küfürle işi yokmuş bak bak demin ssmi alsaydım ne.kesin msn benim değil derdi ahuahEnternasyoneL yazdı:Bak korkusuz.ben senin yaptığın terbiyesizliği buraya yazdım ne diye şimdi sömürü olsun diye yemin gibi şeyleri karıştırıyosun o kadar hakaretin üstüne ?Ottomanxkorkusuz yazdı:Bak sana ne dicem
O charı benım caldıgıma yemin et.
Bütün varlığımı sana vermezsem en kötü küfürler bana gelsin.
Bütün küfürler sana gelsinmiş benim küfürle müfürle işim yok ben senin yaptığın ayıbı söylüyorum.
Evet yemin ederim sen yaptın bunu ama aman küfürün sende kalsın.
Ottomanxkorkusuz un yapmış olduğu hırsızlık çalışması..
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ottomanxkorkusuz un yapmış olduğu hırsızlık çalışması..
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

msn?? msn nerden çıktı ve senın benle sanal iletişimin uzun zamandır yok .?Lütfen konuyla alakasız yorum yapmayalım..Petcarar yazdı:küfürle işi yokmuş bak bak demin ssmi alsaydım ne.kesin msn benim değil derdi ahuahEnternasyoneL yazdı:Bak korkusuz.ben senin yaptığın terbiyesizliği buraya yazdım ne diye şimdi sömürü olsun diye yemin gibi şeyleri karıştırıyosun o kadar hakaretin üstüne ?Ottomanxkorkusuz yazdı:Bak sana ne dicem
O charı benım caldıgıma yemin et.
Bütün varlığımı sana vermezsem en kötü küfürler bana gelsin.
Bütün küfürler sana gelsinmiş benim küfürle müfürle işim yok ben senin yaptığın ayıbı söylüyorum.
Evet yemin ederim sen yaptın bunu ama aman küfürün sende kalsın.
-
Ottomanxkorkusuz
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Geç oyuna sana para ıtem maden verıcem.Vicdanın el veriyorsa alırsın.
Senin 2 lvllik charında gözüm olacak ha.Keşke OttomanxKörkusuz u gorunce ss alsaydım.Gören gördü biLe biLir.Sana gerçekten acıyorum.Anlamadıgım nokta diğer üyelerden niye şifre istememişim acaba ? Loncamda Ejderli charlar Yıldız charlar Yücelen charlar bılge cevrıye charlar ibni sina charlar. Bır suruu bır suruu tamamı pluslu neden onları calmadım acaba? gıttım 14 lvllık bı adamı caldım neden neden neden neden nedeeeen ?
Senin 2 lvllik charında gözüm olacak ha.Keşke OttomanxKörkusuz u gorunce ss alsaydım.Gören gördü biLe biLir.Sana gerçekten acıyorum.Anlamadıgım nokta diğer üyelerden niye şifre istememişim acaba ? Loncamda Ejderli charlar Yıldız charlar Yücelen charlar bılge cevrıye charlar ibni sina charlar. Bır suruu bır suruu tamamı pluslu neden onları calmadım acaba? gıttım 14 lvllık bı adamı caldım neden neden neden neden nedeeeen ?
bi kere biz hırsız olsak 14 lwl çar çalmayız bunu kafana bi sok.
ayrıca kaç defa dedik sahte çar açıldı şifreyi vermeyin diye bunun için bizi suçlayamazsın
ayrıca ne mal olduğunu iyi biliyoruz. kendi hatan için bizi suçlamayı kes
ayrıca kaç defa dedik sahte çar açıldı şifreyi vermeyin diye bunun için bizi suçlayamazsın
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

Wizards yazdı:bi kere biz hırsız olsak 14 lwl çar çalmayız bunu kafana bi sok.
Sen kimsin ? Sana kemik atan oldumu ? Korkusuz harici kimseye söylemiyorum dedim ?
sana gelince korkusuz o arkadaşlarla bir samimiyetin olduğu için,benimle fazla olmadığı için bunu yaptığını düşünüyorum,sonuçta bunu yapan sensin,nedenini bilmiyorum,ve senin vereceğin paradan madenden gelicek hayırda iç değilim.
Soymak istediğin hesabında o 14lwl lik hesap değil başka sunucularda aramak istediğin başka itemli hesaplar olduğunu düşünüyorum.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
EnternasyoneL yazdı:Herkese merhaba,ben daha önce Xaeon,Feelmypoison karekterlerinin kullanıcılığını yapmış,kısa zaman önce Ottoman loncasına üye olmuştum.Ottomanxcavbella adlı karekterimi kasarken,Azul görevi için Ottomanxkorkusuz dan yardım istedim.Kendisi yardımımı geri çevirmedi ve azulu kestik.Kestikten sonra oyun karekterimi gece kasabileceğini söyleyerek kullanıcı adımı ve şifremi istedi.Online süremde sorun olmadığı söyleyerek bu teklifini geri çevirdim.Daha sonra ısrar etmesi üzerine Lonca yetkilisi olduğundan güvenip kullanıcı adı ve şifremi verdim.Zaten hesapta bir tek 14lwl karekterim olan Ottomanxcavbella vardı.Vermemden 1-2 dakika sonra oyundan düştüm ve birdaha girmek istediğimde şifrenin değişmiş olduğunu gördüm ve hesabıma giriş yapamadım.Olayı bir diğer lonca yetkilisine anlattığımda sate hesap açılmıştır,bu yolla kullanıcı adı ve şifreniz alınmıştır cevabını aldım.Halbu ki kullanıcı adımı ve şifremi isteyen antrepoda yanımda duran Ottomanxölümsüz den başkası değildi..Bunu yazmamın amacı Ottomanxkorkusuz karekteriyle bundan sonraki münasebetlerinizde daha dikkatli olmanızdır..Ottoman loncasının bu durumla bir alakası yoktur,tam tersine genelde yardım sever insanlardan oluşmuş bir loncadır.
Ottomanxölümsüz adlı karektere bu konularda güvenmemek sizin içi daha yararlı olur,en azından nasıl biri olduğunu anlayın..
Saygılarımla..
1. si Senin gibi birini nasıl olurda loncama almışım bunun için utanıyorum.
2. si Ben meranda oyuna başladığımdan beri güvendiğim 3 adam vardır 1-Ottomanxwarrior 2-Ottomanxempires 3-Ottomanxkorkusuz bu 3ünede charımı emanet edip oyunu bırakabilirim 3ü ilede gerçek hayatta tanışmışlıığım yok inş. oda gerçekleşicek ama yinede charımı onlara emanet edebilirim.
3. sü ise ben oyundayken en az 20 kere yazdım Ottomanxkörkusuz diye char açılmış dedim ama sen ben idinlemeyip direk char açıtgın için kendinden utanmalılsın.
Ottomanxölümsüz anısına
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Zaman
EnternasyoneL yazdı:Wizards yazdı:bi kere biz hırsız olsak 14 lwl çar çalmayız bunu kafana bi sok.
Sen kimsin ? Sana kemik atan oldumu ? Korkusuz harici kimseye söylemiyorum dedim ?
sana gelince korkusuz o arkadaşlarla bir samimiyetin olduğu için,benimle fazla olmadığı için bunu yaptığını düşünüyorum,sonuçta bunu yapan sensin,nedenini bilmiyorum,ve senin vereceğin paradan madenden gelicek hayırda iç değilim.
Soymak istediğin hesabında o 14lwl lik hesap değil başka sunucularda aramak istediğin başka itemli hesaplar olduğunu düşünüyorum.
Bizim loncamızdan birine bir laf gelirse onun hep arkasında dururuz biz !!
Ottomanxölümsüz anısına
- EnternasyoneL
- Acemi Savaşçı

Gözünle görüp şait olmadığın konu hakkında çene yapma..efsaneottoman yazdı:EnternasyoneL yazdı:Wizards yazdı:bi kere biz hırsız olsak 14 lwl çar çalmayız bunu kafana bi sok.
Bizim loncamızdan birine bir laf gelirse onun hep arkasında dururuz biz !!