SPENCER yazdı:
Bildiğiniz Gibi Grup Bölgelerinin Gelmesi Nedeniyle Hidrayada Bir Güncelleme İle El Atılmış Durumda..
20.ooo - 50.ooo Vurmaya Başlayan Bu Yaratık Biraz Olsun Oyuna Denge Getirecek Biçimde Bizlere Sunulmalı
Güçlerinin Eski Haline Getirilmesi Gerçekten Kötü Olur Bunu Biliyoruz !
Çünkü;
Oyun Hikaye Yapısına Aykırı ve Birbirine Zıt Düşecek Yaratık-Hikaye Kombinasyonu Oluşur.
bkz. http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... tory01.htm
Zaten Eskiden 2 Grupla Kolayca Kesiliyordu Şimdi Grup Bölgelerinden Çıkan Şaheserlerle Daha da Kolay Kesilebilecekti.
Hatta Gecede 5-6 Kere Kesiliyordu ki Yönetimin Daha Önce ''Sadece Güçlü Olanlar Bu Silahlara Sahip Olacaktır'' Sözü de Bu Olaya Çelişki ve Gölge Düşürmekteydi.
İlerleyen Zamanlarda Grup Bölgelerinden Çıkan Şaheserlerle de Çok Çok Kolay Kesilebilecek Hidranın Bir Şekilde [BOSS] Yani Patron Karakter Niteliğini Yerine Getirebilmesi Gerekliydi ki Yönetim de Bunu Güçleri Arttırmakla Sağladı.
Bunu Yazmam Kesinlikle Yönetime Arka Çıkmak Değil, Ama Kadim Hidranın da 50.ooo Vurması Biraz Abartılı...
Tamam Güçleri Artırılmış Olabilir Ama Bunun da Bir Ölçüsü ve Oyuncular İçin Bir Sınırı Olmalı;
Sonuçta Hidraya Gidenlerin Hepsi Bu Oyunu Bizler Gibi İKV'yi En Başından Beri Oynayan Bilgili İnsanlar Değil ve Gerçekten Taktik Uygulama ve İnsanları Organize Etmekte Zorlanıyoruz, Bunda İkv'nin Düşmekte Olan Yaş Sınırının da Bir Nebze Payı Var.
Evet Bir Şekilde Bu Güncellemenin Oranının Ayarlanması İcab Ediyor.
Yönetim Bilgilerinize Sunarım...
:idea: İyi - Kötü Sizlerde Yorumlarınızı Yazarsanız Yönetim Bu Konu İle Bizlerin Düşüncelerine Ulaşabilir :idea:
Bir Nebzede olsa sana katılıyorum dostum,
Ama bir haksızlık yok mu sence Güçlü olanlar şaheser giyecekti.. değil mi..
kadim kolayken herkez aldı..
Şimdi zorlaştırıldı kesemiyoruz..
Kadimi kolayken kesenler şimdi güçlü mü oldular.. zorken kesemeyenler güçsüz ?
Bir olaya daha değinmek istiyorum;
Hadi neyse üretmedik eceli.. bizim için imkansızlaştı diyelim..
Gel gelelim grup bölgelerine Kenana gitmek içinde şaheserli adam arıyorlar..
kertenkele yazdı:her gördüğüm kadim konusuna dediğim gibi bunun olmaması gerekiyor hikayede o kadar kişi gidip tek kafasını koparbiliyorlar ancak şu anda Kadimi kesebilmenin yolları var ancak kişilerin Kadime gitmeden önce Gbm'ye girmesi lazım çünkü normal bir yetenek düzenlemesi ile olması çok zor ve 2 grupla da kesilmez ortalama 20-25 kişi gerek
Haklı olabilirsin kardeşim;
Ama şunuda söylemeden edemeyeceğim,
Grup bölgeleri (Migrat-sığınaklar) Açılmış iken Kimi toplayıpta kadim yapabilirsin ki..
Loncası olupta güçlü olanlar belki kesicektir.. ki loncalar bile artık Grup bölgelerinden çıkmıyor..
Kadime kim gitsin ki..
Çoğu oyuncu Üretmiş zaten Şaheseri(sözde az kişide olucaktı)
kertenkele yazdı:her gördüğüm kadim konusuna dediğim gibi bunun olmaması gerekiyor hikayede o kadar kişi gidip tek kafasını koparbiliyorlar ancak şu anda Kadimi kesebilmenin yolları var ancak kişilerin Kadime gitmeden önce Gbm'ye girmesi lazım çünkü normal bir yetenek düzenlemesi ile olması çok zor ve 2 grupla da kesilmez ortalama 20-25 kişi gerek
Haklı olabilirsin kardeşim;
Ama şunuda söylemeden edemeyeceğim,
Grup bölgeleri (Migrat-sığınaklar) Açılmış iken Kimi toplayıpta kadim yapabilirsin ki..
Loncası olupta güçlü olanlar belki kesicektir.. ki loncalar bile artık Grup bölgelerinden çıkmıyor..
Kadime kim gitsin ki..
Çoğu oyuncu Üretmiş zaten Şaheseri(sözde az kişide olucaktı)
Not: Benim Düşünce ve Fikirlerinize Saygı duyduğum gibi Sizlerdende Aynı karşılığı beklerim.
Fikrine saygı duyuyorum normalde doğru düşünce ancak bildiğim kadarıyla yeni güncellemeden sonra kadim kesilemedi bunu ilk yapan kişilerin arasında olacağını düşünen 1 level de çağırsan ecelli de çağırsan gelir hele de Forumda tüm kişilerin adının yayınlanacağını söylersen koşa koşa gelirler tabi bu da benim fikrim rütbeye artislik yapan adama kadimi ilk biz kesicez dediğinde sence gelir mi gelmnez mi?
İyi forumlar