Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Eski-Yeni Oyuncu Farkları

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

Çok yanlışsın çook !!! Betacı ne ile böbürlenir biliomusun sen ne parasıyla ne puluyla ne şaheseriyle ne eşyasıyla oyundaki maddi olan hiçbir şey ile böbürlenmez . Oyundaki muhabbetiyle , dostluklarıyla , arkadaşlarıyla övünür ki bu arkadaşlıklar sonucu böyle güzel işler çıkar . Diosunuz şaheseri war * peki neden war nasıl yaptı nerden çıktı parası nie çok ? Eski dostlar gözünü kırpmadan birine 1 şaheser parası verebilecek kadar dostlardır . Bunun içinde saydıklarınız Betada bulunan karakterlerde mevcuttur. ÇOĞU betacı için maddiyat önemli değildir . Karşısındaki oyuncu mutlu olursa oda mutlu olur . Fakat gelen yeni oyuncular herşeyi oyun için yok daha fazla param yok daha fazla eşyam daha güzel silahlarım olsun istiolar. Yanlış mıyım ? Ha bunları isteyen betacılar var olacakta tabiki . Fakat unutmayınız ki betacıların önemsediği şey para değil ; arkadaşlıktır ...

Saygılarımla ...
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen serkannnn »

BEYAZATLI yazdı:Çok yanlışsın çook !!! Betacı ne ile böbürlenir biliomusun sen ne parasıyla ne puluyla ne şaheseriyle ne eşyasıyla oyundaki maddi olan hiçbir şey ile böbürlenmez . Oyundaki muhabbetiyle , dostluklarıyla , arkadaşlarıyla övünür ki bu arkadaşlıklar sonucu böyle güzel işler çıkar . Diosunuz şaheseri war * peki neden war nasıl yaptı nerden çıktı parası nie çok ? Eski dostlar gözünü kırpmadan birine 1 şaheser parası verebilecek kadar dostlardır . Bunun içinde saydıklarınız Betada bulunan karakterlerde mevcuttur. ÇOĞU betacı için maddiyat önemli değildir . Karşısındaki oyuncu mutlu olursa oda mutlu olur . Fakat gelen yeni oyuncular herşeyi oyun için yok daha fazla param yok daha fazla eşyam daha güzel silahlarım olsun istiolar. Yanlış mıyım ? Ha bunları isteyen betacılar var olacakta tabiki . Fakat unutmayınız ki betacıların önemsediği şey para değil ; arkadaşlıktır ...

Saygılarımla ...

Aynen katılıyorum. Elimdeki reçetelerin üretimini sadece dostlarıma yapıyorum(ücretsiz), aynı şekilde birşey üretmek istediğim zaman sadece dostlarımdan üretiyorum(ücretsiz).Yeraltı açıldığı zaman hesabım soyuldu(300-400m), elimde kalan 50-60m ile devam ettim.Sadece 2 kere kadim görevini yapabildim. Ancak savaşçım, büyücüm ve şifacım üzeri tam takım dizili.3 tane şaheser ürettim,elimde de 2 tane daha kadim var.Sence bunlar nasıl oldu? Sadece emek ve plus paket alarak
;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

turkoxHAMSTER yazdı:plus lu oyuncu sanki torplden alıyor.Para veriyoruz sonuçta.Fazlalık olacak
bence pluslı il plussız arasındaki fark değildir bu adam yeni başladığında bile plus alsa şaheserlere hidraya kadar götüremez
<)
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Bende Nisan 2007 Oyuncusuyum.Her Eski Oyuncuya Bu Terimleri Kullanmakla Hata Yapmışsın ..

Herkesi Bir Tutma ;) Kimileri İyidir Yeni başlayanlara Yardım Eder Parasını Kazanır Alınteri ile Kimileri İse O Yöntemi

Kullanır Çalar Çırpar Bu Dediklerini İllaha Eskiler Değil Real Hayatta Elleri Kalpleri ÇAP Olan Kişiler Yapar Çok Yanlış Bir

Karşılaştırma Yapmışssın Nacizane Fikrim.
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

YaLnIzKaLp yazdı:Bende Nisan 2007 Oyuncusuyum.Her Eski Oyuncuya Bu Terimleri Kullanmakla Hata Yapmışsın ..

Herkesi Bir Tutma ;) Kimileri İyidir Yeni başlayanlara Yardım Eder Parasını Kazanır Alınteri ile Kimileri İse O Yöntemi

Kullanır Çalar Çırpar Bu Dediklerini İllaha Eskiler Değil Real Hayatta Elleri Kalpleri ÇAP Olan Kişiler Yapar Çok Yanlış Bir

Karşılaştırma Yapmışssın Nacizane Fikrim.
Bende betadan beri oynuyorum her eski oyuncu aynı değildir merak etme birkaçına sinirlendin die hepsini içine katma bence ;)
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

Yeni Oyuncu
*01.04.2010 (nisan 2010) sonrasında başlamıştır oyuna
*Şaheseri yoktur.
*Hidraları kesememiştir.
*Adam parasızlıktan örs parası isterken sahte bono yapanlar,karakter çalanlar,oyun içinde dolandırıcılık yapanlar bu kisiyle dalgasını geçmiştir.
*Yapılan haksızlığı söylediği taktirde kendisi suçlu sayılır ve kendisindenönce oyuna başlamış olanlar onu ezer,suşlar,kötüler.
*Karakter ismi küçük diye ne söylese yalandır.
*Loncası yoktur,olsa da çakma loncalardan birine almışlardır.
*Grup bölgelerine girecek grup bulamamış,grup bölgelerinde eşya bulanların hava atmalarını izlemektedir.
*Yönetim bu oyuncunun hakkını grup bölgeleri güncellemsiyle birlekte yemeye başlamıştır.
*Maden çemke için program kullanmamıştır.Şu an çekmeye çalışıyor ve çekemiyorsa etrafında eski oyuncular madenlerini yansıtıp bu oyuncuyu sinirlendirir.
Katılmıyorum Bende 3 yıldır oynuyorum fakat plus olup olması işi değiştiriyor grup bölgeleri açıldığından 2 hafta sonra ışık hanım set yaptılar fakat ben hala Düşünen Adam ve Evocati dn başka hiçbirşey görmedim, max itemlerim çalındı görev itemler ile dolaşıyorum ve oyuna yeni başlamış ama plus almış 47 lv birisi kesip bölgeden scalgar eziq gibi yazılar yazıyor.bu durum karşısında oyunu bıraktım ama geri döndüm belki birisi bizi hatırlar dedim.
Nothing
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen qwertoy »

BEYAZATLI yazdı:Çok yanlışsın çook !!! Betacı ne ile böbürlenir biliomusun sen ne parasıyla ne puluyla ne şaheseriyle ne eşyasıyla oyundaki maddi olan hiçbir şey ile böbürlenmez . Oyundaki muhabbetiyle , dostluklarıyla , arkadaşlarıyla övünür ki bu arkadaşlıklar sonucu böyle güzel işler çıkar . Diosunuz şaheseri war * peki neden war nasıl yaptı nerden çıktı parası nie çok ? Eski dostlar gözünü kırpmadan birine 1 şaheser parası verebilecek kadar dostlardır . Bunun içinde saydıklarınız Betada bulunan karakterlerde mevcuttur. ÇOĞU betacı için maddiyat önemli değildir . Karşısındaki oyuncu mutlu olursa oda mutlu olur . Fakat gelen yeni oyuncular herşeyi oyun için yok daha fazla param yok daha fazla eşyam daha güzel silahlarım olsun istiolar. Yanlış mıyım ? Ha bunları isteyen betacılar var olacakta tabiki . Fakat unutmayınız ki betacıların önemsediği şey para değil ; arkadaşlıktır ...

Saygılarımla ...
Sana gerçekten katılıyorum !
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Öncelikle büyük ihtimalle bu bahsettiğin kişiler aynı zamanda şanslı kişiler çünkü örneğin ben Nisan 2007 oyuncusuyum dönemin forumunda çok zaman geçirirdim oyuna da sık sık girerdim kertenkele büyük harfli bir karakterdi maalesef bir gün bilgisayarım çöktü ve 6-7 ay İKV'ye giremedim (şansa bakın ki tam bono döneminde giremedim)fakat forumdan kopmadım ve bu alanda büyük ihtimalle bir ilkim oyuna girmeden bir loncaya üye oldum :D (Ottomans)
daha sonra oyuna girdiğimde kertenkelenin silinmiş olduğunu gördüm şu anda karakterim küçük harfle forumda aktivitemi koruyorum fakat oyun için aynısını söylemeyeceğim
bi nevi şans işi yani ;)
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Diğer sucuları bilmem ama Tılsım suncusudaki loncalaşma arkdaşın dediği çalma çırpma olayları üst düzeyde eğer güçlü bir loncadaki adamla ters düşersen sunucuda fişleniyorsun verdiğin selamı almıyorlar o kadar kemikleşmişler ben şuan bu durumdayım bir ws de yendim diye sunucu selamımı alan yok klan savaşında tek dolanıyorum. :D Anlayacağınız ONLİNE bir oyunda Tek kişiymişim gibi oynuyorum. :D Ha ben bu yüzden oyunu bırakırmıyım hayır yakında sadece klan savaşıyla kastığım çarıma M2 Fiziksel gözlük alacam.O zaman anlayacaklar birini sırf lafla bitiremezsin.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
cimbomlu2121
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen cimbomlu2121 »

Comrade yazdı:Eski Oyuncu
*01.04.2010 öncesinde başlamıştır.(Aslında oyunda en az 3senelik olanlar eskidir fakat yazının devamını okuyun.)
*Şaheseri vardır.
*Hidraları 2-3 grupla kesmiş ve hiç zorlanmamıştır.
*Eğer bono zamanında da oynadıysa elindeki sahte bonoları satıp para yapıp hava atmıştır.
*Yeni oyunculara yapılan haksızlıklar onlar için hiç birşeydir.
*Karakter adı büyük ve eski yönetici,test takımı üyesi ise olağanüstü saygı görür ve herkes onun dediğine inanır.
*Loncası vardır ve lideri olsa da olmasa böbürlenir.
*Grup bölgelerinde hiç kesilmeyen bir yaratık kesmiş yada hiç düşmemiş eşya düşürmüştür.
*Yönetim bazen bu oyuncunun hakkını yese de hile,hurda ile yenilen hakkını fazlasıyla almıştır.
*Maden çekmek için program kullanmıştır.Ve zengin olmuştur.

Yeni Oyuncu
*01.04.2010 (nisan 2010) sonrasında başlamıştır oyuna
*Şaheseri yoktur.
*Hidraları kesememiştir.
*Adam parasızlıktan örs parası isterken sahte bono yapanlar,karakter çalanlar,oyun içinde dolandırıcılık yapanlar bu kisiyle dalgasını geçmiştir.
*Yapılan haksızlığı söylediği taktirde kendisi suçlu sayılır ve kendisindenönce oyuna başlamış olanlar onu ezer,suşlar,kötüler.
*Karakter ismi küçük diye ne söylese yalandır.
*Loncası yoktur,olsa da çakma loncalardan birine almışlardır.
*Grup bölgelerine girecek grup bulamamış,grup bölgelerinde eşya bulanların hava atmalarını izlemektedir.
*Yönetim bu oyuncunun hakkını grup bölgeleri güncellemsiyle birlekte yemeye başlamıştır.
*Maden çemke için program kullanmamıştır.Şu an çekmeye çalışıyor ve çekemiyorsa etrafında eski oyuncular madenlerini yansıtıp bu oyuncuyu sinirlendirir.

Devam ettirebilirsiniz.
Çok Saçma Ben 3yıllık Oyuncuyum Bazıalrı Var Bazıları Yok:D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön