Tılsım Politikası 3

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Tılsım Politikası 3

Mesaj gönderen ustax66 »

Yazılar hoşuma giidiyor yanlzı bazı olayları değişik şekilde sercanın dediği gibi kendi bakış açından yazıyorsun biraaz tarfsız olsan daha iyi bir çalışma çıkararsın ortaya
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Marqus
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Marqus »

mrgizemli yazdı:İyi güzel emeğine sağlık da

Arkadaşım kaptırmayın bu kadar kendinizi oyun bu oyun.
Oyunu neden oynarsın stres atmak için siz iyice abartmışsınız.
Bari burda böle yazarak milleti birbirine düşürmeyin.
Ben oyunda iken anlık hareket eder ne geçmişde olanı ne de ileride olacakları düşünürüm.
Politikaymış herkes keyfinin peşinde ne politikası eğlenmenize bakın yaw

+++
Resim
AslaPesEtmem1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen AslaPesEtmem1 »

:P kurgu olarak bakıldığında güzel fakat benim için kesin olan bir gerçek var güçlülük anlamında fire vermemek adına elindeki kötü unsurlarıda elinde tutanlar benim bakış açıma göre güçlü değil kokuşmuş ve kötü bir birleşimin ürünüdür.yani bir loncada 15 oyuncu varsa ve bunlardan bir kaçı kötü ise bu loncanın saygınlığını sıfıra indirir ve şu an tılsım Loncalarının %75 i bahsettiğim sıfır limitlerindedir.güç kelimesinin size göre anlamı en iyi itemler savaşta kazanılan zaferler ve dayanıklılık olabilir bana göre bunlarla birlikte Saygı terbiye ve kişilikte önemlidir.bunlar benim düşüncelerim ve bu düşüncelerle yazını okuduğumda pek övecek takdir edecek güç odakları göremiyorum.gördüğüm tekşey saçmalaşan bir oyunda gündemde olmak için birbirinin kuyusunu kazan dedikoducu hain ve yalaka tiplerin olduğudur.Tılsımda her daim entrikalar iç ve dış hesaplar olacaktır güç dengeleri her zaman değişebilir seninde söylediğin gibi politika anlamı tılsım sunucusuyla özdeşleşiyor.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Uzun süren sessizliğinden sonra güzel bir yazı yazmışsın.
Çok dağınık olmuş ama bazı olaylara dikkat çekmişsin.
AslaPesEtmem1 yazdı::P kurgu olarak bakıldığında güzel fakat benim için kesin olan bir gerçek var güçlülük anlamında fire vermemek adına elindeki kötü unsurlarıda elinde tutanlar benim bakış açıma göre güçlü değil kokuşmuş ve kötü bir birleşimin ürünüdür.yani bir loncada 15 oyuncu varsa ve bunlardan bir kaçı kötü ise bu loncanın saygınlığını sıfıra indirir ve şu an tılsım Loncalarının %75 i bahsettiğim sıfır limitlerindedir.güç kelimesinin size göre anlamı en iyi itemler savaşta kazanılan zaferler ve dayanıklılık olabilir bana göre bunlarla birlikte Saygı terbiye ve kişilikte önemlidir.bunlar benim düşüncelerim ve bu düşüncelerle yazını okuduğumda pek övecek takdir edecek güç odakları göremiyorum.gördüğüm tekşey saçmalaşan bir oyunda gündemde olmak için birbirinin kuyusunu kazan dedikoducu hain ve yalaka tiplerin olduğudur.Tılsımda her daim entrikalar iç ve dış hesaplar olacaktır güç dengeleri her zaman değişebilir seninde söylediğin gibi politika anlamı tılsım sunucusuyla özdeşleşiyor.
Bu arkadaşın bahsettiği gibi Lonca gücü savaş ve item olarak bakılmaması gerekir diye düşünüyorum.
Sonuçta bazı Loncalar içerisinde bir kişi sorun yaşadımı tüm Lonca arkadaşları bir birlerine cephe alıyor ve Lonca dağılıyor.
Ne kadar sağlam Lonca ki bu tek bir kişi bir Loncayı dağıtabiliyor. Dikkat edilmesi gereken hüsuslar bunlar bence.
Yani bir Lonca ı değerlendirirken en azından ne yönden bir güç den bahsediyoruz onu belirtmek gerekir.
Oyun içerisinde yaşananları yazmışsın güzel. Ancak kişilerin neler düşündüğünü tahmin etmen yanlış olmuş bence
Bu bazı arkadaşların taraflı görmesine sebep olmuş doğal olarak.
Alparslan Olayını es geçmemişsin fakat detayları yazmaman senin açından güzel olmuş (Malum ceza verilir hemen)
Geneli itibari ile güzel yazı ama bazı arkadaşların dediği taraflı yazı sözüne istinaden.
Elbetteki kendi bakış açısından yazılan bir yazı sonuçta insan kendi gördüğünü ve bildiğini yorumlar. Arkaplanda olan herşeyi göremez zaten bu tür yazılarda. Aslında arkaplanda olanları göremediğimiz için eleştiri yaparız...
4. yazıyıda bekliyorum....

Bu arada bir iki gündür dikkatimi çeken bir husus oldu Kurt Loncasını oyunda pek göremedim acaba bir dağılma veya oyunu bırakma söz konusumu yoksa migrat dan sığınaktan dolayımı hiç rastlamadım merak ettim doğrusu
Kullanıcı avatarı
kurtreis
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Kurt

Mesaj gönderen kurtreis »

HarunYILMAZ yazdı:Uzun süren sessizliğinden sonra güzel bir yazı yazmışsın.
Çok dağınık olmuş ama bazı olaylara dikkat çekmişsin.
AslaPesEtmem1 yazdı::P kurgu olarak bakıldığında güzel fakat benim için kesin olan bir gerçek var güçlülük anlamında fire vermemek adına elindeki kötü unsurlarıda elinde tutanlar benim bakış açıma göre güçlü değil kokuşmuş ve kötü bir birleşimin ürünüdür.yani bir loncada 15 oyuncu varsa ve bunlardan bir kaçı kötü ise bu loncanın saygınlığını sıfıra indirir ve şu an tılsım Loncalarının %75 i bahsettiğim sıfır limitlerindedir.güç kelimesinin size göre anlamı en iyi itemler savaşta kazanılan zaferler ve dayanıklılık olabilir bana göre bunlarla birlikte Saygı terbiye ve kişilikte önemlidir.bunlar benim düşüncelerim ve bu düşüncelerle yazını okuduğumda pek övecek takdir edecek güç odakları göremiyorum.gördüğüm tekşey saçmalaşan bir oyunda gündemde olmak için birbirinin kuyusunu kazan dedikoducu hain ve yalaka tiplerin olduğudur.Tılsımda her daim entrikalar iç ve dış hesaplar olacaktır güç dengeleri her zaman değişebilir seninde söylediğin gibi politika anlamı tılsım sunucusuyla özdeşleşiyor.
Bu arkadaşın bahsettiği gibi Lonca gücü savaş ve item olarak bakılmaması gerekir diye düşünüyorum.
Sonuçta bazı Loncalar içerisinde bir kişi sorun yaşadımı tüm Lonca arkadaşları bir birlerine cephe alıyor ve Lonca dağılıyor.
Ne kadar sağlam Lonca ki bu tek bir kişi bir Loncayı dağıtabiliyor. Dikkat edilmesi gereken hüsuslar bunlar bence.
Yani bir Lonca ı değerlendirirken en azından ne yönden bir güç den bahsediyoruz onu belirtmek gerekir.
Oyun içerisinde yaşananları yazmışsın güzel. Ancak kişilerin neler düşündüğünü tahmin etmen yanlış olmuş bence
Bu bazı arkadaşların taraflı görmesine sebep olmuş doğal olarak.
Alparslan Olayını es geçmemişsin fakat detayları yazmaman senin açından güzel olmuş (Malum ceza verilir hemen)
Geneli itibari ile güzel yazı ama bazı arkadaşların dediği taraflı yazı sözüne istinaden.
Elbetteki kendi bakış açısından yazılan bir yazı sonuçta insan kendi gördüğünü ve bildiğini yorumlar. Arkaplanda olan herşeyi göremez zaten bu tür yazılarda. Aslında arkaplanda olanları göremediğimiz için eleştiri yaparız...
4. yazıyıda bekliyorum....

Bu arada bir iki gündür dikkatimi çeken bir husus oldu Kurt Loncasını oyunda pek göremedim acaba bir dağılma veya oyunu bırakma söz konusumu yoksa migrat dan sığınaktan dolayımı hiç rastlamadım merak ettim doğrusu

Biz hala oyundayız Harun sadece bu aralar savaşlara ve dış faaliyetlere ara vermiştik Grup Bölgelerinde item için faaliyetler sürdürüyoruz sadece bazen bıçak kemiğe dayandığında toplanıyoruz bunun dışında sürekli ya Grup Bölgelerindeyiz yada Materyal peşindeyiz klan kanalında çok fazla gereksiz konuşmalar olduğu için şahsen ben ve bir çok arkadaşım klan ve bölge kanalını dahi kapatıyoruz birde bir çok arkadaşımız gibi reklam gereksinimi duymadığımız için başarı yada faaliyetlerimizi dışa vurmak yerine sadece lonca sayfasıdna kendi aramızda paylaşıyoruz son zamanlar baya toparladık işlerimizi artık dış ve genel faaliyetlere devam edicez ...
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***

Kurt Loncası

KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc

Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.

2008 Yılından Beri...
Kullanıcı avatarı
Mertkan
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Börteçine

Mesaj gönderen Mertkan »

Güzel çalışma emeğine sağlık uğraşmışşsın... Ancak hata yaptığın bir kaç yer var ve birini söyleyeyim... Kurt Loncası tek ittifaklarından ayrılıp tek başına kalma kararı almadı, kaldı ki tam tersine ittifakları kurt loncasını bıraktı bunun nedenlerini olayların içinde olan herkes iyi bilir ;).. İyi Forumlar
Resim
Resim

Resim

[right]Mertkan UĞURLU[/right]
(Lonca tanıtım sayfası ve başvuru formu için lütfen resime tıklayınız.)
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Şimdiki Yorumumu bütün vasıflarımdan ve lonca faliyetimden arınmış olarak bireysel söylüyorum

Tılsım Serveri açıldığından beri bu serverdayım ara ara uzun bırakışlarım oldu o yüzden çoğu kişi tanımaz o dönemlerde açıkça Godfrey'ler Gerçekten herkesin imrendiği bir oluşmdu Zamanla ibre kaydı '' Kurtlar , Kabus , Team , Karargah , Dergah ve Dost loncaları tılsımın demirbaşları haline geldi.

Zamanla Dergahlar zayıflardı Dostlar Zayıfladı ve diğer loncalar kendilerini herkese kanıtlayıp daha da yükselmeye başladılar...

Dergahların ve Dostların dağılması sonucu

Arzlarda ...

Kurt ve Kabus

Lodoslarda

Team ve Karargah loncaları bu iki klanı temsilcisi haline geldiler ...

Bu arada bir çok lonca açılıyor ve kapanıyordu tabi ki ayakta duranlarda vardı vesselam

Uzun bir süre bu ikililik kendi halinde devam etti... Fakat şöyle bir şey de vardı ... Tılsımda yükselen bir ARZ İdolu bütün serveri sarmış devir dönmeye Güç Lodoslardan Arzlara geçmeye başlamıştı...Buda en çok Kurt ve Kabus loncalarının işine geldi ... O Dönemde Cesurlar gerçekten güzel bir atılımla bu iki loncanın arasına kendilerini sokmayı başardılar

İleriki dönemlerde Realler bir oluşumla gerçekten hızlı bir şekilde o dönemde Arzların ve Tılsımın en güçlü loncası olarak gösteriliyordu...Tabi ki kendi emekleri gözden kaçırılamaz ama bundaki en büyük etkenlerden birisi tılsımın demirbaşlarının özellikle Kurt loncasının görevler ve '' Kendi içinde yapılanma'' sürecinin başlaması ve klan savaşlarına ara vermesidir...

İleriki zamanlarda açıkça hem Kurt Hem Kabus hemde diğer team ve karargah loncalarında bir zayıflama başlamıştı bu durum en çok Reallerin öne geçmesine sebebiyet veriyordu

Teamların gerçekten Tılsımda Korkuluır ve saygı duyulur bir lonca haline gelmesinde masumun emeği göz ardı edilemez

Karargahlarda Eskilerin Haşmetiyle yoluna devam etme çabasındaydı ama yeni bir güneş doğuyordu eskiler bir bir oyunu bırakma halini aldı...

Sonraki dönemlerde Kurtlar tekrar Klan savaşlarına başlamasıyla birlikte Tılsımda Kimin Ağa kimn Paşa olduğu çok net görüldü...

Gerek Tılsımın En Nüfuslu loncası olmasıyla gerekse bir çok yüksek lwllı oyuncularıyla Arz Lodos savaşı yerine ... Kurtlar vs Lodos şekline dönüştü... Bundan da en çok diğer loncalar ve lodoslar kötü etki gördüler...

Bu arada karşı tarafta bir zaman gerçekten elit bir takım olan Teamlar zayıflamaya başlamıştı ...
Karargahların dönemi geçmiş Kabuslar ise ortalıkta pek fazla görünmüyorlardı...

Bu durum Kurt Loncasına olan ilgiyi arttırdı ve gücüne güç kattı ...

Bu Arada yeni loncalar Açılıyor tılsımda etkin hale gelmeye başlıyorlardı...

Kabusların Gücünü yitirmesi
Karargahların Oyunu bırakması
Teamların bunlarla birlikte etkisiz hale gelmesi tılsımda 2 tane büyük gücü herkese gösterdi

Bunlar Kurt ve Real loncaları idi

Başlangıçta Realler Gerçekten Kurtlardan 2 gömlek üstündüler gerek gösterişli oyuncuları , bütün üyelerinde en az 1 yıldızlarının bulunması, hemen hemen bütün oyuncularının plus üzeirnden populer hale gelmesi ayrıca alandan gösterşili itemler yansıutmaları herkesi özellikle yeni oyuncuları Reallere karşı imrendiriyiordu

Uzun bir süre bu böyle devam etti , Kurtlar kendi içine döndü ve yapılanma sürecine tekrar başladı bir çok ittifak yaptı ve sessiz kaldı...

Fakat Reallerinde bir bir kendi loncalarını kurmasının ardında Tılsımın Ayakta duran ve Asla düşmeyecek olan en büyük loncasını herkese tekrardan hatırlattı bunlar Kurtlardı ...

Bir çok lonca gelip geçti bazıları hala faliyetlerini sürdüyürorlar inanın Loncam olduğu için söylemiyorum dışarıdan bir adam gözüyle bunca olayın bunca köklü loncanın ayrılması bırakması sonucu güneşin arkasından Kurtların çok güçlü bir şekilde ortaya çıkması herhalde kimse bunu inkar edemez

Tılsımın her döneminde başı çekmiş , Muntazam duruşuyla Her dönemde en önde olmayı başarmış ve şimdide tılsımın diğer serverlara karşı duran yüzüdür ( Nasıl paşalar varsa )

Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Bu mudur tarafsızlık :) yapmayın
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Eğer Övgülerim nedeniyle tarafsız olmadığımı düşünüyorsan emin ol aynı övgüleri zamanında godfrey de dahil bir çok loncaya yapmıştım

Ayrıca Dışarıdan bağımsız birisini göster emin ol aynı övgüleri oda söyleyecektir

GodfreyxSpider07 yazdı:Bu mudur tarafsızlık :) yapmayın
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
GodfreyxSpider07
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen GodfreyxSpider07 »

Dışarıdan bağımsız biri Kurtlar çok büyük herkesi ezdi herkesten üstün anlamında cümleler kurmaz emin ol. :)
Zaten içinde bulunduğun loncayı kötülemeni de beklemiyorum.
Kurt loncası tılsımın her döneminde başı çekmiştir diyorsun ama ben tılsımın 1 senesinde hiç Kurt üstünlüğü göremedim :)

Konuya Son mesajımdır.

“Genel Sohbet” sayfasına dön