Yeniçeri Loncası 1 Yaşında..!
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeniçeri Loncası 1 Yaşında..!
Yeniçeri imzası hoşuma gitti imzam yapıcaktım ama resimdeki İSMET beni rahatsız etti...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
ismet yaşıyo mu laSanCakTR17 yazdı:Yeniçeri imzası hoşuma gitti imzam yapıcaktım ama resimdeki İSMET beni rahatsız etti...![]()
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Yok la öldü o da bu ölmeden önce çekilmiş fotoğrafı...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Loncanızın 1. yılını en içten dileklerimle kutlar oluşumunuzun bozulmadan dostluk ve kardeşlik içinde devam etmesini dilerim...
Not:Alp paşam pastadan bize düşer sanırım
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

Başarılarının aynen devamını dilerim ...
ATA LONCASI...[/b]
ATA LONCASI...[/b]
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
İlk açıldığından beri bu ailede olmasamda uzun zamandır bu aile çatısı altında kendimizi geliştirdik güzel dostluklar kardeşlikler elde ettik en önemlisi de sanal da olsa hoşça vakit geçirmemi sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Neredeyse 1 aydır oyuna güncel olarak girmedim.Derslerimin ağırlığından ve başka önemli sebeblerden dolayı oyuna ara veriyorum herkes kendine iyi baksın..Uzun zaman gelmeyi düşünmüyorum ama muhtemelen yazın geri dönerim....
Elveda Sancak , Elveda Tüm Dostlarım...
Yeniçerixmaster
Neredeyse 1 aydır oyuna güncel olarak girmedim.Derslerimin ağırlığından ve başka önemli sebeblerden dolayı oyuna ara veriyorum herkes kendine iyi baksın..Uzun zaman gelmeyi düşünmüyorum ama muhtemelen yazın geri dönerim....
Yeniçerixmaster
yNçRxMasTR
yNçRxHaVoK
yNçRxHaVoK
- dReamxxyoNca
- İskele Babası
- Klan: Lodos
1. yılınız kutlu olsun...
Dreamxyonca
Lonca Web Sitemiz: www.kabuspixielott.tr.gg
Lonca Web Sitemiz: www.kabuspixielott.tr.gg
Murat biara konuşalım.MasTR yazdı:İlk açıldığından beri bu ailede olmasamda uzun zamandır bu aile çatısı altında kendimizi geliştirdik güzel dostluklar kardeşlikler elde ettik en önemlisi de sanal da olsa hoşça vakit geçirmemi sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..
Yeniçerixmaster
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Paşa o listedekilerin çoğu ya oyunu bırakmış yada loncadan ayrılmış. Güncel listemiz belli zaten benim orada vurgulamak istediğim bizim şuan bu durumda olmamızı sağlayan o listedekilerin katkısı çok. Yani manevi açıdan hala onları yanımızda hissediyoruz. Pastada güzel olmuş yirim ben onuVahit yazdı: Loncanızın 1. yılını en içten dileklerimle kutlar oluşumunuzun bozulmadan dostluk ve kardeşlik içinde devam etmesini dilerim...
Not:Alp paşam pastadan bize düşer sanırımama sizin bu kadrodan bize pasta düşeceğini sanmıyorum MAŞALLAH baya kalabalık kadronuz var
Vesselam
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Sende çok kolaya kaçmışınJuaquiN yazdı:SanCakTR17 yazdı:Doğum Günümüz Kutlu Olsun...![]()
Alp neden benim nick hep en altta yazıyor en son ben mi üye oldum...![]()
Ozana yazdığımın aynısını sana söyliyim listeyi yaparken copy / paste yöntemini kullandım
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster