Yeni Bir Oluşum Yeni Bir EzMe (Arzlarınxkralı) :PPP
- Taskopru37
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yeni Bir Oluşum Yeni Bir EzMe (Arzlarınxkralı) :PPP
Bölge kanalına dikkat edermisiniz ? Özelliklede 1. resimde ki bölge kanalına. Sadece okuyun..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım.Saddo yazdı:Fotodada görünüyor ne kadar vurdugu benimde gözüküyor yeteneksiz vuruuşmozaerden yazdı:Eminim ki bir eksikliği vardı. O anda itemini satmıştır. Canı azdır. Maden çekiyordur. Her şey olabilir onun öyle yenilecek birisi olduğunu sanmıyorum ve tartışma yaratacak konular açmayın. KONUYA KİLİT :!:
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Ne Varqi anlamadım arzınxkralın ezme diyorlarTaskopru37 yazdı:Bölge kanalına dikkat edermisiniz ? Özelliklede 1. resimde ki bölge kanalına. Sadece okuyun..

Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım.
[/quote]
Çevrede biri görzükmüyor zaten 1700 onun üstünde(yeteneksiz vuruş) 1200benim üstümde
Çevrede biri görzükmüyor zaten 1700 onun üstünde(yeteneksiz vuruş) 1200benim üstümde
- EĞER DİKKAT EDERSEN ONUN ÜSTÜNDE AĞIR VEYATTA SERT VURUŞ YOK BENİM ÜSTÜMDE 2side War Bana yetenekli 1200-1400 arası çakıyor[/color]

Çevrede biri görzükmüyor zaten 1700 onun üstünde(yeteneksiz vuruş) 1200benim üstümdeSaddo yazdı:Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım.![]()
- EĞER DİKKAT EDERSEN ONUN ÜSTÜNDE AĞIR VEYATTA SERT VURUŞ YOK BENİM ÜSTÜMDE 2side War Bana yetenekli 1200-1400 arası çakıyor[/color]
Adam olup kuralları oku ve sonra yazını küçült terbiyesiz. O kadar ezik deyip de 1700 vuran biriysen vs diyorum şu anda çar kuzenimde biz taşınıyoruz pc kurulu değil. Ben pc başına geçince forumdan mesaj bırakcam çarım 35-36 level olur kuzenimde. Foruma konu açacak cesaretin varsa yenilmeye de gururun vardır. Ancak dikkat et aynı başlık altında senin resmin olabilir.
Pırasasapı (32)
ozaerden yazdı:Çevrede biri görzükmüyor zaten 1700 onun üstünde(yeteneksiz vuruş) 1200benim üstümdeSaddo yazdı:Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım.![]()
Adam olup kuralları oku ve sonra yazını küçült terbiyesiz. O kadar ezik deyip de 1700 vuran biriysen vs diyorum şu anda çar kuzenimde biz taşınıyoruz pc kurulu değil. Ben pc başına geçince forumdan mesaj bırakcam çarım 35-36 level olur kuzenimde. Foruma konu açacak cesaretin varsa yenilmeye de gururun vardır. Ancak dikkat et aynı başlık altında senin resmin olabilir.
Çok İddalısın dikkat etde havan sönmesin 36lwl olunca

/nah derim böyle çocuklara
Pırasasapı (32)