Yeni Bir Oluşum Yeni Bir EzMe (Arzlarınxkralı) :PPP

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Taskopru37
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Yeni Bir Oluşum Yeni Bir EzMe (Arzlarınxkralı) :PPP

Mesaj gönderen Taskopru37 »

Bölge kanalına dikkat edermisiniz ? Özelliklede 1. resimde ki bölge kanalına. Sadece okuyun..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Saddo yazdı:
ozaerden yazdı:Eminim ki bir eksikliği vardı. O anda itemini satmıştır. Canı azdır. Maden çekiyordur. Her şey olabilir onun öyle yenilecek birisi olduğunu sanmıyorum ve tartışma yaratacak konular açmayın. KONUYA KİLİT :!:
Fotodada görünüyor ne kadar vurdugu benimde gözüküyor yeteneksiz vuruuşm
Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım. ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Saddo »

Taskopru37 yazdı:Bölge kanalına dikkat edermisiniz ? Özelliklede 1. resimde ki bölge kanalına. Sadece okuyun..
Ne Varqi anlamadım arzınxkralın ezme diyorlar
Resim GÖKxDraCuLa Gökxdraculla İhanetin küçüğü büyüğü olmaz
Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Saddo »

Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım. ;) [/quote]
Çevrede biri görzükmüyor zaten 1700 onun üstünde(yeteneksiz vuruş) 1200benim üstümde
  • EĞER DİKKAT EDERSEN ONUN ÜSTÜNDE AĞIR VEYATTA SERT VURUŞ YOK BENİM ÜSTÜMDE 2side War Bana yetenekli 1200-1400 arası çakıyor[/color]
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Saddo yazdı:Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım. ;)
Çevrede biri görzükmüyor zaten 1700 onun üstünde(yeteneksiz vuruş) 1200benim üstümde
  • EĞER DİKKAT EDERSEN ONUN ÜSTÜNDE AĞIR VEYATTA SERT VURUŞ YOK BENİM ÜSTÜMDE 2side War Bana yetenekli 1200-1400 arası çakıyor[/color]
[/quote]

Adam olup kuralları oku ve sonra yazını küçült terbiyesiz. O kadar ezik deyip de 1700 vuran biriysen vs diyorum şu anda çar kuzenimde biz taşınıyoruz pc kurulu değil. Ben pc başına geçince forumdan mesaj bırakcam çarım 35-36 level olur kuzenimde. Foruma konu açacak cesaretin varsa yenilmeye de gururun vardır. Ancak dikkat et aynı başlık altında senin resmin olabilir. ;)
Pırasasapı (32)

Kullanıcı avatarı
Saddo
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Saddo »

ozaerden yazdı:
Saddo yazdı:Kardeş sadece 1700 Lerde bi vuruş var kimin vurduğu belli değil eğer sen vurduysan 33 Level savaşçıyım gel sana daha kraLını koyayım. ;)

Adam olup kuralları oku ve sonra yazını küçült terbiyesiz. O kadar ezik deyip de 1700 vuran biriysen vs diyorum şu anda çar kuzenimde biz taşınıyoruz pc kurulu değil. Ben pc başına geçince forumdan mesaj bırakcam çarım 35-36 level olur kuzenimde. Foruma konu açacak cesaretin varsa yenilmeye de gururun vardır. Ancak dikkat et aynı başlık altında senin resmin olabilir. ;) [/quote]
Çok İddalısın dikkat etde havan sönmesin 36lwl olunca 8-)
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

/nah derim böyle çocuklara ;) 8-)
Pırasasapı (32)

“Genel Sohbet” sayfasına dön