Selamlar
Başlığı açan arkadaşa aynen katılıyorum. Oyun günden güne bıktırıyordu bizleri
şimdi savaşçının bu durumlara düşmesi hepten soğutacak. Sadece ws klanda olarak
değerlendirmeyin. Bir örnek eskiden hiç dinlenmeden üç meran muhafızı kesebilen
savaşçı şimdi nerde ise bir meran muhafızını bile zor kesebiliyor. Üç bin civarı vurabilen
(eskiden) şimdi 1.700 civarları vuruyor aynı itemlerle zaten yaratığın savunması güçlü
puanlar zaten hem ofansa hem defansa göre dağıtılamayacağına (yetmez puan) nasıl
çıkacağız bu tür yaratıkların karşısına mesela kadım neden kesilmiyor artık kesilemzde zor biraz..
İyi Eylenceler
Ormes; (Sancak sunucu)
Mesor; (Teşkilat sunucu)
SAVAŞÇI DEĞERİ
Re: SAVAŞÇI DEĞERİ
YA ŞİMDİ GRUP İSTEDİM 49 LWL TANKIM DAYANIKLIYIM GRUP BAŞKANI BÜYÜCÜDEN ALDIĞIM CEVAP ARTIK SAVAŞÇI LAZIM DEĞİL DEDİ 4 BÜYÜ 2ŞİFA GİRİYORLAR ARTIK
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
şavaçilar dahada güçlendi büyücü karşisinda bi dakikada kesiyor büyücü yu büyücünun zihin veya kutup atacak vakti bile kalmiyor
YA ANLATAMIYORUM GALİBA SAVAŞÇI HERZAMN BÜYÜCÜDEN ÜSTÜRÜDÜR MISIR ÇARŞISINIZ DIŞINDA AMA NE YAZIKKİ GRUP BÖLGERİNDE PEK TUTULMUYOR
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
evet o konuda haklisin itemin varsa grup bölgelerinde yer alirsin itemin yok saamirall yazdı:YA ANLATAMIYORUM GALİBA SAVAŞÇI HERZAMN BÜYÜCÜDEN ÜSTÜRÜDÜR MISIR ÇARŞISINIZ DIŞINDA AMA NE YAZIKKİ GRUP BÖLGERİNDE PEK TUTULMUYOR
kusura bakma grup dolu
başka bir arkadaşi çağirdik falan derler
itemle alakjalı değil kardeşim biri birşey yaptı bir el attı olay buralra kadar sürüklendi geldi tmm
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
bence olması gereken bu bir grupta en fazla 1 savaşçı olmalı.Biz savaşçısız giriyoruz 
ya tmm bir svaaşçı giriyorsunuz tmmbende giriyorum ama dşarda bir görev olsa savaçı hep büyücüelre rabet yok amam grup bölgelrinde bence İBRE onlara doğruturkoxHAMSTER yazdı:bence olması gereken bu bir grupta en fazla 1 savaşçı olmalı.Biz savaşçısız giriyoruz
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
amirall yazdı:ya tmm bir svaaşçı giriyorsunuz tmmbende giriyorum ama dşarda bir görev olsa savaçı hep büyücüelre rabet yok amam grup bölgelrinde bence İBRE onlara doğruturkoxHAMSTER yazdı:bence olması gereken bu bir grupta en fazla 1 savaşçı olmalı.Biz savaşçısız giriyoruz
evet öyle oldu ama yapacak bir şey yok isteyen 6 savaşçı da girer biz savaşçısız giriyoruz
tmm doğsru söylüyorsun yorumun için sağol neyse ama savaşçıdan => büyüye büyük bir geçiş başladı