kfat4 yazdı:İlk 3 yıldız yeşil Xhsyn. Ama oyun hatası sayesinde yaptılar. Yani çık gir yapıldığında karizma gitmediği zamanlar... Cyborq benimle birlikte naylon kasmaya başladı o daha istikrarlı kastı 3 yıldız yeşil yaptı. Ben 3 yıldız yaptığımda sunucuda toplam 3 tane 3 yıldız vardı. Xhsyn, Cyborq, Yalnızsavaşçıı.
ismail naylon yeni kalktığında 39 zamanında işte sana Xhsyn çarının rütbesini söliyim 3 çizgi maviydi o zamanlar doğuş abi hüseyin felan gir çık la yapıyordu hatta bnde bikaç karizma verdiğimi hatırlıyorum karizma gidiyordu
Kardeşim yanlış hatırlıyosun.Xhsyn hatta forumada koymuştu resmini karakter penceresi açık ve 1,500,000 şanı mevcuttu.Daha sonradan bende KP kasarken Cyborq'un 3 yıldız kahve olan çarının , 3 yıldız yeşil yeni olduğunu gördüm.
Waffenxtayfunn var 3 yıldz kahverengi xhsyn 3 yıldz yeşil manıckıng 3 yıldz yeşil safequard 3 yıldz yeşil cyborgu herkes 3 yıldz yeşil diye biliyor ama pembe oldugunu söledi bana kendisi ayrıca kalıpto onuda herkes 2 yıldz diye biliyordu bugun emınonu sunucusunda kendisiyle konustum 3 yıldz yapmıs öle bırakmış vipxjoe 3 yıldz kahverengi korleg 3 yıldz kahverengi bulwark 3 yıldz kahverengi birde emın degilim öle duydum 3 yıldz mavi varmış görmedım hala sadece duydum
PrinceofaniL yazdı:Waffenxtayfunn var 3 yıldz kahverengi xhsyn 3 yıldz yeşil manıckıng 3 yıldz yeşil safequard 3 yıldz yeşil cyborgu herkes 3 yıldz yeşil diye biliyor ama pembe oldugunu söledi bana kendisi ayrıca kalıpto onuda herkes 2 yıldz diye biliyordu bugun emınonu sunucusunda kendisiyle konustum 3 yıldz yapmıs öle bırakmış vipxjoe 3 yıldz kahverengi korleg 3 yıldz kahverengi bulwark 3 yıldz kahverengi birde emın degilim öle duydum 3 yıldz mavi varmış görmedım hala sadece duydum
Prınceofanıll
sunucumuzda pembe var mı bilmiyorum ama mavi yok
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Merandakileri zaten siz paylasmıssınız.Ancak İkv nin en yüksek rütbesi Kılıç tır.Bu rutbe rahmetlı (efsuna adı verilen)Halit GİRMENÇ in babası Pumaa dadır.Kucuk oglu halitin en çok istediği şey kılıç rütbe olmaktı ve vefat ettikten sonra babası onun için kılıç rütbe yaptı.Buradan kendısıne bır kez daha Allah rahmet eğlesin diyorum.Pumaa adlı abimizin rutbesı gerçektir.Öncedende forumda paylasıldı ancak ben sunucusuna gıdıp gormustum.