Ozgurbuyucu yazdı:Bogmarocky yazdı:Sevgili Ozgurbuyucu
Haklı olabilirsiniz ama ifade yönteminiz yanlış ve hakaret içerikli.Tepkilerinizi ifade etmeniz gayet doğal ama üslubunuz yanlış.Sizi sağduyulu olmaya davet ediyorum.
Moderasyon ekibimizin "Daha fazla açıklama yapmak zorunda değiliz." ifadesinden yola çıkarak "Daha fazla gerekçe sunmak zorunda değiliz." diyerek konuya kilit vurulmasını talep ediyorum.JiGyyy yazdı:Hakaret içeren tabirler.
Gereksiz konu.
İnsanlar üzerinden prim yapmak.
Boş konuşmak.
-15 olması:D
Konuya kilit vurulması için daha ne kadar sebep sayabilirim..
Konuya kiltden vazgeçtim bu çocuğa Psikolojik tedavi öneriom yönetici:D
Şizofren bu çoç uk:D
çok sinirlendim kardeşim bunlara içlerinden birkaçına hariç. Saolasın ki insan gibi eleştri ypaıyorsun şu üstte yorum yapan isimlerini bile vermeye utanıyorum hakaretli konuşuyorsun deyip kendileride hakaretli laflar yazıyorlar dinime küfreden müslüman olsa. doğrudur hakaretli içerikler vardır ama yorum yaptığım 2 şahıs anlattığım olaylar aynen böyle gelişmiştir kendi yorumlarımda hakaret vardır doğrudur ama böyle birşey olamaz yahu bak halen bana hırsızları savunan 3 kişi var devam edin siz hırsızları savunun nedense.
Özgürbüyücü
HEPİNİZE BAN EMİNÖNÜNÜN ADAMLARINA BAK.
Re: HEPİNİZE BAN EMİNÖNÜNÜN ADAMLARINA BAK.
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...
Re: HEPİNİZE BAN EMİNÖNÜNÜN ADAMLARINA BAK.
Çoğu ismi orada gördüğüme hiç ama hiç şaşırmadım hatta daha da ileri gideyim önceden de tahmın edebiliyordum.
Fazla söze hacet yok tablo ortada.
Fazla söze hacet yok tablo ortada.