O halde çok ama çok özür dilerim Petcarar. Umarım , affetmişsindir. :?![]()
![]()
Gerçek hayatta da , sanal dünyada da hep "alıngan"lık huyumu kaybedemedim , silemedim...![]()
ops:
Hele ben seni bana açıklama yapma mecburiyetinde bıraktığım için çok utandım. Bir kez daha özürrr...
Size Yeter (BAKIN)
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Size Yeter (BAKIN)
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
hahah sorun değil canımSmyrnaonian yazdı:O halde çok ama çok özür dilerim Petcarar. Umarım , affetmişsindir. :?![]()
![]()
Gerçek hayatta da , sanal dünyada da hep "alıngan"lık huyumu kaybedemedim , silemedim...![]()
ops:
Hele ben seni bana açıklama yapma mecburiyetinde bıraktığım için çok utandım. Bir kez daha özürrr...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Kod: Tümünü seç
Gerçekten bugün belkide İKV nin en kötü günüydü.- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
YAw ayda yılda oyuna 1kere lag gırıyor.
Sız hala aglıyorsunuz Baktınız oyunda lag var cıkın gırmeyınn Fazla oyunkolık olmayın psıkolojınız bozulur..ONlıne oyun yapmakk okadar kolay iş degıldır her babayıgıt yapamazz ılk basta herkez kendını tartsın sonra Oyun kurucularına laf atsınn....Hersey sızce cok kolay elınızde klwye anca yazarsınız boşşş konular bunlarr....
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
Pet sen normal değilsin kafanmı güzel cekiyomusun anlamıyorumki adam gibi cevabın yok foruma kirletenlerdensin sadecePetcarar yazdı:hahah sorun değil canımSmyrnaonian yazdı:O halde çok ama çok özür dilerim Petcarar. Umarım , affetmişsindir. :?![]()
![]()
ops:
<)
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
msj sayısına baksana ne yapıyo olabilirReymond yazdı:Pet sen normal değilsin kafanmı güzel cekiyomusun anlamıyorumki adam gibi cevabın yok foruma kirletenlerdensin sadecePetcarar yazdı:hahah sorun değil canımSmyrnaonian yazdı:O halde çok ama çok özür dilerim Petcarar. Umarım , affetmişsindir. :?![]()
![]()
ops:
- cehennemzebanisi
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
düzelsin
İNNE LİLLAHİ VE İNNE İLEYHİ RACİUN (Bizler Allâh içiniz (Allâh'a âidiz) ve bizler (sonunda mutlaka) O'na döneceğiz...)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

benim adamlığımı çoluk çocuk ölçemez.sen önce büyücü neymiş onu öğren bezli velet.sütünü içip gelip bana laf mı çarpmaya çalışıyosun.büyücü keserken depar basmayı yada çifte kullanmayı ilk akıl eden kişi bu beyler.merak eden büyücü bölümüne baksın.ayrıca beni çekemeyen kaç kişi olduğunu da görüyorum.Reymond yazdı:Pet sen normal değilsin kafanmı güzel cekiyomusun anlamıyorumki adam gibi cevabın yok foruma kirletenlerdensin sadecePetcarar yazdı:hahah sorun değil canımSmyrnaonian yazdı:O halde çok ama çok özür dilerim Petcarar. Umarım , affetmişsindir. :?![]()
![]()
ops: