Evet dereyi görmeden paçayı sıvamayınKaraXHayalet yazdı:Dereyi görmeden paçayı sıvamayınVicTorY yazdı:Gaffar bey vbg. OkO ların geliceği büyük bir güncelleme ama en az 5 ayı varMissmoderator yazdı:çemberlitaş güncellemesi?çemberli taş güncellemesi ?VicTorY yazdı:Çemberlitaş güncellemesinde M2 gözlüklerde yenileme olucağını tahmin ediyorum ve karizma alışlarında bir değişiklik olucaktır bunu yapılmaz hale getirmeye çalışmalılar çok zor ama klan savaşları olmalı eskisi gibi
M2 gözlük süper bir fikir içeri
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: M2 gözlük süper bir fikir içeri
<)
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
sen 2 3 hafta uraş tek yıldız yap gözlük alacak kp ye sahip olamazken naylon yapanlar 1 haftada 10 tane gözlük alacak kadar kp kasıyorlarVicTorY yazdı:adania01 yazdı:hiçbir zaman klan savaşlarıyla kp kasanı görmedim (kp çarı olmayanlar dışında)VicTorY yazdı:Çemberlitaş güncellemesinde M2 gözlüklerde yenileme olucağını tahmin ediyorum ve karizma alışlarında bir değişiklik olucaktır bunu yapılmaz hale getirmeye çalışmalılar çok zor ama klan savaşları olmalı eskisi gibi
şimdiye kadar ya naylonla kasıldı yada karizma aktarımıyla
Tek yıldız Lodos büyücüm vardı 1 kez olsun karizma almadım2-3 haftamı aldı 39 lwlerde
İmkansız değil yani
![]()
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Kesin bir bilgi değil fakat bu güncellemeyi takip ediyorum Sobee Studios yetkilileriylede görüşmüştük buluşmalarda Çemberlitaş Eklentisi oyuna gelicek büyük ihtimal seneye bu dönemlerde yeni güncellemede olucazReymond yazdı:Evet dereyi görmeden paçayı sıvamayınKaraXHayalet yazdı:Dereyi görmeden paçayı sıvamayınVicTorY yazdı:Gaffar bey vbg. OkO ların geliceği büyük bir güncelleme ama en az 5 ayı varMissmoderator yazdı:çemberlitaş güncellemesi?çemberli taş güncellemesi ?VicTorY yazdı:Çemberlitaş güncellemesinde M2 gözlüklerde yenileme olucağını tahmin ediyorum ve karizma alışlarında bir değişiklik olucaktır bunu yapılmaz hale getirmeye çalışmalılar çok zor ama klan savaşları olmalı eskisi gibi
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Bir karakterimde 3 yıldız pembe 25 seviyeadania01 yazdı:sen 2 3 hafta uraş tek yıldız yap gözlük alacak kp ye sahip olamazken naylon yapanlar 1 haftada 10 tane gözlük alacak kadar kp kasıyorlarVicTorY yazdı:adania01 yazdı:hiçbir zaman klan savaşlarıyla kp kasanı görmedim (kp çarı olmayanlar dışında)VicTorY yazdı:Çemberlitaş güncellemesinde M2 gözlüklerde yenileme olucağını tahmin ediyorum ve karizma alışlarında bir değişiklik olucaktır bunu yapılmaz hale getirmeye çalışmalılar çok zor ama klan savaşları olmalı eskisi gibi
şimdiye kadar ya naylonla kasıldı yada karizma aktarımıyla
Tek yıldız Lodos büyücüm vardı 1 kez olsun karizma almadım2-3 haftamı aldı 39 lwlerde
İmkansız değil yani
![]()
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
Arkaşlar gözlük için yorum yapalım.
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Arkdaş doğru söylemiş Çemberlitaş gelecek.Ama emin olun en iyi tahmin 1 yılı var.Birde girlcek yeri söyleyeyim.Yılan yolunun sonunda meren motifleri ile dolu kapı datalarda clases'lara bakarsanız orayı zaten çemberlitaş girişi olarak gösteriyor.Derindeki sır gelmeden kapısı bu olacak diyen vardı.KaraXHayalet yazdı:Dereyi görmeden paçayı sıvamayınVicTorY yazdı:Gaffar bey vbg. OkO ların geliceği büyük bir güncelleme ama en az 5 ayı varMissmoderator yazdı:çemberlitaş güncellemesi?çemberli taş güncellemesi ?VicTorY yazdı:Çemberlitaş güncellemesinde M2 gözlüklerde yenileme olucağını tahmin ediyorum ve karizma alışlarında bir değişiklik olucaktır bunu yapılmaz hale getirmeye çalışmalılar çok zor ama klan savaşları olmalı eskisi gibi
Çift Efsunlu Gözlükler Gelebilir Ama Tabi ki Çemberlitaş İle...
5 Aymı onlar ancak 2 yıla gelir İKV ne derse 5 ile çarp tam 2 yılVicTorY yazdı:Gaffar bey vbg. OkO ların geliceği büyük bir güncelleme ama en az 5 ayı varMissmoderator yazdı:çemberlitaş güncellemesi?çemberli taş güncellemesi ?VicTorY yazdı:Çemberlitaş güncellemesinde M2 gözlüklerde yenileme olucağını tahmin ediyorum ve karizma alışlarında bir değişiklik olucaktır bunu yapılmaz hale getirmeye çalışmalılar çok zor ama klan savaşları olmalı eskisi gibi
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Warcaptain
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Çemberlitaş güncellemesiyle birlikte akçe eklentisi lonca eklentisi ve yeni item ve yetenek sistemlerinde genişleme olucaktır 
Gençfbxwarcaptain Gençfbxdesoild
Gençfbxhezarfen WARCAPTAİN
xWaRCaPTaiNx
Gençfbxhezarfen WARCAPTAİN
xWaRCaPTaiNx