aynen büyücü deılsen kolay girersinCover yazdı:ben bir arz olarak mısıra çok rahat girebiliyorum kabiliyet meselesi
Arzlar hemen ağlıyo bune
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Arzlar hemen ağlıyo bune
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Büyü ve savaşçı rahat girer de şifa olunca biraz terletiyor. :mrgreen:Cover yazdı:ben bir arz olarak mısıra çok rahat girebiliyorum kabiliyet meselesi
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Çok fazla Lodoş olup onlarca yeri tuttuğu için olabilir mi?utku yazdı:o zaman neden 2-3 tane konu var 2. giriş olsun diye
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
La ne konuymuş arkadaş tılsımda lodoslar babıaliyi tutuyor mısırı tutuyor bazen sivri adanın girişini tutuyolar biz iyi ki komutanı tutuyoruz (o da çoğunlukla boş oluyo ama) adamlar yaygara cıkarıyo.
EmirBerkKorkmaz yazdı:Çok fazla Lodoş olup onlarca yeri tuttuğu için olabilir mi?utku yazdı:o zaman neden 2-3 tane konu var 2. giriş olsun diye![]()
![]()
çokfazla arzın veleti olduğu için komutanı tutuyoya
ldooslar 2 hafta tutunca mısır ı konu çıkıyo
siz 3 yıldır tutuyonuz komutanı
hem klan değilmi isteyen istediğini istediği yerde istediği şekilde keser kimsede bişey diyemez
ama madem siz mısırdan şikayetçi oluyonuz bende komutandan şikayetçiyim
BU NE BİÇİM İŞ YA BEN LODOS BİLE DEĞİLİM LODOSLARI SAVUNUYORUM HİÇBİ LODOS GELMEDİ ŞURAYA
Manyakk [49]
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Çünkü sizin Lodoşlar da anladı çok saçma olduğunu. :mrgreen:utku yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Çok fazla Lodoş olup onlarca yeri tuttuğu için olabilir mi?utku yazdı:o zaman neden 2-3 tane konu var 2. giriş olsun diye![]()
![]()
çokfazla arzın veleti olduğu için komutanı tutuyoya
ldooslar 2 hafta tutunca mısır ı konu çıkıyo
siz 3 yıldır tutuyonuz komutanı
hem klan değilmi isteyen istediğini istediği yerde istediği şekilde keser kimsede bişey diyemez
ama madem siz mısırdan şikayetçi oluyonuz bende komutandan şikayetçiyim
BU NE BİÇİM İŞ YA BEN LODOS BİLE DEĞİLİM LODOSLARI SAVUNUYORUM HİÇBİ LODOS GELMEDİ ŞURAYA
Lodoşların tuttuğu birkaç yer: Meteor'un başı (Komutan'da dayak yiyenler orada geleni geçeni kesiyorlar yukarı çıkmaya cesaret edemiyorlar.
Arzların tuttukları yer(ler)(!):
Komutan.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
Arzlar komutana yakın komutanı tutuyolar bizde mısıra yakınız mısırı tutuyoruz.
Ama bab-ı ali ye laf ettirmem oraya hem lodoslar hemde arzlar eşit uzaklıkta arzlar savaşsın alsın ada girişini tutuyomuşuz sizin sancak daha yakın biz tutuyosak gelin kesin ölen bidaha gelene kadar siz canları fullersiniz ölsenizde hemen geri gelir kesersiniz. Adayı tutmamız babı ali yi tutmamız sizin beceriksizliğiniz.
Ama bab-ı ali ye laf ettirmem oraya hem lodoslar hemde arzlar eşit uzaklıkta arzlar savaşsın alsın ada girişini tutuyomuşuz sizin sancak daha yakın biz tutuyosak gelin kesin ölen bidaha gelene kadar siz canları fullersiniz ölsenizde hemen geri gelir kesersiniz. Adayı tutmamız babı ali yi tutmamız sizin beceriksizliğiniz.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
O yüzden istediğimiz zaman basıyoruz değil mi? :mrgreen:zbidyy yazdı:Arzlar komutana yakın komutanı tutuyolar bizde mısıra yakınız mısırı tutuyoruz.
Onun sebebi sizin çok fazla kişi olmanız.
Güncellemeden önce Bab-ı Ali'deki Lodoş kadar online Arz oluyordu.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм