Drowx ve Gökx Olarak Bir İlk Kadim Kesimi [Sancak]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Drowx ve Gökx Olarak Bir İlk Kadim Kesimi [Sancak]
ya bravo da 50 kişi kesince bişey farketmedi bence.Ben az kişi ile kesim görmeyi isterdim şahsen.
TEbrik ederim.Keşke tılsımda da kesilse ama Pençeler yığılı duruyor bazılarında artık uzun süre kesmezler.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
1 kere kesdim bn artık önüme koysunalr iksirleri gbm ve örsparasını öle keserim yada başkası düzenlesin :lol:
...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
O nu bi daha ki sefere zaten bizde böle kalabalık gitmeyi sevmeyizturkoxHAMSTER yazdı:ya bravo da 50 kişi kesince bişey farketmedi bence.Ben az kişi ile kesim görmeyi isterdim şahsen.

SİNCE 2007...
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle tebrikler ,
Fakat benim düşünceme göre grup başı 6 kişiden 4 grup kesilebilir 24 kişi hadi 1 grupta destek olsun sanırım iş tanklarda ve şifacılarda bitiyor tabi siz ilksiniz tebrik ediyorum
Fakat benim düşünceme göre grup başı 6 kişiden 4 grup kesilebilir 24 kişi hadi 1 grupta destek olsun sanırım iş tanklarda ve şifacılarda bitiyor tabi siz ilksiniz tebrik ediyorum
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tebrikler biz dün gidecektik.Herkes kesilmez diyor şu yaratığa.Neresi kesilmez anlamadım :? Taktiği verebilir misin?Bugün katılım çok olsa gideceğiz inşallah.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
tabiki vereyim taktiği
2 özel grub oluşucak
1. grub
1 tank savaşcı
4 şifa
1 büyü
2. grub
5 şifa
1 büyücü (biz full şifa yapdık fakat tankda 2 büyü vardı
şimdi taktiğe gelirsek hidranın katalizör etkisini kaldıramıyoruz bir etki bırakıo üstünde ilk önce vuruyor ck gidiyor anında hemen bi ck atıp etkiyide kurtarıyoruz ardından 1 ck daha
hidralar 5 sn. de 1 vuyor yani buda demekdirki 5 sn. de 2 ck harcıyacağız ck süresi 15 sn. 2 + 2+ 2 = 6 şifa bize muhtemel yeticek ama biz şansa bırakmamak için 9 şifa yapdık düşen falan olursa diye
tank yeteneklerini herkes biliyor zaten büyücüye sürekli hedef saptırma atıcaz + kışkırtma çok kudret lazım olacak bir şifacıda sürekli kadime dalıcak 50 cana kadar kükremeden etkilenmeyecek ve sadece tankın asitini bozucak
savaşcılar max deilde mümkünse elementler ile gelsinler zehir hasarı olmasın üstlerinde zehire direnci 400 diğer dirençler 100
bu kadar başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
2 özel grub oluşucak
1. grub
1 tank savaşcı
4 şifa
1 büyü
2. grub
5 şifa
1 büyücü (biz full şifa yapdık fakat tankda 2 büyü vardı
şimdi taktiğe gelirsek hidranın katalizör etkisini kaldıramıyoruz bir etki bırakıo üstünde ilk önce vuruyor ck gidiyor anında hemen bi ck atıp etkiyide kurtarıyoruz ardından 1 ck daha
hidralar 5 sn. de 1 vuyor yani buda demekdirki 5 sn. de 2 ck harcıyacağız ck süresi 15 sn. 2 + 2+ 2 = 6 şifa bize muhtemel yeticek ama biz şansa bırakmamak için 9 şifa yapdık düşen falan olursa diye
tank yeteneklerini herkes biliyor zaten büyücüye sürekli hedef saptırma atıcaz + kışkırtma çok kudret lazım olacak bir şifacıda sürekli kadime dalıcak 50 cana kadar kükremeden etkilenmeyecek ve sadece tankın asitini bozucak
savaşcılar max deilde mümkünse elementler ile gelsinler zehir hasarı olmasın üstlerinde zehire direnci 400 diğer dirençler 100
bu kadar başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
Drowxdadawa
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
En basiti tank üstünde ck eksik olmayacak. Ondan sonra çok kolay.

SİNCE 2007...
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
yaw bnm anlamadığım kadimin bırakdığı o etkiyi nasıl sileceğiz ck kurtarıo tamam ama buda bizi çok zorlayacak silmenin bir yolu yokmuki :?
Drowxdadawa