşüremediğinizi.Bence JUNON kestiğiniz felan yok oraya kadar gidip JUNON u kesemeden dönüyosunuz...Sonrada KISKANÇLIK krizine girip oraya buraya saldıryosunuz..
.

Sen kimsin La seni kıskanacam.. Kimsiniz sizde kıskanayım sizi...

Bu yaratıgı İlk kesitigimizi foruma koyduk hala neyin lafını yapıyorsunuz Kesemediniz diye...

Ve forumda 3 kesimimizinde fotosu var Hala yaptıgımız kesimlerimi inkar etmeye calısıyorsun...

Vu Tüm Roa Üyeleri haksız kazanc elde ediyor da demedim... Bazı kişiler dedim Dikkatini cekebildiysem....Ama kas kafa anlamakta zorluk cekiyor....
Al tekrar fotolara bak

Resim
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön