ikv müzikleri mp3e nasıl çevrilir
Re: ikv müzikleri mp3e nasıl çevrilir
arkadaslar ıkv oyunlarının muzık dosya uzantıları farklı oldugu ıcın telefonlarda dınlenmıyor malesef
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kendim convert & upload'ımdır.
Bkz. http://www.varyemezforum.com/istanbul-k ... tml?t=8745
Bkz. http://www.varyemezforum.com/istanbul-k ... tml?t=8745
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- evrybodycry
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Converter ile...Google den mp 3 converter yazıp indir.
GÖKxIIxCeDRiCxII===49 lwl
AFTERLİFE

AFTERLİFE

- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
zuhaha zaten mp3 ama aaralarında mp3 olamayn tek tük müzikler var en kısa yol vinamp ı yüklerin ikv nin özelliklerindeki müzlkeri masa üzerinde özel bi klasör içine kopyalayın ve ordan alıp Winamp tan dinleyin bukadar basit
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
aNCYRa yazdı:Ayarlarıyla oynamaya falan gerek yok winamp yükleyin direk dinlenebiliyo.
sorun dinlemek değil.başka yerlerde kullanamıyorsun.örneğin cebe falan atamıyorsun.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Tamam sorununuzu anladım yardımcı olmaya calışacam
Arkadaşlar cebtelefonları nı aldığınızda size verilen bir Pc icin DVD si olması lazım o dividiyi pc e kurup icinden çıkan bi program var işte o program Dönüştürücü müzikleri cebtelefonlarına uygun hale getiriyor bn denedim sapa sağlam calışıyor ama programı kullanmak biraz zor
Arkadaşlar cebtelefonları nı aldığınızda size verilen bir Pc icin DVD si olması lazım o dividiyi pc e kurup icinden çıkan bi program var işte o program Dönüştürücü müzikleri cebtelefonlarına uygun hale getiriyor bn denedim sapa sağlam calışıyor ama programı kullanmak biraz zor
Güncelleyelim...
Arkadaşlar kim ne yazdıysa hepsini denedim daha önce online bir siteden cevirmiştim fakat şuan bir türlü açamadım.
AİMP-VLC PLAYER-WİNNAP-FLP felan hepsini denedim yine olmadı.
Yardım edebilecek var mı?
Arkadaşlar kim ne yazdıysa hepsini denedim daha önce online bir siteden cevirmiştim fakat şuan bir türlü açamadım.
AİMP-VLC PLAYER-WİNNAP-FLP felan hepsini denedim yine olmadı.
Yardım edebilecek var mı?
9 Sene sonra konuyu güncelleyen koca yürekli insan. İstikrarınıza hayran kaldım. Yalnız olmadığımı bilmek mutluluk verici.
Değiştireceğin format ne?
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
https://online-audio-converter.com/tr/
Tüm müzikler 211.24 MB. Upload hızınıza göre siteye yüklemek biraz zaman alabilir. İstediğiniz formata dönüştürüp, kalitesini ayarlayıp indirebilirsiniz.
Tüm müzikler 211.24 MB. Upload hızınıza göre siteye yüklemek biraz zaman alabilir. İstediğiniz formata dönüştürüp, kalitesini ayarlayıp indirebilirsiniz.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık