Öncelikle şunu söyleyeyim...
Bir kişi eğer gerçekten mert olduğunu düşünüyorsa birşeylerin arkasına saklanarak birilerini rahatsız etmez....
bugün hayatımdan nadir şeylerden biri olan (ispatı olan varsa resimlesin buraya) bişey yaptım ve birine küfür yazdım. daha doğrusu onun yazdığı küfüre cevap yazdım... Adam çok kompleksli birileri onu kesmiş miş de ondan bütün arzları silcekmiş miş de filan bişeyler geveledi.... Konu açmaya deymez diyorsunuz haklısınız ama konu bu İNSAN MÜSVETTESİNİN beni Babalide Sivri Adada etraftakilere duyacağı şekilde kadriye benim altıma yattı falan filan yazacak şekilde konuşması çok zoruma gitti (evliyim beni bilen biliyor). kimliğini gizli tutmak sebebi ile 39 lvl bi çarın arkasına sığınarak bu dengeziliği yapan kişi BLASTX olduğunu kendi elleri ile yazdı.... Şimdi ben bu İNSAN MÜSVETTESİNİ yönetime şikayet etsem desemki bu adam bana böle böle yaptı diyeceği şey şu.. "Bu kişiye (Blastx) düşmanlığı olan bir kişi onun adını karalamak için yapıyor olabilir yetrsiz delil kusura bakmayın.." BEN BU ADAMI İKV TILSIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM.... TILSIMDA BENİ TANIYAN HERKEZ (ARZLAR) BU ADAMI GÖRÜPTE KESMEDEN YANINNDAN GEÇEN GELİP BANA SELAM VERMESİN BENDENDE SELAM ALMASIN. Ben 2 gün susturulurum Blastx SEN ARTIK İKVDE YOKSUN.... fotoyu maskelemek zorunda kaldım ama koyucam bana yazdıklarının sadece bi kısmı bu lonca başkanı ile ilişkim olduğunu yazacak kadar densiz ve ahlaksız birisi.... ayrıca bu olay tam yarım saat sürdü iki çarımda da şikayet et isteklerim tamamen doldu.... ve lodoslar sizi sevmem sizde beni sevmeyin istemem (bi kısmınız hariç). sebebi işte bu ve bunun gibi insanları barındırdığınız için içimizde.....

Yönetim den istediğim tek şey (ki yapmazlar eminim) Tılsım sunucusunda 25/06/2010 saat 19:00 ile 20:00 saatleri arasında Gpol adlı çarı kullanan kişinin (plusu yok para kaybetmezsiniz merak etmeyin) bu oyuna o pcden girmesini engellemeniz... böyle adam müsvettelerini aramıza almaya hakkınız yok.......O çarı demiyorum o pcnin oyuna girmemesi gerkeli adam 64 tane çarım var diyor siz hırsızlık yada pislik yapmak için bi yol arasanız kendi characterinizi mi kullanarak yaparsınız...... Bu adamın aramızda yeri YOK... bu çarını susturacaksınız geriye 63 çar var onlara ne yapacaksınız. böyle ceza olmaz.....
Merhabalar,
12.06.2010 14:36:31 tarihinde tilsim sunucusunda ................... isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 15.06.2010 14:17:45 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.
Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.
İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı
BU MAİL 13.06.2010 da bana gönderildi......
yani bu adamı şikayet ettikten 1 gün sonra......
Ama Gpol ile ilgili şikayetim hakkında olumlu yada olumsuz bir mail almadım...
YOKSA MYNET, SSK YADA BENZER DEVLET DAİRELERİNİN ARSINA MI KARIŞTI ONU MERAK EDİYORUM.... BU ADAMIN YAPTIKLARI YANINA KARMI KALACAK.... BUMU YANİ SİZİN YÖNETİM ANLAYIŞINIZ.... HE PRD O BENİ ŞİKAYET ETTİ SİZDE ONUN ŞİKAYETİNİ KABUL ETMEDİNİZ. ÖDEŞTİK ÖYLEMİ........ BENİ SUSTURUN AMA O ÇARI SİLİN BANA MAİLİ GELENE KADAR BU KONU HERZAMAN GÜNCEL ONUN ŞİKAYETİNİ KABUL ETMEDİNİZ YA... BANA Bİ MAİL ATSAYDINIZ ONUN ŞİKAYETİNİDE KABUL ETMEDİK HADİ ÖPÜŞÜNDE BARIŞIN DİYE..... ÇOCUKMU KANDIRIYORSUNUZ..... YAZIKLAR OLSUN YÖNETİME..... BİZ SİZE GÜVENMİCEZDE KİME GÜVENECEĞİZ.... TEKRAR YAZDIM AHANDA BURAYA ŞİKAYET MAİLİ BANA GELMEDİĞİ MÜDDETCE BU KONU GÜNCEL
BU KONUYU YENİDEN AÇICAM SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN DEMİŞİNİZ YA SİZDE CEZA OLDUĞU MÜDDETCE BİZDE DE YENİ KULLANICI YADA KONU AÇICAK CESARET VAR... KISIR DÖNGÜYÜ DEVAM ETTİRİN CEVAP VERMEYEREK........