Bu oyunun sahibi KİM
- tkxxelegnasx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Bu oyunun sahibi KİM
Bencede haklısın kuzen herkez madeni sahipleniyor biz gelip çekincede bze suçlu gibi dawranıyor xp
Ne qzL konusuyonuz La :lol:
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Tufan başkan yine yapmıs yapacağını bize söz sölemek düşmez 

SİNCE 2007...
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
yarar yazdı:Tufan başkan yine yapmıs yapacağını bize söz sölemek düşmez
eyw ömerım sagolasın

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Vallahi helal olsun.Adonis yazdı:Bu oyunun sahibi kim arkadaşlar.Şu tapu işlerini halledelim oyundan birkaç arazide biz alalım.Ama benım arazime kimse giremiyecek parası neyse vericem.Ama adım atamıcak. KİMSE benım madenımden cekemıcek.Kimse benım arazımde benı kesemıcek nefsi müdafa ile şikayet ederim.kendı bölgemde istedigim kadar maden cekerim kimse gelim madenıme dokunmayacak. yoksa şikayet ederim. kendı madenımde türlü türlü oyunlar duzenlerım benım deilmi arkadas yaparım.kımse benım yaratıgıma dokunmayacak cunku önce onu ben gördüm...!
Bu parçadan bişiler anladınızmı? Ne demek istedigimi ne anlatmak istedigimi anladınızmı.
oyunu kendılerının sanan arkadaslara seslenıyorum.burdakı en ufak bir ayrıntıda bile Tüm ikv oyuncularının hakkı vardır.kimse hic birseyi sahiplenmesın.anlıyorum aslında mantıklı dusunemıyosunuz. kendı kafanızca kurallar cıkartıyosunuz ama birde olaylara gercekci bakın kurallarına uygun bakın en önemlisi hırs yapmadan bakın.Hırs sadece sizi sıfırlar hırsına kurban gidenlerın sansı ne kadar sürerki er gec hırslarına yenık düserler
TuFaN
Duygularıma tercüman oldun.
Bu bahsettiğin şahıslardan her sunucda var.
Bunlar için oyun herşey , kendilerini oyuna öyle kaptırmışlar ki ,
özel hayatlarına bile gereken özeni gösterememişler.
Evlenip , çocuk sahibi bile olamamışlar.
Anlayın işte , oyuna öyle kaptırıyorlarki kendilerini günün yarısından fazlasını oyundan geçiriyorlar.
Bu yüzden , oyun da yasak olan şeyleri yapmaktan geri durmuyorlar.
Bu da hırs yüzünden tabi.
Tekrardan ellerine sağlık bir kez daha helal olsun
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
AlpAykan yazdı:Vallahi helal olsun.Adonis yazdı:Bu oyunun sahibi kim arkadaşlar.Şu tapu işlerini halledelim oyundan birkaç arazide biz alalım.Ama benım arazime kimse giremiyecek parası neyse vericem.Ama adım atamıcak. KİMSE benım madenımden cekemıcek.Kimse benım arazımde benı kesemıcek nefsi müdafa ile şikayet ederim.kendı bölgemde istedigim kadar maden cekerim kimse gelim madenıme dokunmayacak. yoksa şikayet ederim. kendı madenımde türlü türlü oyunlar duzenlerım benım deilmi arkadas yaparım.kımse benım yaratıgıma dokunmayacak cunku önce onu ben gördüm...!
Bu parçadan bişiler anladınızmı? Ne demek istedigimi ne anlatmak istedigimi anladınızmı.
oyunu kendılerının sanan arkadaslara seslenıyorum.burdakı en ufak bir ayrıntıda bile Tüm ikv oyuncularının hakkı vardır.kimse hic birseyi sahiplenmesın.anlıyorum aslında mantıklı dusunemıyosunuz. kendı kafanızca kurallar cıkartıyosunuz ama birde olaylara gercekci bakın kurallarına uygun bakın en önemlisi hırs yapmadan bakın.Hırs sadece sizi sıfırlar hırsına kurban gidenlerın sansı ne kadar sürerki er gec hırslarına yenık düserler
TuFaN
Duygularıma tercüman oldun.
Bu bahsettiğin şahıslardan her sunucda var.
Bunlar için oyun herşey , kendilerini oyuna öyle kaptırmışlar ki ,
özel hayatlarına bile gereken özeni gösterememişler.
Evlenip , çocuk sahibi bile olamamışlar.
Anlayın işte , oyuna öyle kaptırıyorlarki kendilerini günün yarısından fazlasını oyundan geçiriyorlar.
Bu yüzden , oyun da yasak olan şeyleri yapmaktan geri durmuyorlar.
Bu da hırs yüzünden tabi.
Tekrardan ellerine sağlık bir kez daha helal olsun
ustam cok tesekkür ederim degerli yorumun icin eyw..

Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Ben bu oyunun sahibini buldum.
Evet yanlış duymadınız bu oyunun sahibi var. Yeri geldiğinde bu oyunu kim veyahut kimler satın almış bir bir göreceksiniz.
Evet yanlış duymadınız bu oyunun sahibi var. Yeri geldiğinde bu oyunu kim veyahut kimler satın almış bir bir göreceksiniz.
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
:arrow:Garbajosa yazdı:Ben bu oyunun sahibini buldum.

- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Bu oyunun sahibini öğrenmek istiyorsan buyur dinle.
Öncelikli olarak gerçek hayatta dışlanmış veya aradığını bulamayan bazı tipler vardır. İşte bu tipler için en uygun ortamlardan biri de sanal dünyadır. Sanal dünyada elini kolunu sallayarak istediklerini yapabileceklerini sanmaktadırlar nitekim fırsatını buldukça yapmaktadırlar. Bilakis küfür, hırsızlık vs.
Sancak Sunucusu açıldığından beri buradayım ve oyunun sahiplenmiş kişiler hakkındaki gözlemlerim şu şekilde;
+ Sadece oyuna odaklanmış hayattan başka bir beklentisi kalmamıştır.
+Küfür etme, hırsızlık gibi konularda ustalaşmıştır.
+Evebeynlerinden aşırdığı paralarla plus alır ve kendini kral zanneder.
+Bu oyunda 0-3 yaş arası kişilerin bulunduğunu sanmaktadır.
+Kendileri gibi ne idüğü belirsiz birkaç kişi bulur ve birden bire gruplaşıp topluca hareket ederler.
+Forum gibi yerlerde imla kurallarına dikkat etmeye çalışırlar. Lakin kendini belli eder kıt Türkçesiyle.
+Kendilerine sataşma olduğu zamanlarda yanındaki ne idüğü belirsizleri toplar. Forum ve oyundan reklam yapmaya başlar. (Sürü Kompleksi)
+Bir bayan gördüğü zaman hemen ağzı sulanır ve o yarım aklı ile egolarını tatmin etmeye başlar. (Fortlama İsteği)
Kısacası İKV’ de bir ton apaçi bulunmakta ve bunlarda kendilerini bir halt sanmakta, tabiri caizse klavye erkekliği konusunda doktora yapmışlardır.
Öncelikli olarak gerçek hayatta dışlanmış veya aradığını bulamayan bazı tipler vardır. İşte bu tipler için en uygun ortamlardan biri de sanal dünyadır. Sanal dünyada elini kolunu sallayarak istediklerini yapabileceklerini sanmaktadırlar nitekim fırsatını buldukça yapmaktadırlar. Bilakis küfür, hırsızlık vs.
Sancak Sunucusu açıldığından beri buradayım ve oyunun sahiplenmiş kişiler hakkındaki gözlemlerim şu şekilde;
+Kendileri gibi ne idüğü belirsiz birkaç kişi bulur ve birden bire gruplaşıp topluca hareket ederler.
+Forum gibi yerlerde imla kurallarına dikkat etmeye çalışırlar. Lakin kendini belli eder kıt Türkçesiyle.
+Kendilerine sataşma olduğu zamanlarda yanındaki ne idüğü belirsizleri toplar. Forum ve oyundan reklam yapmaya başlar. (Sürü Kompleksi)
+Bir bayan gördüğü zaman hemen ağzı sulanır ve o yarım aklı ile egolarını tatmin etmeye başlar. (Fortlama İsteği)
Kısacası İKV’ de bir ton apaçi bulunmakta ve bunlarda kendilerini bir halt sanmakta, tabiri caizse klavye erkekliği konusunda doktora yapmışlardır.
Tebrikler Ali,çok güzel açıklamışsın.Gittikçe artıyorlar ve monotonlaşıyor.O kadar oyun oynadım buradaki gibi embesil bir ortam yok.Garbajosa yazdı:Bu oyunun sahibini öğrenmek istiyorsan buyur dinle.