~~LaStMoHiCaaN - iSmaiL ~~ ' Den Veda ...
- Scraflyxmagician
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~LaStMoHiCaaN - iSmaiL ~~ ' Den Veda ...
Geri kalan hayatında bol şans eğer hakkım varsa senin üzerinde helal olsun
]
- Heavenxrhyme
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Beni oyunda bi kere kazıklamıştın sen hatırladım :mrgreen: :mrgreen:
Seni tanımıyorum ama Yine de hakkımız helal olsun... Hayatında başarılar dilerim kardeş ....
Seni tanımıyorum ama Yine de hakkımız helal olsun... Hayatında başarılar dilerim kardeş ....
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
QMuSaMeQ yazdı:Violence yazdı:Ya ismo Saçma Saçma konuşma gel oyuna bul beni halledemeyeceğimiz sorun yokQMuSaMeQ yazdı:
oLan oLdu be aBi NapaLım Bizim oyuNdaki öMrü Vademiz Bu Kadarmış. beLki Bir qüN DAha ayRıntıLı Bi şekiLde Konuşurz...
oyuNda öMrü Vademiz doLdu Ne yapaLım oLan oLdu Bir keRe ... :ugeek:
Doğru Sölüyon Sercanım aMa Napalım Böle GereKtiriyor.Dost DedikLerimiz aDAm ÇıkmıyoRqi biz napaLım![]()
![]()
:arrow: :arrow: Biz ölmedik ya herkesi hiçe mi sayıyıon bi kaç kendini bilmez yüzünden :!: :!: :?: :?:
İsmail kimseyle konusmasanda benım yanımda durcaksın tanıdıkların adam çıkmadıysa ben sana adamları göstericem sen benim yeğenimsin sen kimsenin yanında durmucaksın herkes senin yanında durucak eğer bunu yapamıyorlarsa yanından kowanda sen olucaksın hemen bana oyunda anlat şu adam olmayanlarla derdini dinleyelim dermanı bulalım
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Violence yazdı:QMuSaMeQ yazdı:Violence yazdı:Ya ismo Saçma Saçma konuşma gel oyuna bul beni halledemeyeceğimiz sorun yokQMuSaMeQ yazdı:
oLan oLdu be aBi NapaLım Bizim oyuNdaki öMrü Vademiz Bu Kadarmış. beLki Bir qüN DAha ayRıntıLı Bi şekiLde Konuşurz...
oyuNda öMrü Vademiz doLdu Ne yapaLım oLan oLdu Bir keRe ... :ugeek:
Doğru Sölüyon Sercanım aMa Napalım Böle GereKtiriyor.Dost DedikLerimiz aDAm ÇıkmıyoRqi biz napaLım![]()
![]()
:arrow: :arrow: Biz ölmedik ya herkesi hiçe mi sayıyıon bi kaç kendini bilmez yüzünden :!: :!: :?: :?:
Haklısın Sercanım aMA napaLım yapıLan Şey haLen Zoruma Gidiyor Bu oyuNda haLe DevaM eDerSeM,Çok kaLp Kırcam aMa Ben KEndime yaKıştıramıyorum kaLp Kırmayı oNun iÇin eN iyisi GitMeK ... :ugeek:
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!
YaKaMoZ aiLeSi
dabbela yazdı:İsmail kimseyle konusmasanda benım yanımda durcaksın tanıdıkların adam çıkmadıysa ben sana adamları göstericem sen benim yeğenimsin sen kimsenin yanında durmucaksın herkes senin yanında durucak eğer bunu yapamıyorlarsa yanından kowanda sen olucaksın hemen bana oyunda anlat şu adam olmayanlarla derdini dinleyelim dermanı bulalım
o KonuDa Çok haKlısın aMa Her Gördüğümü iNsan SAnıyordum aMa NE KaDarda yanıLmışım. Bi aRa oyuna Gircem aBi Senle zun uzun eNine Boyuna Konuşcam Bu meseLeyi iyiKi SizLER de vaRsınız Sizlerde oLmasanız ...
oLaN oLDu BiteN Bitti , kaLan kaLdı giden Gitti ....
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
Karakterimin susturMa CEzası aÇılır açıLmaz Sizler iLe iRtibat haLine geÇeceğim aRkadaşlar aMa Sadece Konuşmak iÇİn Ben Kararımı vERdim. kaLp Kırmak beNim iŞim deiL baNa yakışmaz eğer oyunda kaLırsam kaLp kıracağım iNsan çok ... Bunu kaLdıramam EN iyisi VEda eTmek ... :arrow:
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İsmaiLim Ben o adamı Bı bulayım Hayatının Dersini vericem.. Kimden Bahsettiğimi iyi biliyorsun . Banada Tak etti Artık ..
VatanXLydeR yazdı: İsmaiLim Ben o adamı Bı bulayım Hayatının Dersini vericem.. Kimden Bahsettiğimi iyi biliyorsun . Banada Tak etti Artık ..
Doğru sölüyon Fatihim Ben Bi buLsam oNu SAkat eDcemde Bulamıyom NEreLi olduna DAir Hiç Bir Bilqim yok aMa Bu mesele oNun yanına kaLmaz SEn meraKlanma benim aDım iSmaiL Bu ZamaNa Dek Kimseye Hakkımı yeDirmedim yeDirmemde ...
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
%^_^iSmaiL ^_^ %
YaKaMoZ aiLeSi
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Life And Death
QMuSaMeQ yazdı:VatanXLydeR yazdı: İsmaiLim Ben o adamı Bı bulayım Hayatının Dersini vericem.. Kimden Bahsettiğimi iyi biliyorsun . Banada Tak etti Artık ..
Doğru sölüyon Fatihim Ben Bi buLsam oNu SAkat eDcemde Bulamıyom NEreLi olduna DAir Hiç Bir Bilqim yok aMa Bu mesele oNun yanına kaLmaz SEn meraKlanma benim aDım iSmaiL Bu ZamaNa Dek Kimseye Hakkımı yeDirmedim yeDirmemde ...
İsmo kim bu bi diyiver bakayım ben etraftan biliyon cevremiz var biraz