Ewlarge

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ewlarge

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

mitmet yazdı:Kardeşim sanırım oyuna yeni başladın. Herkes saçma karşılayacak ama şifacı açmanı öneririm. Savaşçının kullanımı son günlerde biraz zor olmaya başladı.
Herkesin kendi kararı lakin şifacı kasması bence oyunu bezdirir...
Şahsen şöyle bir kasma yolu izlersen daha yararlı olur:
1)Savaşçı
2)Büyücü
3)Şifacı
[Sıralama zor-kolay/basit-karmaşık ilişkilerine göre sıralandırılmıştır.]
Fakat savaşçıyla usta olabileceğin pek bir alternatifin olmayacak...
Bu yüzden şifacı ve -özellikle- büyücü kasarak oyundan çok daha fazla zevk alabilirsin...
Niye dersen iki sınıfta da çok farklı ve daha kullanılmamış onlarca kombinasyon var... :ugeek:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen DarkShare »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
mitmet yazdı:Kardeşim sanırım oyuna yeni başladın. Herkes saçma karşılayacak ama şifacı açmanı öneririm. Savaşçının kullanımı son günlerde biraz zor olmaya başladı.
Herkesin kendi kararı lakin şifacı kasması bence oyunu bezdirir...
Şahsen şöyle bir kasma yolu izlersen daha yararlı olur:
1)Savaşçı
2)Büyücü
3)Şifacı
[Sıralama zor-kolay/basit-karmaşık ilişkilerine göre sıralandırılmıştır.]
Fakat savaşçıyla usta olabileceğin pek bir alternatifin olmayacak...
Bu yüzden şifacı ve -özellikle- büyücü kasarak oyundan çok daha fazla zevk alabilirsin...
Niye dersen iki sınıfta da çok farklı ve daha kullanılmamış onlarca kombinasyon var... :ugeek:
İlk başta zaten büyücü denedim ama 28. seviyede bıraktım. Şimdi savaşçıyım. Hamd olsun (xD) Tılsım görevini bile yaptım bu savaşçıyla. Ama daha büyücüyle kitabeyi bile bitiremedim :( Ve artık savaşçı oynuyorum, seviyorum. Ayrıca oynaması çok zevkli. Ama Mevlut abimiz öyle bir oyun yapmış ki savaşçı mı? Büyücü mü? Yoksa şifacı mı oynasam karar veremiyorum hepsi birbirinden güzel geliyor bana. Ama siz o zordur bu zordur. (sadece senin için değil.) insanları sanki salak yerine koyuyorsunuz. Ben sadece bu oyunu oynamadım. (KO, Cabal, SoF, WoW, vs.) Bu davranış sadece kusura bakmayın ukalaık, lütfen biraz yazılarınızı düzeltin. İlk konu açtığımda "sen büyücü oynayamazsın şifacı oyna" Ben sana ukalalık yap demedim fikrini söyle dedim. Doğrusu "KARDEŞ UZUN ZAMANDIR BU OYUNU OYNUYORUM. SENDE YENİ BAŞLADĞIN İÇİN SANA EN UYGUN ŞİFACIDIR. ONUNLA OYUNU ÖĞREN SONRASINDA BAŞKA BİR KARAKTER YARATIP OYNARSIN AMA BEYENİRSEN ŞİFACIDA (İYİ, KÖTĞÜ)" Ama ne yazık ki bu üslup forumumuzda yok lütfen çeki düzen verin.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

MykonS yazdı:
utku yazdı:sen 2 kere çember yapana kadar :)

kaçamicakmı savaşçı sizi yakaladımı kesiyo 3 kere sert agır normal 43 lwllimle 49 lwl büyücü yatırıyom daha ne dicen
benim 44 lwlik büyücüm var sen beni yatır her istediğini yapaacam
hem sen 3 agır 3 sert demişsin toplam 6 olur sen nasıl 3 vuruşta yatıracan + sen daha oyuna yeni başlamışsın büyücüyü bilmessin

yazım hatası
1 vuruş 1 sert 1 agır demek istedim :)
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

utku yazdı:
MykonS yazdı:

kaçamicakmı savaşçı sizi yakaladımı kesiyo 3 kere sert agır normal 43 lwllimle 49 lwl büyücü yatırıyom daha ne dicen
hem sen 3 agır 3 sert demişsin toplam 6 olur sen nasıl 3 vuruşta yatıracan + sen daha oyuna yeni başlamışsın büyücüyü bilmessin

yazım hatası
her neyse ama büyücü kullanmayı bilen adam senin o 3-4 vuruşunla yatmaz çünkü seni yanına yaklaştırmaz ;) :lol: :lol:
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

MykonS yazdı:
utku yazdı:
MykonS yazdı:

yazım hatası
her neyse ama büyücü kullanmayı bilen adam senin o 3-4 vuruşunla yatmaz çünkü seni yanına yaklaştırmaz ;) :lol: :lol:
Katılıyorum. En fazla 1 kere ağır vurabilirsin.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
DarkEvil
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen DarkEvil »

Teşkilatta tekte alamadığım büyücü yok, 1 vuruş ağır 1 vuruş sert ve bidekendi vuruşum (ecel getirenli) = büyücü yerde. tabi diceksniz bu adam hiçmi zihin atmıcak seni dondurmucak dondurcak =) peki hiçmi kutup açıp durdurmucak durdurcak =) ama iş zamanlamada biter, benim tek yeteneğim durdurma =) zihini tutturunca zaten 0 hasar ile büyücü yatırmada her iddasına varım =)
Eminönü: KoSoVaLi
Eminönü: Kosovalıı
Teşkilat : Kazamaa (Ecel Getiren)
Teşkilat : Decidedxkazamaa
Teşkilat : Ilxkazamaxll
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

Demekki büyücü senin çok az bir mesafe önünden gidiyor....
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

mitmet yazdı:
MykonS yazdı:
utku yazdı:
MykonS yazdı:

yazım hatası
Katılıyorum. En fazla 1 kere ağır vurabilirsin.

depar atıcan zihin atıcak durdurma atıp yaklaşıcan kutup açıcak dikkat dağıtma yapıcan yavaşlicak sonra spaceye değilde onunu gittiği yöne tıklican yakalamış olcak 3 kere vur yerde
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen MykonS »

hadi ya :D o kadar kolaydı demek ben sana söyleyem

Depar bastıgın an zihin gelir zihin 60 dan geriye gelirken 49. saniyesinde tesla 47. saniyesinde konsa basılır sen adama durdurma ile gelmek istesen bile 2 kritik konsla geldigini düşün
durdurma at adam sana kutup bassın kutuptan cıktıktan sonra 3 vuruşluk canın kalır ...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DarkShare »

MykonS yazdı:hadi ya :D o kadar kolaydı demek ben sana söyleyem

Depar bastıgın an zihin gelir zihin 60 dan geriye gelirken 49. saniyesinde tesla 47. saniyesinde konsa basılır sen adama durdurma ile gelmek istesen bile 2 kritik konsla geldigini düşün
durdurma at adam sana kutup bassın kutuptan cıktıktan sonra 3 vuruşluk canın kalır ...
HATALARIN.

-Sen diyorsun ki: adamın elinde kons olucak ard arda 2 kritik çakıcak.
:D :D
-Sen bunları yaparken şavaşçıda 2 mt. uzağında yaklaşmanı bekliyor zaten :D hiç koşmuyor :D :D

Bu şartları kabul edersek ki sadece olasılığa dayanan 2 kritik vuruşun var.

Namlu
Atış
Hava

kesersin! :D
Hadi bakalım.

“Savaşçı” sayfasına dön