Yönetim Duy Artık Sesimizi
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetim Duy Artık Sesimizi
Şu sorulara cevap verilene kadar güncel tutulacaktır:
Hidrada önceden hata olduysa neden düzeltmeden oyuna koydunuz?Bu yeni oyunculara yapılan büyük bir haksızlık değil midir?
Hidrada önceden hata olduysa neden düzeltmeden oyuna koydunuz?Bu yeni oyunculara yapılan büyük bir haksızlık değil midir?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
iyi güzel hata olmadığını bizde bilioyoruz ama ben tam şaheser üreticem sunucuda toplasan 10 tane kadim pençesiLathander yazdı:Merhabalar,
Bu konuda e posta ile yapılan başvurulara yanıt verilmiştir.
Hidra ve Kadim Hidra'da bir hata yoktur. Şu an verilen tüm hasarlar normal hasarıdır.
Bilgnize.
kalmış. 8 tanesi satılmıyor zaten. sahipleri fiyatlar daha da yükselir o zaman satarız diyor. varolan 2 pençenin fiyatı
da zaten 150m + m2hedef gözlüğe kadar çıktı. ben bu parayı nasıl bulayım adam item alırmış gibi 25mden kadim
pençesi aldı kış aylarında. ben ancak yazları çoğunlukla girebilen biri olarak ortada kaldım. atı alan üsküdarı geçti
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
xFirelifex yazdı:Şu sorulara cevap verilene kadar güncel tutulacaktır:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Haklısın kardeş artık oyuncuların ne dediğinede özen göstermeleri lazım.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
Hata değil baştan yanlış yapmışlardı kolay kesildiğini görünce düzelttiler olay bu
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
xFirelifex yazdı:Şu sorulara cevap verilene kadar güncel tutulacaktır:
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Merhabalar,
Sadece Hidra ile sınırlı kalmamak üzere forumlarda paylaştığınız tüm deneyimlerinizi takip ediyoruz. Paylaşmış olduğunuz deneyimlere göre oyunun her hangi bir noktasında büyük yada küçük değişiklikler yapılabilir. Sizlerden isteğimiz, ölüdremiyoruz yapamıyoruz yazmak yerine, "X kişi ile şöyle bir taktik kullandık, karakterimin özellikleri bunlardı ama Hidra'nın verdiği Z hasarına karşı hiç bir çözüm üretemedik." gibi bildirimlerle bizleri bilgilendirmeniz olacaktır.
İyi eğlencler.a
Sadece Hidra ile sınırlı kalmamak üzere forumlarda paylaştığınız tüm deneyimlerinizi takip ediyoruz. Paylaşmış olduğunuz deneyimlere göre oyunun her hangi bir noktasında büyük yada küçük değişiklikler yapılabilir. Sizlerden isteğimiz, ölüdremiyoruz yapamıyoruz yazmak yerine, "X kişi ile şöyle bir taktik kullandık, karakterimin özellikleri bunlardı ama Hidra'nın verdiği Z hasarına karşı hiç bir çözüm üretemedik." gibi bildirimlerle bizleri bilgilendirmeniz olacaktır.
İyi eğlencler.a
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
Biz zaten bugün katılım çok olursa kadime gidip taktikleri deneyeceğiz.Ama kadimi kessek de yeni oyunculara yapılan bu haksızlık ortadan kalkmaz.Eskisine göre daha zor kesilen bir yaratık olarak kalacak.Önceden kolayken niye şimdi zorlaştırıldı?Eğer hatadan dolayı az vurduysa neden düzeltilmeden oyuna koyuluyor?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
yönetim artık kendini korumuyor demek lathenderın bu açıklaması o zaman hidra konusunda yönetime destek veren bizim bir iki kişi de desteğini çekecek gibi değişim yakındır
İyi forumlar
İyi forumlar