woLveRiNe yazdı:Blade yazdı:selam...woLveRiNe yazdı:Merhabalar...
Bak HALuK dicem. Abi Yok artık... Bak Kimse Benim ARkadaşlarıma. Kardeşlerime #@!? diye HİTAP EDEMEZ LAN.
Sen Kimsinki #@!? Diyorsun. Geç o zaman Başına Sen Çek O maden'i cekmeden... Sen Kimsn LAN. #@!? Diyorsun.? Hangi akla zihne Hitap'en Diyebiliyorsun? Herşeye Tamam Derim. Ama KARDEŞLERim'e #@!? Kimse Diyemez. O yazı Yakışmadı Haluk Sana. o Yazı yakışmadı Sana....
Fatih ÖZBAKAN...!!
Fatih... sadece forumda yazı yazmak için yazma.
Dikkat et yazdığıma;..
''PROGRAM KULLANANLAR'' Diye başlıyor. program kullananlara söylenmiş bir şeyler var. Ha sen bu sözlerim ile kardeşim
dediklerimi kastetdiğimi anlıyorsan demekki kardeşim dedi,klerinin programı kullandıgınmı kabul edıyorsun.
şimdi soruyorum sana kardeşim dedikleri,nden hangileri kullanıyor programı ve sen onları kollamaya korumaya çalışıyoırsun.
Kendine gel..
Yah. Sen Burada Demişsinki Evet pro Kullanan Diye.
Evet Kardeşlerim var Kullanan. + arada sırada bende kullanıyorum gizli bir üyelikteki çarı Gizli yere' dikip Çekiyordum.
Sen Neden Bu kdar Alcaldınki.
Bak Haluk. Kendine geL. Ben oyuna giremediğim için Okuldayken Giriyorum forum'a arkadaşlarımla Sohbet ediyorum.
Sen'in buradaki Söylediklerinin illa adresimi olması lazımda Sen Benım kardeşlerimi Soruyorsun. Sende Bende Kime ne demek istediğini biliyoruz. Merak Etme. Kendini Toparla ADAM oL.
selamlar...
'''''
Yah. Sen Burada Demişsinki Evet pro Kullanan Diye.
Evet Kardeşlerim var Kullanan. + arada sırada bende kullanıyorum gizli bir üyelikteki çarı Gizli yere' dikip Çekiyordum '''''
Söylenecek bı sey yok kabul ettıkden sonra konu benden cıkar... Gerisi yöneticilerimizin inisiyatifindedir. ben her zaman emek HIRSIZLIGINA ve bunu yapan EMEK HIRSIZLARININ karşısında olmaya devam edıcem. Ha bu sızın gozunuzde alçalmak sa eger evet kabul edıyorum; ben emek hırsızlıgına karsı cıkarak alcaldım ... Mutluyum da ustelık. Bak bakalım aynaya bakabiliyormusun. Yazık... Tam da kişiliğinin oturacagı su genclık donemınde savundugun seye bır bak...