Şifacı karakterler Nasıl 44levelden sonra kasıcak Soruyorum?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Şifacı karakterler Nasıl 44levelden sonra kasıcak Soruyorum?

Mesaj gönderen Forumkral »

Giresun yazdı:
FromXXXhELL yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba,

Asit ve zehir yeteneklerini kullanmanızı öneririm..

Oncelıkle sıfacıya has bu yeteneklerı onerıyorsanız o zmaan bu hasar ıtemlerının bır ıse yaramamasını saglamakla oyuncuların buyuk bır zmaanını calmıs oldugunuzu belırtmek ısterım.. Onerınıze gelınce Sıfa yeteneklerını kullanmayı ve denemeyı seven bır oyuncuyum hem zehır setım hem asıt setım hem element hasarım ve fuul max hasarı olan bır karakterım war ve sızın tavısyelerınız uzerınden yola cıkarsak. Tek basına kasmak ıstıyen bır sıfacıyı fuul sehır gıydırıp atarsak ortaya sızın bu onerınızle abartmıs olmasak sanırm 59 lvl geldıgınde anca 49 lvl gorur.. zehır hemen hemen tum yaratıklarda dırenc yuksek ve cok dusuk degerler vuruyor yanı 1 yaratıga 10 dakıka ayırarak kasmayı sız guzel goruyorsanız tabı baska.. Asıt bence sıfacı ıcın cok sevdıgım bır yetenek sıstemı ama onlardada benım gordugum bır takım eksıkler var bunları revıze edersenız en azından bıreysel oyuncuları asıt konusunda ıkna etmıs olursunuz.. Defalarca yaptıgım denemelrde.. asıt ıle sadece kesebıldıgın yaratık sehır ıcın soyluyorum bunu ucan muhafızlar bunun harııcnde hıc bır yaratıgı kesme sansınız yok ha yonetııc arkadaslarımız hepsını kerım dıyorsa bır gun gelsınde bılmedıgımız bır oyun zaten gormus oluruz bızde..45 lvl ırı kobraya bıle kudret yetersız kalıyor... Asıt yetenegının kulanılabılır olması ıcın benım sahsı kanatım cok fazla degısıklık lazım ama sızlerın bunu yapmıyacagınız bıldıgım ıcın en azından en basıtlerını orneklıyeyım belkı mantıklı olmayı basarabılırsınız... Kudret gereksınımını bıraz dusurerek kullanımı kolaylastırmak lazım zıra ortalama % 10 bır dılım yıyor bır vurus ve buda bır sıfanın 10 vurusu demektır bence cok asırı fazla bır tuketım ... ıKINCı buyuk handıkap ıse hemen hemen her yaratık kesmede mınımum 1 kez buyuye dırendı yazısı ıle karsılasmanız kı buda zaten yetersız olan kudretı cok daha cabuk tuketmektedır.. yanı kısacası asıt konusunda radıkal bır seyler yapmıyacagınız keısn cunku sıze gore mikemmelllll bır yetenk gıbı gorunuyor bence sızlerın gorupde bız oyuncuların bu mikemmeligide gormesı ıcın kudret ve buyu dırenme konusnda ufakda olsa bır revıze gerekmektedır... Syn atx yok canım dıyorsanzı bır gun buyrun hr suncuda sıfam var gelın std fuul bır hayyam takımla ucan harıcı bısı kesınde bıızm de gozlerımızı acın demekden baska bır sey dıyemıyorum .. SAYGILARIMLA........
Kesinlikle katılıyorum.
Yeraltı ve Meran Labirent'indeki yaratıkların asite ve zehire karşı büyük dirençleri var.
ATx birde şu yazıya bir cevap ver arkadaş çok doğru yazmış.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
firewall
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen firewall »

evet bide buna cevap verin yaw yaratığa 10 vuruorum üstüm full zehirle zehirle kesilebilcek 1 tane yaratık fln var yeraltında meranda
legolasşifa [49] Ashab-I KeHF(^)
ultimateşifa[49]
kanrascal[47]
legolasbüyü[46]
Daima sancak

Nothing is True,Everything is Permitted.
Requiescat in Pace...
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

bilader kullanamıyorsanız çamur atmayın! düşünün sorgulayın öğrenin.
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Petcarar yazdı:bilader kullanamıyorsanız çamur atmayın! düşünün sorgulayın öğrenin.
hAYATINDA SIFA KULLANMAMIS BIR KISI ICIN COK IDALI LAFLAR KULLANMA DERIM ARKADASIM .. yada 5 lvl sıfan var kendını kral zanedıyorsan baska.. Ben bu oyun 29 lvl geldıgı gunden berı sıfa kullanıyorum senın aklının hayalının almıyacagı kombınasynlarıda denemıs bırıyım o yuzden sen bılmıyorsan cok tatava yapmıyacaksın .. Merandaymısn oyle yazıyor buyur bır gun gel buyu yeteneklerı ıle ucan harıcı bısı kes de senı gorelım havan kac kurus..
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

FromXXXhELL yazdı:
Petcarar yazdı:bilader kullanamıyorsanız çamur atmayın! düşünün sorgulayın öğrenin.
hAYATINDA SIFA KULLANMAMIS BIR KISI ICIN COK IDALI LAFLAR KULLANMA DERIM ARKADASIM .. yada 5 lvl sıfan var kendını kral zanedıyorsan baska.. Ben bu oyun 29 lvl geldıgı gunden berı sıfa kullanıyorum senın aklının hayalının almıyacagı kombınasynlarıda denemıs bırıyım o yuzden sen bılmıyorsan cok tatava yapmıyacaksın .. Merandaymısn oyle yazıyor buyur bır gun gel buyu yeteneklerı ıle ucan harıcı bısı kes de senı gorelım havan kac kurus..
hayatımda şifa kullanmadığımı nereden çıkardın? 45Lv. şifacıyı ben neyle kastım onu araştır yalan yanlış ithamlarda bulunmadan önce.

benim aklımın almayacağı kombinasyon daha biraz "sıkar".kim olduğumu öğren ondan önce ;)
Kullanıcı avatarı
basar2626
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gladio

Mesaj gönderen basar2626 »

O kadar abatmayın full yücelen şifa 2000 vuran gördüm...
Başar(49)
ResimResim
Her zaman BAŞARılı olacaksın !

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Petcarar yazdı:
FromXXXhELL yazdı:
hayatımda şifa kullanmadığımı nereden çıkardın? 45Lv. şifacıyı ben neyle kastım onu araştır yalan yanlış ithamlarda bulunmadan önce.

benim aklımın almayacağı kombinasyon daha biraz "sıkar".kim olduğumu öğren ondan önce ;)
Forumda kavga etmek çok mu zevkli geliyo bi de onu söyleseniz :D
biriniz zehir iyi keser diyo biriniz dirençler yüksek diyo ben de zehirle kesinn diyorum ama kimseyle kavgaya tutuşmuyorum karşındakinin seviyesinden ve oyun bilgisinden habersizken itham yapmak ta ayrıca saçmadır bilesiniz
Kullanıcı avatarı
North
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen North »

Giresun yazdı:
FromXXXhELL yazdı:
CaptainATX yazdı:Merhaba,

Asit ve zehir yeteneklerini kullanmanızı öneririm..

Oncelıkle sıfacıya has bu yeteneklerı onerıyorsanız o zmaan bu hasar ıtemlerının bır ıse yaramamasını saglamakla oyuncuların buyuk bır zmaanını calmıs oldugunuzu belırtmek ısterım.. Onerınıze gelınce Sıfa yeteneklerını kullanmayı ve denemeyı seven bır oyuncuyum hem zehır setım hem asıt setım hem element hasarım ve fuul max hasarı olan bır karakterım war ve sızın tavısyelerınız uzerınden yola cıkarsak. Tek basına kasmak ıstıyen bır sıfacıyı fuul sehır gıydırıp atarsak ortaya sızın bu onerınızle abartmıs olmasak sanırm 59 lvl geldıgınde anca 49 lvl gorur.. zehır hemen hemen tum yaratıklarda dırenc yuksek ve cok dusuk degerler vuruyor yanı 1 yaratıga 10 dakıka ayırarak kasmayı sız guzel goruyorsanız tabı baska.. Asıt bence sıfacı ıcın cok sevdıgım bır yetenek sıstemı ama onlardada benım gordugum bır takım eksıkler var bunları revıze edersenız en azından bıreysel oyuncuları asıt konusunda ıkna etmıs olursunuz.. Defalarca yaptıgım denemelrde.. asıt ıle sadece kesebıldıgın yaratık sehır ıcın soyluyorum bunu ucan muhafızlar bunun harııcnde hıc bır yaratıgı kesme sansınız yok ha yonetııc arkadaslarımız hepsını kerım dıyorsa bır gun gelsınde bılmedıgımız bır oyun zaten gormus oluruz bızde..45 lvl ırı kobraya bıle kudret yetersız kalıyor... Asıt yetenegının kulanılabılır olması ıcın benım sahsı kanatım cok fazla degısıklık lazım ama sızlerın bunu yapmıyacagınız bıldıgım ıcın en azından en basıtlerını orneklıyeyım belkı mantıklı olmayı basarabılırsınız... Kudret gereksınımını bıraz dusurerek kullanımı kolaylastırmak lazım zıra ortalama % 10 bır dılım yıyor bır vurus ve buda bır sıfanın 10 vurusu demektır bence cok asırı fazla bır tuketım ... ıKINCı buyuk handıkap ıse hemen hemen her yaratık kesmede mınımum 1 kez buyuye dırendı yazısı ıle karsılasmanız kı buda zaten yetersız olan kudretı cok daha cabuk tuketmektedır.. yanı kısacası asıt konusunda radıkal bır seyler yapmıyacagınız keısn cunku sıze gore mikemmelllll bır yetenk gıbı gorunuyor bence sızlerın gorupde bız oyuncuların bu mikemmeligide gormesı ıcın kudret ve buyu dırenme konusnda ufakda olsa bır revıze gerekmektedır... Syn atx yok canım dıyorsanzı bır gun buyrun hr suncuda sıfam var gelın std fuul bır hayyam takımla ucan harıcı bısı kesınde bıızm de gozlerımızı acın demekden baska bır sey dıyemıyorum .. SAYGILARIMLA........
quote]
/Alkış
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir

Sınıf: Şifacı
Seviye:39

___________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Afedersiniz ama konu tam üstüne geldi şuanda... Eşşek gibi kasmak zorunda bırakanlar UTANSIN !
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

FuL urbanLa 1.500 wuRursun kardeşım yanLısın war 2 tane 49 sıfacım war cok basıt kastım+cağRı yetenekını kullan ırıdın başına otur kas :)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR

“Genel Etkileşim” sayfasına dön