Haluk ve Komplo Teorileri

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Haluk ve Komplo Teorileri

Mesaj gönderen Blade »

woLveRiNe yazdı:
Blade yazdı:
woLveRiNe yazdı:Merhabalar...

Bak HALuK dicem. Abi Yok artık... Bak Kimse Benim ARkadaşlarıma. Kardeşlerime #@!? diye HİTAP EDEMEZ LAN.
Sen Kimsinki #@!? Diyorsun. Geç o zaman Başına Sen Çek O maden'i cekmeden... Sen Kimsn LAN. #@!? Diyorsun.? Hangi akla zihne Hitap'en Diyebiliyorsun? Herşeye Tamam Derim. Ama KARDEŞLERim'e #@!? Kimse Diyemez. O yazı Yakışmadı Haluk Sana. o Yazı yakışmadı Sana....

Fatih ÖZBAKAN...!!
selam...
Fatih... sadece forumda yazı yazmak için yazma.
Dikkat et yazdığıma;..
''PROGRAM KULLANANLAR'' Diye başlıyor. program kullananlara söylenmiş bir şeyler var. Ha sen bu sözlerim ile kardeşim
dediklerimi kastetdiğimi anlıyorsan demekki kardeşim dedi,klerinin programı kullandıgınmı kabul edıyorsun.
şimdi soruyorum sana kardeşim dedikleri,nden hangileri kullanıyor programı ve sen onları kollamaya korumaya çalışıyoırsun.
Kendine gel..

Yah. Sen Burada Demişsinki Evet pro Kullanan Diye.
Evet Kardeşlerim var Kullanan. + arada sırada bende kullanıyorum gizli bir üyelikteki çarı Gizli yere' dikip Çekiyordum.
Sen Neden Bu kdar Alcaldınki.
Bak Haluk. Kendine geL. Ben oyuna giremediğim için Okuldayken Giriyorum forum'a arkadaşlarımla Sohbet ediyorum.
Sen'in buradaki Söylediklerinin illa adresimi olması lazımda Sen Benım kardeşlerimi Soruyorsun. Sende Bende Kime ne demek istediğini biliyoruz. Merak Etme. Kendini Toparla ADAM oL.

selamlar...

'''''
Yah. Sen Burada Demişsinki Evet pro Kullanan Diye.
Evet Kardeşlerim var Kullanan. + arada sırada bende kullanıyorum gizli bir üyelikteki çarı Gizli yere' dikip Çekiyordum '''''

Söylenecek bı sey yok kabul ettıkden sonra konu benden cıkar... Gerisi yöneticilerimizin inisiyatifindedir. ben her zaman emek HIRSIZLIGINA ve bunu yapan EMEK HIRSIZLARININ karşısında olmaya devam edıcem. Ha bu sızın gozunuzde alçalmak sa eger evet kabul edıyorum; ben emek hırsızlıgına karsı cıkarak alcaldım ... Mutluyum da ustelık. Bak bakalım aynaya bakabiliyormusun. Yazık... Tam da kişiliğinin oturacagı su genclık donemınde savundugun seye bır bak...
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Alpaslanx »

İnanın bize hiç yakışmıyor bu tür konuşmalar.
Şu konuyu artık uzatıp birbirimizin kalbini kırmayalım.

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
Tarky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tarky »

Çok fazla konuşuyorsun haluk.. Gereksiz yere kendinide bizide sıkıyorsun..Ben sabırlı bir insanım ama benimde bir patlama zamanım var sakın daha fazla uzatma diyeceğin yakaladığın birşey varsa ki öyle bir iddia ediyorsunki VARRRRR! diyorsun bağırarak bırak bu işe her cümlende kullandığın YÖNETİM ilgilensin SEN! değil... Ve bir daha oyunda birini öldürdüğünü, birine bulaştığını görürsem bana yada başka birine olaya artık kendim mudahale ederim. Millete attığın yalanlar , şamataları kes artık da önüne bak bakalım bundan sonra seni nasıl günler bekliyor.

Yagiz-Chanceux-Tarky-KinGTurK-Geureson
N’oublie pas d'ou tu viens..
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

Ya bikere proğram kullanan adam nasıl foto alıyo??? Bide şu forumdaki konuya yanıtları okuyun kaç kişi Haluk a hak vermiş??? İnsanca maden başındakine karışmasan hiç bi sorun yok o orayı çekiyorsa git başka yeri çek he illa bişey kanıtlayacaksan çar silmesine ws atarız yenilen gider olay bu kadar. Gene görüşücez Selçuk sana hiç bi zaman rahat vermeyecek tam adamına çattınız.

(Fatih arz olmadığımı kim söyledi Ufuğun çarı arz ettim adada hazır olda duruyo ama sancaktan çıkılmıyo nedense...)

Lekerxuğur
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
Leker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Leker »

Hem kendimde kullandım diyorsun hem emek hırsızları diyorsun ne iş anlamadım :D :D

Lekerxuğur
Leker Çeteci Loncası

Lekerxselçuk,Surrealistman,Surr,Crayzman
Lekerxfatih,Lekerxfatıh,Lekerxxfatih,Kvtxleker
Lekerxufuk,Lekerll,Leker,Byleker
Lekerxuğur,Lekerxugur,Çetecixuğur,Philotheos
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

Leker yazdı:Hem kendimde kullandım diyorsun hem emek hırsızları diyorsun ne iş anlamadım :D :D

Lekerxuğur
selam...
konuyu ıyı okumadıgın bellı. kullandım dıyen fatih özbakan. o paragraf özellikle tırnak içinde dikkatli oku bence.
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

Leker yazdı:Ya bikere proğram kullanan adam nasıl foto alıyo??? Bide şu forumdaki konuya yanıtları okuyun kaç kişi Haluk a hak vermiş??? İnsanca maden başındakine karışmasan hiç bi sorun yok o orayı çekiyorsa git başka yeri çek he illa bişey kanıtlayacaksan çar silmesine ws atarız yenilen gider olay bu kadar. Gene görüşücez Selçuk sana hiç bi zaman rahat vermeyecek tam adamına çattınız.

(Fatih arz olmadığımı kim söyledi Ufuğun çarı arz ettim adada hazır olda duruyo ama sancaktan çıkılmıyo nedense...)

Lekerxuğur
program kullanan adam kesildıkden sonra 8 saat yerde kaldı. sonra topladıgını sandıgı saflara bakmak için makına basına geldıgınde bi de baktıkı ölmüş. sonra kalktı bekledı benim gelmemi çünmki merak ettim bakalım programı kurduktan sonra kaç saat gececek de kalkacak diye. kalktı baktı ölmüş gelmemi bekledi her zaman oldugu gıbı yıne selam dedim bekledim ses yok fakat orada oldugunu tahmin ediyorum tekrar tekrar sordum seslendım yıne cevap yok ve bu yuzden foto dediğiniz zırvalarda konusma bölümü tertemız.çünki orada dediklerim bellişeyler delikanlı olan yaptıgının arkasınmda durur. yazık ...
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

Tarky yazdı:Çok fazla konuşuyorsun haluk.. Gereksiz yere kendinide bizide sıkıyorsun..Ben sabırlı bir insanım ama benimde bir patlama zamanım var sakın daha fazla uzatma diyeceğin yakaladığın birşey varsa ki öyle bir iddia ediyorsunki VARRRRR! diyorsun bağırarak bırak bu işe her cümlende kullandığın YÖNETİM ilgilensin SEN! değil... Ve bir daha oyunda birini öldürdüğünü, birine bulaştığını görürsem bana yada başka birine olaya artık kendim mudahale ederim. Millete attığın yalanlar , şamataları kes artık da önüne bak bakalım bundan sonra seni nasıl günler bekliyor.

Yagiz-Chanceux-Tarky-KinGTurK-Geureson
selamlar...
ben maden başında gördüğüm ve uzun sure cevap vermeyen bır çar gördüğümde kesmeye devam edecegim yagız. şu anka sunucusunda bu programı kullanan kışıler belli baslı kişiler. Program kullanmanın yasak oldugunu soyledıgım ve goz yummadıgım ıçinde dışlanacaksam eyvallah... ben her zaman yanlış olanı soyleyecegım elinizden ne gelıyorsa yapın. bu şekilde oyun oynamaya calısan ınsanlara karsı avaraj elde edebilecegınızı dusunmek abesle iştikalden başka bi şey değildir. Anka sunucusunda elit insanlarız derken bu elit liğimiz bize kural dışı işler yaptıgımızda gözyumulması hakkını asla vermez... PROGRAM KULLANMAK YASAKTIR: SÜRESİZ ÜYELİK İPTALİ İLE CEZALANDIRILIR... Bu kurallarda çok açık bir şekilde belirtilmiştir. Ha anka da kımse kalmaz diyorsanız yanılıyorsunuz . Anka sadece 7 kişiden olusmamaktadır.

Oyunda surekli kışkırtmalarınıza ve dalaşmalarınıza benden bir karşılık asla görmeyeceksiniz. Sadece bu şekilde davranarak karakterinizi ortaya koyuyor oldugunuzu üzülerek hatırlatmak isterim.

Daha düne kadar yaşımdan dolayı abi dediğinizi söylemiştiniz. Bu durumu sizin yaptıgınız kuraldısı oyun oynama anlayısınızı reddettiğim için beni afaroz ediyormussunuz. Eyvallah... ben yine de dimdik kuralsızlıkların karşısında durmaya devam edeceğim. Şu konuda konusan kişilere bir bak bakalım . Kimin ne oldugu belli sanırım.

Adamsanız, Büyükseniz, yatıgınızın ardında durun. Delikanlkıca EVET KULLANIYORUM diyebilin. Yada aynaya bir bakın.
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Blade yazdı:
Leker yazdı:Ya bikere proğram kullanan adam nasıl foto alıyo??? Bide şu forumdaki konuya yanıtları okuyun kaç kişi Haluk a hak vermiş??? İnsanca maden başındakine karışmasan hiç bi sorun yok o orayı çekiyorsa git başka yeri çek he illa bişey kanıtlayacaksan çar silmesine ws atarız yenilen gider olay bu kadar. Gene görüşücez Selçuk sana hiç bi zaman rahat vermeyecek tam adamına çattınız.

Lekerxuğur
program kullanan adam kesildıkden sonra 8 saat yerde kaldı. sonra topladıgını sandıgı saflara bakmak için makına basına geldıgınde bi de baktıkı ölmüş. sonra kalktı bekledı benim gelmemi çünmki merak ettim bakalım programı kurduktan sonra kaç saat gececek de kalkacak diye. kalktı baktı ölmüş gelmemi bekledi her zaman oldugu gıbı yıne selam dedim bekledim ses yok fakat orada oldugunu tahmin ediyorum tekrar tekrar sordum seslendım yıne cevap yok ve bu yuzden foto dediğiniz zırvalarda konusma bölümü tertemız.çünki orada dediklerim bellişeyler delikanlı olan yaptıgının arkasınmda durur. yazık ...

Benim Kullandığım programlar oyun İçerisine Etki edilecek Programalr DeğiL. Örneğin Messenger. Bi etkisi bi faydası varmı? Yok.
Sadice Oto bir program var oyun içerisinde bulunan ve açan arkadaşın olursa onunla SESli olarak Görüşebiliyorsun. ve Buda Caunter'deki Ses programıdır.
Haline Gülüyorum Haluk. Sadice gülüyorum.
Bu zor günlerimde Sen ve Senin gibi insanlarla Uğraşamam...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Blade »

woLveRiNe yazdı:
Blade yazdı:

Lekerxuğur

Benim Kullandığım programlar oyun İçerisine Etki edilecek Programalr DeğiL. Örneğin Messenger. Bi etkisi bi faydası varmı? Yok.
Sadice Oto bir program var oyun içerisinde bulunan ve açan arkadaşın olursa onunla SESli olarak Görüşebiliyorsun. ve Buda Caunter'deki Ses programıdır.
Haline Gülüyorum Haluk. Sadice gülüyorum.
Bu zor günlerimde Sen ve Senin gibi insanlarla Uğraşamam...
Selamlar...

daha dün yazdığın yazıda dediğini bir kere daha aynen yazıyorum..Demişsinki ;

''Evet Kardeşlerim var Kullanan. + arada sırada bende kullanıyorum gizli bir üyelikteki çarı Gizli yere' dikip Çekiyordum''

Gizli yere dikip çekiyordum. Ya klavyenden cıkanı iyice inceleyeceksin (çünki geriye dönüşü yok yazdığının) , Yada delıkanlılık yapmıyacaksın. Cehaletin ne kadar da açık. Sadece yazmak için yazma. İtirafının geriye dönüşü yok..
Bari kıvırma ...
Saygılarımla...

Blade
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön