Ve 3.5 Yıllk Maceranın Sonuna Geldim.cashflow Sakaryaxmerkez
Re: Ve 3.5 Yıllk Maceranın Sonuna Geldim.cashflow Sakaryaxmerkez
Saygılı ve hürmetkar kardeşim.. Charlarının calınmasına gerçekden çok üzüldüm. Haber senin tarafından değilde bir başkası tarafından bana iletildi. Bende söyleyin elimden ne gelirse yaparım demiştim. Hesapların sobee ymiş. Sobee'den calıntı yapmak imkansız. Bunu senin şifreni bilen birisi yaptı demektir. Bu kişi seni hem soyup hemde amacı senı oyundan koparmaktır. Sen neden ona bu istedğini veriyorsun ? Onu neden sinsi sinsi gülmesine izin veriyorsun ? Charlarını silmediysen geri dön elimden ne gelirse maddi manevi yapmaya hazırım.. ReFik ..!
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Allah Razı Olsun Saolasın Düşünmen Yeter KardeşimEfsaNeLER yazdı:KArdeşim Karar Senın Egerki geRi geLe biLirsen sana Destek Çıkarız ama KArarına SAygı Duymaktan Başka Birşyimiz yok Eger Hakkım Varsa HeLaL oLsun ReeL'de MutlulukLar...
SonSuZa KaDaR aDaPaZaR HaFıZ
- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
CAnım Abim Allah Razı Olsun.Çarları Çalan Kişi Dün Gece Silmiş Abi Yapılıcak Bişey Yok Artık Sonuna Geldim Galiba Refik AbiaQuaLand yazdı:Saygılı ve hürmetkar kardeşim.. Charlarının calınmasına gerçekden çok üzüldüm. Haber senin tarafından değilde bir başkası tarafından bana iletildi. Bende söyleyin elimden ne gelirse yaparım demiştim. Hesapların sobee ymiş. Sobee'den calıntı yapmak imkansız. Bunu senin şifreni bilen birisi yaptı demektir. Bu kişi seni hem soyup hemde amacı senı oyundan koparmaktır. Sen neden ona bu istedğini veriyorsun ? Onu neden sinsi sinsi gülmesine izin veriyorsun ? Charlarını silmediysen geri dön elimden ne gelirse maddi manevi yapmaya hazırım.. ReFik ..!
SENİ TANIMIYORUM AMA GERÇEK HAYATTA BAŞARILAR DİLERİM KARDEŞ
- xxjournalxx
- İskele Babası
Çok kötü bir durum 3 kere karakterimi çaldırdığım için iyi bilirim.Yolun açık olsun arkadaşım.Hayatta başarılar 
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
Saolun Allah Razı Olsun
-
- İri Fare Avcısı
Takma kafana Kimse Gülmicek Bu haline Yaşın küçük olsada Yüreğin büyük kardeşim Sonuçta Sanal ortamdayız 13 yaşındaki birisi 18 diye biliyorsa yaşına. yapıcak bişi yok ama sen İnsan gibi yaşını söylüyorsun buda yüreğinin Şeffaflığından kaynaklanıyor Biliyorsun Hande Ablan ben Ekrem falan hepimiz hazırız. 
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
Enesim Hafızım nereye kardeşim daha senle çok şey yapıcaz gtmiosun biyere Oyunda pm at görüşelim
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Güzel kardeşim adamlar kp kasmak için bile 12 16 tane 49luk kasıor..... Sen kendıne 2 tane 49luk kasamıyormusun
bende oyuna ara verdim oyunda olamıyorum ama kasmanı isterim. Geri donup geldıgımde 2 guzel kelam edecek dostum oldugunu bılmek ısterım.. Ben bırakmanı ıstemıorum Yınede karar senın bıraz ara ver canın ısterse yıne donersın. Ikv hastalık gıbıdr zaten kolay kolay vazgecılmıor senı beklıyor olacagım. SAYGILARIMLA ReFik..!
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
Biliyorum Abi Hepiniz Çok SaolunAydoLdu1991 yazdı:Takma kafana Kimse Gülmicek Bu haline Yaşın küçük olsada Yüreğin büyük kardeşim Sonuçta Sanal ortamdayız 13 yaşındaki birisi 18 diye biliyorsa yaşına. yapıcak bişi yok ama sen İnsan gibi yaşını söylüyorsun buda yüreğinin Şeffaflığından kaynaklanıyor Biliyorsun Hande Ablan ben Ekrem falan hepimiz hazırız.