Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen morukkelleci »

biz plus alıyoruz o parayla onlar keyif sürüyor ;)

beni GM yapın o parayla oyuna havuz yaptırıcam !
Kullanıcı avatarı
sonxlazz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen sonxlazz »

kadimde ki oyun hatası ne imiş arkadaş onu anlayamadım. açıklarsan sevinirim. biz kadimi defalarca kestik sayısı yok tanıyanlar bilir lakin bi hataya rastlayamadık yada işimize gelşdiği için sesimizi çıkarmadık hata ne imiş bi söylermisin. şaheserler çuvalladı dedin hangisi çuvalladı. ben bütün şaheserlerimden memnunum. tek memnuniyetsizliğim yeni gelen eşyalarla şaheserlerin yetenekleri inanılmaz benzerlikte kendimi elşşek gibi hissetmiyor değilim hani. şimdi olsa asla şaheser üretmem çok ama çooook pişmanım o kadar emeğime parama yazık
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....
Resim
[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
Kullanıcı avatarı
gecebuzu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen gecebuzu »

• KArdeş sana hak veriom bunun üretimi zor oldu zatn artıq bence ya düzletsinler yada kadim penceyi üretimden kaldırsınlar yoksa yeni gelenler üretmek isteyenler üretemick....

İsimsizxxsavaşcı
İsimsizxxşifacı
İsimsizxxbüyücü
Kullanıcı avatarı
gecebuzu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen gecebuzu »

• Birde biz nekadr acsakda konu gmnin bakdığı yok bize .........

İsimsizxxsavaşcı
İsimsizxxşifacı
İsimsizxxbüyücü
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

sonxlazz yazdı:kadimde ki oyun hatası ne imiş arkadaş onu anlayamadım. açıklarsan sevinirim. biz kadimi defalarca kestik sayısı yok tanıyanlar bilir lakin bi hataya rastlayamadık yada işimize gelşdiği için sesimizi çıkarmadık hata ne imiş bi söylermisin. şaheserler çuvalladı dedin hangisi çuvalladı. ben bütün şaheserlerimden memnunum. tek memnuniyetsizliğim yeni gelen eşyalarla şaheserlerin yetenekleri inanılmaz benzerlikte kendimi elşşek gibi hissetmiyor değilim hani. şimdi olsa asla şaheser üretmem çok ama çooook pişmanım o kadar emeğime parama yazık
Güzel kardeşim yazdığım yazıyı tekrar okumanı tavsiye ediyorum sana...Eksik yada yanlış anladığın bir yazıyla ilgili değişik yorumlar yazmışsın fakat konuyla bir alakası yok..Grup bölgeleri güncellemesinden sonra kadime eğer gittiysen ki gittiğini düşünmüyorum ne demek istediğimizi anlarsın ;) Ben şaheserler falan çuvalladı gibi birşey göremiyorum yazımda çuvalladığı ibarasenin geçtiği cümle kadim güncellemesiyle ilgili konulara münafık olmadan emin konuşmayın derim ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön