Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Oguzhannn yazdı: Ahmet Abi peki bu işlem ne zamana kadar sürecek Daha en akdr bekleyecez bilelimde ona göre oyunu bırakma planlarına başlayalım..
/
katıl oyuna verdıgım paralara emeklere yazık onca sene emek tek kelıme ıle yazık dıyorlar oyunun hatası zorla aktarım mı yapın dedık kotuye mi kullanın dedık pekı sıze soru yolda para bulsanız almazmısınız
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Klan: Lodos
gönderen xIxFeNoMeNxIx » 22 Haz 2010 10:37
xFEROox yazdı: Oguzhannn yazdı: Ahmet Abi peki bu işlem ne zamana kadar sürecek Daha en akdr bekleyecez bilelimde ona göre oyunu bırakma planlarına başlayalım..
/
katıl oyuna verdıgım paralara emeklere yazık onca sene emek tek kelıme ıle yazık dıyorlar oyunun hatası zorla aktarım mı yapın dedık kotuye mi kullanın dedık pekı sıze soru yolda para bulsanız almazmısınız
Almam diyenler anca kendilerini kandırır.Heleki zorla para gelirse düşünemiyorum ztn.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!
FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX
JiGyyy
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
CaptainATX yazdı: Merhaba,
İnceleme tamamlanana kadar hiç bir karakter açılmayacaktır. İnceleme gereği karakterler oyunda görünebilir bilginize..
Benim Çarıma güvenip, kontrol için girince sağa sola gider yapma haaa
O deil harimide silmişsin sanki çok önemli bişey kıskananlar şikayet etmiş silmişssiniz
Oyun hatası ama zararsız kötü bişey içinde kullanmadık
JiGy
ŞEHRİNAZİZLERİ
Beni Siz Delirttiniz!...
Hakkıdır Hakkı...