Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yönetimin "Ceza" Sistemi İle ilgili

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

benim açmış olduğum fotolu ve cezasını beklediğim Blastx in cezası ne oldu sorarım size konuyu görmedim diyen kullanıcı yoktur sanırım.... Yönetici arkadaşar benim konumu ne yaptınız hokus pokusmu oldu bi anda... yalvarmakta yetmiyor demekki sizden cevap almak için.... konuya cevap yazmak yerine ortadan mı kaldırıyorsunu konuyu... Blastx amcaoğlunuzmu yoksa hakkaten oğlunuzmu bu kadar kayırıyorsunuz.... sonrada aşşalıyıcı yazışmalar bizi üzüyor sadece okumaya harcadığımız zamana yazık diyorsunuz..... biz kime acıyalım size mi? kendimize mi?

Öncelikle şunu söyleyeyim...

Bir kişi eğer gerçekten mert olduğunu düşünüyorsa birşeylerin arkasına saklanarak birilerini rahatsız etmez....

bugün hayatımdan nadir şeylerden biri olan (ispatı olan varsa resimlesin buraya) bişey yaptım ve birine küfür yazdım. daha doğrusu onun yazdığı küfüre cevap yazdım... Adam çok kompleksli birileri onu kesmiş miş de ondan bütün arzları silcekmiş miş de filan bişeyler geveledi.... Konu açmaya deymez diyorsunuz haklısınız ama konu bu İNSAN MÜSVETTESİNİN beni Babalide Sivri Adada etraftakilere duyacağı şekilde kadriye benim altıma yattı falan filan yazacak şekilde konuşması çok zoruma gitti (evliyim beni bilen biliyor). kimliğini gizli tutmak sebebi ile 39 lvl bi çarın arkasına sığınarak bu dengeziliği yapan kişi BLASTX olduğunu kendi elleri ile yazdı.... Şimdi ben bu İNSAN MÜSVETTESİNİ yönetime şikayet etsem desemki bu adam bana böle böle yaptı diyeceği şey şu.. "Bu kişiye (Blastx) düşmanlığı olan bir kişi onun adını karalamak için yapıyor olabilir yetrsiz delil kusura bakmayın.." BEN BU ADAMI İKV TILSIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUM.... TILSIMDA BENİ TANIYAN HERKEZ (ARZLAR) BU ADAMI GÖRÜPTE KESMEDEN YANINNDAN GEÇEN GELİP BANA SELAM VERMESİN BENDENDE SELAM ALMASIN. Ben 2 gün susturulurum Blastx SEN ARTIK İKVDE YOKSUN.... fotoyu maskelemek zorunda kaldım ama koyucam bana yazdıklarının sadece bi kısmı bu lonca başkanı ile ilişkim olduğunu yazacak kadar densiz ve ahlaksız birisi.... ayrıca bu olay tam yarım saat sürdü iki çarımda da şikayet et isteklerim tamamen doldu.... ve lodoslar sizi sevmem sizde beni sevmeyin istemem (bi kısmınız hariç). sebebi işte bu ve bunun gibi insanları barındırdığınız için içimizde.....

Resim

Yönetim den istediğim tek şey (ki yapmazlar eminim) Tılsım sunucusunda 25/06/2010 saat 19:00 ile 20:00 saatleri arasında Gpol adlı çarı kullanan kişinin (plusu yok para kaybetmezsiniz merak etmeyin) bu oyuna o pcden girmesini engellemeniz... böyle adam müsvettelerini aramıza almaya hakkınız yok.......O çarı demiyorum o pcnin oyuna girmemesi gerkeli adam 64 tane çarım var diyor siz hırsızlık yada pislik yapmak için bi yol arasanız kendi characterinizi mi kullanarak yaparsınız...... Bu adamın aramızda yeri YOK... bu çarını susturacaksınız geriye 63 çar var onlara ne yapacaksınız. böyle ceza olmaz.....

Merhabalar,

12.06.2010 14:36:31 tarihinde tilsim sunucusunda ................... isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 15.06.2010 14:17:45 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.

Şikayet edilen karakterin benzer hareketlere devam etmesi halinde almış olduğu ceza katlanarak artacaktır.

İlginiz İçin Teşekkür Ederiz
İKV Destek Takımı

BU MAİL 13.06.2010 da bana gönderildi......

yani bu adamı şikayet ettikten 1 gün sonra......

Ama Gpol ile ilgili şikayetim hakkında olumlu yada olumsuz bir mail almadım...

YOKSA MYNET, SSK YADA BENZER DEVLET DAİRELERİNİN ARSINA MI KARIŞTI ONU MERAK EDİYORUM.... BU ADAMIN YAPTIKLARI YANINA KARMI KALACAK.... BUMU YANİ SİZİN YÖNETİM ANLAYIŞINIZ.... HE PRD O BENİ ŞİKAYET ETTİ SİZDE ONUN ŞİKAYETİNİ KABUL ETMEDİNİZ. ÖDEŞTİK ÖYLEMİ........ BENİ SUSTURUN AMA O ÇARI SİLİN BANA MAİLİ GELENE KADAR BU KONU HERZAMAN GÜNCEL ONUN ŞİKAYETİNİ KABUL ETMEDİNİZ YA... BANA Bİ MAİL ATSAYDINIZ ONUN ŞİKAYETİNİDE KABUL ETMEDİK HADİ ÖPÜŞÜNDE BARIŞIN DİYE..... ÇOCUKMU KANDIRIYORSUNUZ..... YAZIKLAR OLSUN YÖNETİME..... BİZ SİZE GÜVENMİCEZDE KİME GÜVENECEĞİZ.... TEKRAR YAZDIM AHANDA BURAYA ŞİKAYET MAİLİ BANA GELMEDİĞİ MÜDDETCE BU KONU GÜNCEL

BU KONUYU YENİDEN AÇICAM SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN DEMİŞİNİZ YA SİZDE CEZA OLDUĞU MÜDDETCE BİZDE DE YENİ KULLANICI YADA KONU AÇICAK CESARET VAR... KISIR DÖNGÜYÜ DEVAM ETTİRİN CEVAP VERMEYEREK........
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

Kadriye Abla'nın bencede dedigi Dogru :) KAtılıyoruz..
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

Güncell.. Yönetici Arkadaslarım Cevap bekliyoruz?
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

ARKADASLAR 29.06.2010 SAAT 5 GIBI OYUNA GIRDIM VE KLANDAN SADECE KENAN GOREVININ VERDGI ELDIVENI YANSITTIM 5 30 A KADDAR IKSIR URETIMI ILE UGRASTIM 5 30 DA MIGRATA GIRDIM VE 30 DAKIKA ICERDE KALDIKTAN SONRA OYUNDAN DUSTUM VE KONUSAMIYORUM SUSTURULMUSUM VE KIMSEYI GEREKSIZ YEREEDE SIKAYET ETMEDIM GURUP BOLGELERINDEN KLANIM KAPALIDIR AMA NEDEN SUSTURULGUMU BILMIYOR MEIL ATTIM CEVABI GELMEDI BU SIKAYET SISTEMINDE BI ARIZAMI VARDIR ANLAMADIM AMA BENCE EN IYI ISLEYEN SIKAYET SISTEMI FOTO YOLULAYDI.

ExxR
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

emrah yazdı:ARKADASLAR 29.06.2010 SAAT 5 GIBI OYUNA GIRDIM VE KLANDAN SADECE KENAN GOREVININ VERDGI ELDIVENI YANSITTIM 5 30 A KADDAR IKSIR URETIMI ILE UGRASTIM 5 30 DA MIGRATA GIRDIM VE 30 DAKIKA ICERDE KALDIKTAN SONRA OYUNDAN DUSTUM VE KONUSAMIYORUM SUSTURULMUSUM VE KIMSEYI GEREKSIZ YEREEDE SIKAYET ETMEDIM GURUP BOLGELERINDEN KLANIM KAPALIDIR AMA NEDEN SUSTURULGUMU BILMIYOR MEIL ATTIM CEVABI GELMEDI BU SIKAYET SISTEMINDE BI ARIZAMI VARDIR ANLAMADIM AMA BENCE EN IYI ISLEYEN SIKAYET SISTEMI FOTO YOLULAYDI.

ExxR
Dostum Aynen , Acıklamada getirilmiyor konulara 100000 kere mail attım , fax cektim cevap yok ? biz adamlara para kazandırıyoruz emek veriyoruz oynuyoruz karsılıgında gordugumuz muameleye bak . bu Konu bununlada sınırlı degıl . Mynet hesabım calınmıstı carlarım gitti içinde Plus'da vardı yeni almıstım Kackere Aradım Müşteri Hizmetlerini .. Kackere Fax Cektim Ne döndüler ne ilgilendiler. O şeye karşı oyunu hayla oynuyoruz.....
Göya Oyunda Yöneticiler var Nerde Yöneticiler ? Biraz Once girdi 5dk Bile oynamadan cıktı :@ Bir Lag Konusunu Bile Cozemıyorlar .. Sorarım Size Yonetıcıler Siz Ne işe Yararsınız ? Haksız Yere Susturmayamı ??
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

Mynetin şifre geri alım işlemleri çok saçma... devlet dairesi gibi 7 18 ve haftada 5 gün çalışıyorlar.... ttnet böyle deil 4440375 ile 7 24 hizmet var
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

:))))
Genious
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Genious »

eveeeet baska düşüncesi olan arkadaslarım varmıdır? YÖNETİM KONUYA EL ATIN LOL ..
GÜNCEL
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Genious yazdı:Merhaba Sevgili Tılsım Oyuncuları,

Sizce bu yeni olan , ceza sistemi birazcık sacma yürümüyormu? ceza sistemi derken " Şikayet Etme " butonu.
Yönetimin birşeyini gözlemledim ve sizede sunmak istedim...
1 tane MYNET Üyeliği ile bir kullanıcı hesabı açtım ve sonra İKV'de 1levellik karakter oluşturdum.
Bu Karekteri Şikayet ettim ve beklemeye koyuldum.
2 Gün Sonra E-MAİL Olarak bana Şöyle bir Mesaj Attilar.

Merhabalar,

"26.06.2010 21:38:01" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '28.06.2010 21:38:01' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.

Bilginize sunarız.

Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1277121598'
Şikayet Tarihi: '21.06.2010 14:59:58'
Sunucu: 'tilsim'
Karakter: 'Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
Ceza süresi: '28.06.2010 21:38:01' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '28.06.2010 21:38:01'
Ceza türü: 'Susturma'

*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.

Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.

Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı

Küfür etmediğim halde 'Rahatsız Edici Davranış' demişler . Bence bu yürütülen şey cok saçma...
Aklına Bu nerden geldi diye soracak olursanız? bu benim başıma geldi ve sizlerede sunmak istedim.
Bence yönetimin yürüttüğü bu bot sistemi kesinlikle yanlıştır .... Sizce Arkadaşlar Yanlışmı düşünüyorum ?

SAYGILARIMLA ~ Genious - Mertkinqx - Birzamanlar (Mertkinq)
Sunucu kayıtlarına bakalım;

Ticket Information
Şikayet Eden Kullanıcı: -------
Şikayet Eden Karakter: --------
Şikayet Edilen Kullanıcı: -----------
Şikayet Edilen Karakter: Mertkinqx
Ticket Id: 1277121598
Şikayet Tarihi: 21.06.2010 14:59:58
Server: tilsim

30.06.2010 14:58:58 Mertkinqx: SÖYLE köpek
30.06.2010 14:58:58 Şikayetçi: SÖYLE yardım etmeyin şı *te
30.06.2010 14:59:24 Şikayetçi: SÖYLE eevt yaptın *t oğlu *t
30.06.2010 14:59:35 Mertkinqx: SÖYLE ben ss alıyolrum dvm et
30.06.2010 14:59:46 Şikayetçi: SÖYLE al al bendealdım merak etme
30.06.2010 14:59:53 Mertkinqx Şikayetçi #@!? cocugu
15:00:08 Şikayetçi: SÖYLE mert anandır senin o
15:00:13 Mertkinqx: SÖYLE kes lamer

Öncelikle zamanımı çaldığınız için,
Destek Formu yerine forumları kullandığınız için,
İKV Destek Takımı'na yapmış olduğunuz bu haksız saldırı için,
Oyuncularımızı kandırmaya çalıştığınız için,

Üyeliğiniz 30 gün süre ile yasaklanmıştır.

İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SERDARBEY »

Lathander yazdı:
Genious yazdı:Merhaba Sevgili Tılsım Oyuncuları,

Sizce bu yeni olan , ceza sistemi birazcık sacma yürümüyormu? ceza sistemi derken " Şikayet Etme " butonu.
Yönetimin birşeyini gözlemledim ve sizede sunmak istedim...
1 tane MYNET Üyeliği ile bir kullanıcı hesabı açtım ve sonra İKV'de 1levellik karakter oluşturdum.
Bu Karekteri Şikayet ettim ve beklemeye koyuldum.
2 Gün Sonra E-MAİL Olarak bana Şöyle bir Mesaj Attilar.

Merhabalar,

"26.06.2010 21:38:01" tarihinde 'tilsim' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'tilsim' Sunucusu'nda, '28.06.2010 21:38:01' tarihine kadar 'Susturma' cezası verilmiştir.

Bilginize sunarız.

Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1277121598'
Şikayet Tarihi: '21.06.2010 14:59:58'
Sunucu: 'tilsim'
Karakter: 'Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"
Ceza süresi: '28.06.2010 21:38:01' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '28.06.2010 21:38:01'
Ceza türü: 'Susturma'

*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.

Benzer hareketlerinizin devam etmesi halinde almış olduğunuz ceza katlanarak artacaktır.

Dikkatinize Sunarız
İKV Destek Takımı

Küfür etmediğim halde 'Rahatsız Edici Davranış' demişler . Bence bu yürütülen şey cok saçma...
Aklına Bu nerden geldi diye soracak olursanız? bu benim başıma geldi ve sizlerede sunmak istedim.
Bence yönetimin yürüttüğü bu bot sistemi kesinlikle yanlıştır .... Sizce Arkadaşlar Yanlışmı düşünüyorum ?

SAYGILARIMLA ~ Genious - Mertkinqx - Birzamanlar (Mertkinq)
Sunucu kayıtlarına bakalım;

Ticket Information
Şikayet Eden Kullanıcı: -------
Şikayet Eden Karakter: --------
Şikayet Edilen Kullanıcı: -----------
Şikayet Edilen Karakter: Mertkinqx
Ticket Id: 1277121598
Şikayet Tarihi: 21.06.2010 14:59:58
Server: tilsim

30.06.2010 14:58:58 Mertkinqx: SÖYLE köpek
30.06.2010 14:58:58 Şikayetçi: SÖYLE yardım etmeyin şı *te
30.06.2010 14:59:24 Şikayetçi: SÖYLE eevt yaptın *t oğlu *t
30.06.2010 14:59:35 Mertkinqx: SÖYLE ben ss alıyolrum dvm et
30.06.2010 14:59:46 Şikayetçi: SÖYLE al al bendealdım merak etme
30.06.2010 14:59:53 Mertkinqx Şikayetçi #@!? cocugu
15:00:08 Şikayetçi: SÖYLE mert anandır senin o
15:00:13 Mertkinqx: SÖYLE kes lamer

Öncelikle zamanımı çaldığınız için,
Destek Formu yerine forumları kullandığınız için,
İKV Destek Takımı'na yapmış olduğunuz bu haksız saldırı için,
Oyuncularımızı kandırmaya çalıştığınız için,

Üyeliğiniz 30 gün süre ile yasaklanmıştır.

Şimdi Gördük Gerçeği :)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön