Powerxtürk erkekdir bakın

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Powerxtürk erkekdir bakın

Mesaj gönderen brkcm »

asıl senin gibileri barındırmamak lazım
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

brkcm yazdı:
Orionxxxposeidon yazdı:
brkcm yazdı:bir ben erkeğim ama kız kardeşim ve sınıf arkadaşıda oynuyor iki seni ilgilendiren bişey varmı ve üç sunucunun 3 de biri bayan çar açmış ve yüzde 95 i erkek ! ben kimseden bayanım diye item istemedim istemem herkesi kendiniz gibi emek hırsızı sanmayın !

Eminmisin insanlara kendini kız tanıtıp itemlerini çaldığını gözümle gördüm keşke o zamanların fotoğrafını alsaydım benim hesabıma girdin itemleri çaldın itemleri çaldın çal git bare NEDEN KARAKTER İ SİLİYOSUN O KARAKTERDE GÜNLERCE emeğim vardı sen şimdi adammısın kız kardeşin filan da yok bu Powerxtürk ve Powerxtürkk karakterlerini değişmeli Burakcem ve Murat adlı kişiler oynamaktadır herkesin dikkatine böle haysiyetsizleri oyunda barındırmamak lazım aslında
ya kardeşim tüm server nefret edio senden senin ne mal olduğu biliyoruz biz ikimiz ortağız ve kız kardeşim de oynuo sana bunu ispatlamak zorundaysam karagümrüğe gel tanıştırıyım kızkardeşimle ve arkamdan korkak gibi konuşmanında hesabını tüm karagümrük soralım tamammı lovexposeidon la senin tüm hırsızlıklarını bilioruz merak etme benim kimseden bişey çaldıım görülmedi kanıtın varsada gel tamammı
arkandan KORKAK gibi konuşmakmı lan veled sen kimsin senin arkandan konuşıyım hesabı verim girsin herkes görsün pisliğini KARAKTERİ SİLİOSUN üstüne başka bir karakter açıp KÜFÜRLÜ bir isim Senbir********emre diye karakter açıosun ulan it ne haksızlığımı gördün görenleri ellerinde kanıtlarıyla beklerim B.Paşa ya adamsan gelirsin insanları soymaya utanmıomusun bunlar içinde kız kardeşini ortaya atıosun sen ne haysiyetsiz bi adamsın tm hadi kız kardeşinde oynuyo karakterini Kız Kardeşin Oyun İçinde Manita yapıo bunada el verio demek gönlün insanlar sen girdinde Aşkım gibi pm atmıomu lan namussuz bare kız kardeşine olaya karıştırma kız kardeşine laf attırtma
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brkcm »

arkandan KORKAK gibi konuşmakmı lan veled sen kimsin senin arkandan konuşıyım hesabı verim girsin herkes görsün pisliğini KARAKTERİ SİLİOSUN üstüne başka bir karakter açıp KÜFÜRLÜ bir isim Senbir********emre diye karakter açıosun ulan it ne haksızlığımı gördün görenleri ellerinde kanıtlarıyla beklerim B.Paşa ya adamsan gelirsin insanları soymaya utanmıomusun bunlar içinde kız kardeşini ortaya atıosun sen ne haysiyetsiz bi adamsın tm hadi kız kardeşinde oynuyo karakterini Kız Kardeşin Oyun İçinde Manita yapıo bunada el verio demek gönlün insanlar sen girdinde Aşkım gibi pm atmıomu lan namussuz bare kız kardeşine olaya karıştırma kız kardeşine laf attırtma[/quote]
bir benim kızkardeşim 18ini geçmiş isdeiiyle manita yapar karısamam zarar görmesinede engel olurum korkma koçum iki sen ne ara büyüdünde bana veled dion senin daha yaşın kaç ve üç sen beni ayağına çağıramassın senin olamayacağın kadar adam oldum ben sen gel karagümrüğe adam ediyim seni onu ben yazmadım sana izah ettim inanmıyosan ahirette gösterir ALLAH (c.c.)
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

açabilir kız karakter sen istemiosan açma
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SonerSecil »

brkcm yazdı:
Orionxxxposeidon yazdı:
brkcm yazdı:bir ben erkeğim ama kız kardeşim ve sınıf arkadaşıda oynuyor iki seni ilgilendiren bişey varmı ve üç sunucunun 3 de biri bayan çar açmış ve yüzde 95 i erkek ! ben kimseden bayanım diye item istemedim istemem herkesi kendiniz gibi emek hırsızı sanmayın !

Eminmisin insanlara kendini kız tanıtıp itemlerini çaldığını gözümle gördüm keşke o zamanların fotoğrafını alsaydım benim hesabıma girdin itemleri çaldın itemleri çaldın çal git bare NEDEN KARAKTER İ SİLİYOSUN O KARAKTERDE GÜNLERCE emeğim vardı sen şimdi adammısın kız kardeşin filan da yok bu Powerxtürk ve Powerxtürkk karakterlerini değişmeli Burakcem ve Murat adlı kişiler oynamaktadır herkesin dikkatine böle haysiyetsizleri oyunda barındırmamak lazım aslında
ya kardeşim tüm server nefret edio senden senin ne mal olduğu biliyoruz biz ikimiz ortağız ve kız kardeşim de oynuo sana bunu ispatlamak zorundaysam karagümrüğe gel tanıştırıyım kızkardeşimle ve arkamdan korkak gibi konuşmanında hesabını tüm karagümrük soralım tamammı lovexposeidon la senin tüm hırsızlıklarını bilioruz merak etme benim kimseden bişey çaldıım görülmedi kanıtın varsada gel tamammı
Powerxtürk boşboş konuşuyorsun herkese kendini kız diye tanıtıyorsun.Ve dahada önemlisi sana inanmayanlara tersliyenelre yok 100 m param var 900 m param var seni paramla döverim tarzı şeyler diyorsun yapma ayıptır.Bir kere bana rastladın getir diyorum yanımda değil diyorsun...Haydi ne olursa olsun sen bildiğini oku.Sana kimse inanmaz.Millete kendini kız diye tanıtmandan ötürü bende oğuz gibi düşünüyorum :D Egonda kızlık tutkun olabilir.ve ayrıca oyunda başı sıkışan karagümrüğe gel diyor sende o ahmaklardan birisin.Taktınız bir karagümrük türküsü.Ne var başı sıkışan karagmrüğe çağırıyor.Okadar yüreğiniz varsa telefon numaranızı verin.Sesinizi duyalım ;) Zaten kendi kendinle çelişiyorsun.En başta sınıf arkadaşım oynuyor demişsin.Sonrasında 18 ini geçmiş kardeşim diyorsun.Git işine kimi kandıracaksın.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SonerSecil yazdı:
brkcm yazdı:
Orionxxxposeidon yazdı:

Powerxtürk boşboş konuşuyorsun herkese kendini kız diye tanıtıyorsun.Ve dahada önemlisi sana inanmayanlara tersliyenelre yok 100 m param var 900 m param var seni paramla döverim tarzı şeyler diyorsun yapma ayıptır.Bir kere bana rastladın getir diyorum yanımda değil diyorsun...Haydi ne olursa olsun sen bildiğini oku.Sana kimse inanmaz.Millete kendini kız diye tanıtmandan ötürü bende oğuz gibi düşünüyorum :D Egonda kızlık tutkun olabilir.ve ayrıca oyunda başı sıkışan karagümrüğe gel diyor sende o ahmaklardan birisin.Taktınız bir karagümrük türküsü.Ne var başı sıkışan karagmrüğe çağırıyor.Okadar yüreğiniz varsa telefon numaranızı verin.Sesinizi duyalım ;) Zaten kendi kendinle çelişiyorsun.En başta sınıf arkadaşım oynuyor demişsin.Sonrasında 18 ini geçmiş kardeşim diyorsun.Git işine kimi kandıracaksın.
Gerçekten Güzel yere dokunmuşsun en başta sınıf arkadaşıyla oynuyor sonrada 18 ini geçmiş allah a yakın bana uzak Ol Powerxtürk Powerxtürkk Büyücüxzombi ve diğer charların daha doğrusu Burakcem ve Murat isimli şahıslar Allah a yakın Bana Uzak OLUN :!: :!:
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Hırsızlık konusunda bir bilgim yok yorumum olamaz ama bayan karakter acanların illa bayan olacak diye bi durum yok isteyen bayan acar isteyen erkek acar bayan olmayıp da bayan olduğunu iddia etmeleri kendi secimleri inanmayacaksınız affedersiniz ama abaza mısınız inanıyorsunuz asıl bayan karakter görünce bayan o kişide bayan olduğunu söyleyince bu kişilerin durumlarını değiştirmesi ona karsı eğim yapması bu erkeklerin daha doğrusu egoist lerin oyunda egolarını tatmin etmesidir bayan karakter acarsın itemin vardır kullanırsın buna kimse karısamaz sende biraz akıllı olda kendinden ödün verme sonra da birseyim calındı diye buralarda ağlama...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Violence yazdı:Hırsızlık konusunda bir bilgim yok yorumum olamaz ama bayan karakter acanların illa bayan olacak diye bi durum yok isteyen bayan acar isteyen erkek acar bayan olmayıp da bayan olduğunu iddia etmeleri kendi secimleri inanmayacaksınız affedersiniz ama abaza mısınız inanıyorsunuz asıl bayan karakter görünce bayan o kişide bayan olduğunu söyleyince bu kişilerin durumlarını değiştirmesi ona karsı eğim yapması bu erkeklerin daha doğrusu egoist lerin oyunda egolarını tatmin etmesidir bayan karakter acarsın itemin vardır kullanırsın buna kimse karısamaz sende biraz akıllı olda kendinden ödün verme sonra da birseyim calındı diye buralarda ağlama...

Ben Buna zamanında kız olmadığını biliyordum sölemişti sonra gel senin charı kasalım şifreni ver filan yarın bi baktm karakter yokk...........
Kullanıcı avatarı
Violence
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen Violence »

Orionxxxposeidon yazdı:
Violence yazdı:Hırsızlık konusunda bir bilgim yok yorumum olamaz ama bayan karakter acanların illa bayan olacak diye bi durum yok isteyen bayan acar isteyen erkek acar bayan olmayıp da bayan olduğunu iddia etmeleri kendi secimleri inanmayacaksınız affedersiniz ama abaza mısınız inanıyorsunuz asıl bayan karakter görünce bayan o kişide bayan olduğunu söyleyince bu kişilerin durumlarını değiştirmesi ona karsı eğim yapması bu erkeklerin daha doğrusu egoist lerin oyunda egolarını tatmin etmesidir bayan karakter acarsın itemin vardır kullanırsın buna kimse karısamaz sende biraz akıllı olda kendinden ödün verme sonra da birseyim calındı diye buralarda ağlama...

Ben Buna zamanında kız olmadığını biliyordum sölemişti sonra gel senin charı kasalım şifreni ver filan yarın bi baktm karakter yokk...........

Bak ne güzel diyorsun sifreni ver dedi sende verdin oyunda pardon ama babana bile güvenmiyeceksin vermeyeceksin şifreni sliah mı dayadı kafana şifreni ver diye verirsen sonuclarına da katlanacaksın he bu demek değil bu kişiye şifre verdin diye carlar gidecek eğer böyle birsey varsa bu durumu kanıtla beraber desteğe gönderirsin gereken yapılır. Ne demişler önce eşşeği sağlam kazığa bağlayacaksın sonra allaha emanet edeceksin...
VIOLENCE
DraconiaN
Violencexl
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen brkcm »

emre bi dakika ismimin burak olduunu bilip kız çarıma nie arkadaş oluosun bir iki ben erkeğim merak etmeyin kimsedende item falan istemedim bide o lafları gerçekten gel karagümrükde söle o türküyü mezarının başında çalarlar söliyim sana ben sınıf arkadaşımla oynamıorum kardeşim sınır arkadaşıyla oynuo murat benim oyundan ortağım size bi zararım olmadı bu güne kadar ve emre senin çarını ben silmedim silsem bile annene küfür etmem öle i yapım yok biz muratla sadece itemleri alıp geri vericektik nitekimde verdi murat ve sen benim arkamdan #@!? o**** ç gibi laflar kullanmısın bunu yüz yüze sölicek cesaretin varsa beklerim farketmes ama senin çarına onu yazanda iyi yapmıs anana yazık valla her gün tüm serverdan küfür yiyon millet bilio ne #@!? olduunu karizma alanlara dalıosun anca 100m e de inanmıosan senin uğruna koşacağın 10m benim günlük örsüm gel gösterim insanmassan bu arada kusura bakmayın kız kardeşim dediime bakma benden büyük 18 yaşında koçum lise son okuosun bu arada belirtirim
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat

“Genel Sohbet” sayfasına dön