Ottomanxkorkusuz
- Lazurixmanset
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ottomanxkorkusuz
WayY BeE bnMm FotoYuU kOysam aLaYıNa ReStT ÇeKeRiM 
Manşetxx--Manşetxlaz--Lazurixmanşet
кяαℓıηα уσℓ νєямιşιм ѕσутαяıѕıηα ηє ∂üşєя !!!
- Lazurixmanset
- İskele Babası
WayY BeE bnMm FotoYuU kOysam aLaYıNa ReStT ÇeKeRiM 
Manşetxx--Manşetxlaz--Lazurixmanşet
Git görsellere yakışıkı erkekler yaz seç ordan Bitane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

55 Vatan ~
34 Mekan ~
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
çok mu geziyon len oralarda :mrgreen:Request yazdı:Git görsellere yakışıkı erkekler yaz seç ordan Bitane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahahahha xD mert aahhaha öldüm .Dmorukkelleci yazdı:çok mu geziyon len oralarda :mrgreen:Request yazdı:Git görsellere yakışıkı erkekler yaz seç ordan Bitane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Muhalefet olmasan olmucak demimorukkelleci yazdı:çok mu geziyon len oralarda :mrgreen:Request yazdı:Git görsellere yakışıkı erkekler yaz seç ordan Bitane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

55 Vatan ~
34 Mekan ~
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
aman :mrgreen:zeydan yazdı:hahahahha xD mert aahhaha öldüm .Dmorukkelleci yazdı:çok mu geziyon len oralarda :mrgreen:Request yazdı:Git görsellere yakışıkı erkekler yaz seç ordan Bitane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Geber a.* x)zeydan yazdı:hahahahha xD mert aahhaha öldüm .Dmorukkelleci yazdı:çok mu geziyon len oralarda :mrgreen:Request yazdı:Git görsellere yakışıkı erkekler yaz seç ordan Bitane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

55 Vatan ~
34 Mekan ~
vay vay vayy bana kafa tutunlara bak senn :mrgreen: ulen kökünüzden büyüğüm bea 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Toplumsal örüntüler çerçevesinde bir erkeğin küpe takması, fazla değil 10 yıl önce kaç yaşında olursa olsun hoş karşılanmazdı. Fakat günümüzde medya aracılığı ile küpe takmak bir "statü" olarak gösterildiği veya beğendirildiği için hoş karşılanabiliyor. Küpe takmak herhangi bir dini sembol veya inançsızlık değildir. Yavuz Sultan Selim' in küpe olayına değinecek olursak, "ben Allah' ın kölesiyim" anlamında küpe takarmış. Yani bugün sanmıyorum ki takanlar o niyetle taksın 
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN