katılıyorumastalavista yazdı:En sadık kopek pıtbullmu?? saka yapıyorsunuz herhalde o kopege bı yemek vermeyı unut bak sana neler yapıyor.En sadık kopek KANGAL dır.Kopege ıstedıgını yap.Sana ses cıkarmaz.Ama tabı boyle bır yasagı kaldırılmasını desteklıyorumGIRNATACI yazdı:Yahu Arkadaş ne isterler bu köpeklerden anlamam.
Dünya da bu Pitbull Kadar sadık bir köpek ırk ı yoktur.
Uğraşacak bir şey bulamadılar Bu Pitbull lara taktılar kafayı.
Kim ne derse desin Pitbull haricinde hiç bir köpeği evime sokmam.
Amerika dan yeni bir yavru getirecem valla en az 6 sene benimle kalcak istedikleri uğraşsınlar kimseye vermem köpeğimi.
Pitbull Yasağına DUR !
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Pitbull Yasağına DUR !

[right]Arif YAMAN[/right]
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bence Sorun Pitbull da Değil Sayibindedir 
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
birincisi pitbulların DNA sıyla oynandı ve daha saldırganlaştırıldı bunu Amerika yaptı yani suc bizde hayvanda sorun yoktu
<)
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
ustax66 yazdı:katılıyorumastalavista yazdı:En sadık kopek pıtbullmu?? saka yapıyorsunuz herhalde o kopege bı yemek vermeyı unut bak sana neler yapıyor.En sadık kopek KANGAL dır.Kopege ıstedıgını yap.Sana ses cıkarmaz.Ama tabı boyle bır yasagı kaldırılmasını desteklıyorumGIRNATACI yazdı:Yahu Arkadaş ne isterler bu köpeklerden anlamam.
Amerika dan yeni bir yavru getirecem valla en az 6 sene benimle kalcak istedikleri uğraşsınlar kimseye vermem köpeğimi.
Hayatında hiç pitbull beslemediğin belli. Sadece kulaktan dolma bilgiler ile konuşuyorsunuz.
Pitbull denilen köpek ırk ı sizin düşündüğünüz ve duyduğunuz gibi değilldir.
Pitbull sahibi nasıl eğitirse öyle olur. Ülkemizde sadece dövüş için eğitimini gördüğünüzden belki bu şekilde düşünüyorsunuz.
Bir Pitbull sahibi olmadan onun nasıl bir köpek olduğunu anlayamazsınız.
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
Ben pitbull besledim yanlız dobermen kırmasıydı annesi pitbull babassı doberman dı . ben orda katılıyorum derekn en sadık ırk kangaldır ona katılıyorum dedim .HarunYILMAZ yazdı:ustax66 yazdı:katılıyorumastalavista yazdı:En sadık kopek pıtbullmu?? saka yapıyorsunuz herhalde o kopege bı yemek vermeyı unut bak sana neler yapıyor.En sadık kopek KANGAL dır.Kopege ıstedıgını yap.Sana ses cıkarmaz.Ama tabı boyle bır yasagı kaldırılmasını desteklıyorumGIRNATACI yazdı:Yahu Arkadaş ne isterler bu köpeklerden anlamam.
Hayatında hiç pitbull beslemediğin belli. Sadece kulaktan dolma bilgiler ile konuşuyorsunuz.
Pitbull sahibi nasıl eğitirse öyle olur. Ülkemizde sadece dövüş için eğitimini gördüğünüzden belki bu şekilde düşünüyorsunuz.

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
ustax66 yazdı:Ben pitbull besledim yanlız dobermen kırmasıydı annesi pitbull babassı doberman dı . ben ordaHarunYILMAZ yazdı:ustax66 yazdı:katılıyorumastalavista yazdı:En sadık kopek pıtbullmu?? saka yapıyorsunuz herhalde o kopege bı yemek vermeyı unut bak sana neler yapıyor.En sadık kopek KANGAL dır.Kopege ıstedıgını yap.Sana ses cıkarmaz.Ama tabı boyle bır yasagı kaldırılmasını desteklıyorumGIRNATACI yazdı:Yahu Arkadaş ne isterler bu köpeklerden anlamam.
katılıyorum derekn en sadık ırk kangaldır ona katılıyorum dedim .
Her zaman alman kurtlarını severim çok zekiler
<)
- Cordelio
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Real Living Real War
Lonca uyemız Realxhuman (MUSTAFA'nın) acmıs oldugu guzel hayvan sevgısının haklarının ve onlara zarar gelmesın dıye tebkısı ve bılgılendırmesını sundugu konu guzeldı ve bendende pıtbull kopeklerının hakkında bakanın soylemıs olduklarının dısında yada tebkılere karsı acıklamalarını degıstırmıs sozlerının yanlıs anlasıldıgını soyleyen acıklamasını sunuyorum konudakı son durum...
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, gündemde tartışılan pitbull yasağı ile ilgili olarak, 'Kimsenin köpeği elinden alınmayacak. Sorun tasmasız olanlar' dedi.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, kimsenin evinden pitbull köpeğinin toplanmasının söz konusu olmadığını,dışarıda tasmasız dolaşan köpeklerin alınarak kısırlaştırıldığını söyledi.
İstanbul'da,Boğazlar'da çevresel risklerin önlenmesi için petrol şirketlerinin temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, TBMM Dilekçe Komisyonuna, pitbull köpekleriyle alakalı şikayet yağdığını belirterek, "Geçenlerde bir genç, parkta pitbull köpeğinden korkup kaçarken düşüp kafasını betona çarptı ve vefat etti. Daha önce bir çocuğu parçaladı. İşin vahameti büyük. Bazı mafya ve çetelerin de çeşitli sebeplerle bu pitbull köpeklerini kullandığını biliyorsunuz. Bunları engellemek açısından 'dışarıda tasmasız dolaşmasın, kısırlaştırılsın' diye, ilgili veteriner merkezlerine gittiğinde kaydı tutulsun diye yapılan işlemdir. Yok etme diye bir şey yok" dedi.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, gündemde tartışılan pitbull yasağı ile ilgili olarak, 'Kimsenin köpeği elinden alınmayacak. Sorun tasmasız olanlar' dedi.
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, kimsenin evinden pitbull köpeğinin toplanmasının söz konusu olmadığını,dışarıda tasmasız dolaşan köpeklerin alınarak kısırlaştırıldığını söyledi.
İstanbul'da,Boğazlar'da çevresel risklerin önlenmesi için petrol şirketlerinin temsilcileriyle bir araya geldiği toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Eroğlu, TBMM Dilekçe Komisyonuna, pitbull köpekleriyle alakalı şikayet yağdığını belirterek, "Geçenlerde bir genç, parkta pitbull köpeğinden korkup kaçarken düşüp kafasını betona çarptı ve vefat etti. Daha önce bir çocuğu parçaladı. İşin vahameti büyük. Bazı mafya ve çetelerin de çeşitli sebeplerle bu pitbull köpeklerini kullandığını biliyorsunuz. Bunları engellemek açısından 'dışarıda tasmasız dolaşmasın, kısırlaştırılsın' diye, ilgili veteriner merkezlerine gittiğinde kaydı tutulsun diye yapılan işlemdir. Yok etme diye bir şey yok" dedi.
- IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
- humanplate
- Işık Hanım'ın Elemanı
EN SADIK EN İYİ EN SEVDİĞİM KÖPEK HAS SİVAS KANGALI
BİDE ÇOBAN KÖPEKLERİ 
ARZ BİR FARZ
Keyfe Keder Alayına Gider
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
AYnen dobermanlar da hoşuama gidiohumanplate yazdı:EN SADIK EN İYİ EN SEVDİĞİM KÖPEK HAS SİVAS KANGALIBİDE ÇOBAN KÖPEKLERİ

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Saçma bir öneriydi zaten Kim kapımın önünde duran Pitbull u almaya gelecek.
Valla gelse bile bence Cesaret edip alamaz onu ordan
Neyseki Sayın Bakanımız gerekeni söylemiş Tasmasız hertürlü Köpeğin toplanması gerekir bu sadece pitbull değil hangi köpek olursa olsun.
Valla gelse bile bence Cesaret edip alamaz onu ordan
Neyseki Sayın Bakanımız gerekeni söylemiş Tasmasız hertürlü Köpeğin toplanması gerekir bu sadece pitbull değil hangi köpek olursa olsun.