Adamın sımdı ben wantedle bırsey calsam ve desemki Örnek verıyorum sadece ben Dreamtr senın carını caldım desem bu adam hırsızmı oluyor sımdı? Sacmalıkdan Başka bırşey deıl. Ben bu benı Fruma koyan arkadası ilgili makama nasıl sıkayett edebılrım :evil: ? Ben bircogunuz gıbı mıllete yakalık yapmıyorum ve o yuzden karalıyorsunuz. Daha kımseden 1 sey almadım karsılıksız almmda. Paramda var ıtemımde emin ol suankı lvl 99lvle cıkana kadar yetecek param ve materyalım var. Arkadaşım foto koy tammı lan ordan burdan lekeleme! :evil:
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
³³°¹³²¹³ °¹²¹²²³
Oguz Hırsızlık mı Yapmış Hesap mı Çalmış Hesap Çalma Girşiminde mi bulunmuş We Bunlrı Yapma NEdeni Paraya İhtiyacı Oldu İçin mi Olmuş Yapmış Hesaba İhtiyacı Oldu İçinmi Yapmış GÜLDÜRMEYİN BENİ...BEN OGUZUN THEXWANTED IN HERGELENİN Bİ GUN İÇERİSNDE 105 M LİK İTEM SATINI BİLİYORUM O ADAM SUNUCUDA PARAYA İHTİYACI OLUCAK SON ADAM.+ OGUZU TANIRIM BİLİRİM GUVENİRLİM KESİNLİKLE BOLE BİRŞEY YAPMAMŞTIR YAPMZDA ADAMI KARALAMAYA ÇALIŞMAYN...
Vusal seni tanıyan iri bi hesp açtı diyelim san adei ben thexwabted itmleri wersene kanka..werdn çalını sen bu olaydan thexwabted ı sormlu tutamazsn agzı olan kouşuyo eli olan pc si olan interneti olan bunlrı kulnamayı bilen hesap açıyo...bu şeklde bi konu açılması bile çok yanlış...
cansuhzn yazdı:Oguz Hırsızlık mı Yapmış Hesap mı Çalmış Hesap Çalma Girşiminde mi bulunmuş We Bunlrı Yapma NEdeni Paraya İhtiyacı Oldu İçin mi Olmuş Yapmış Hesaba İhtiyacı Oldu İçinmi Yapmış GÜLDÜRMEYİN BENİ...BEN OGUZUN THEXWANTED IN HERGELENİN Bİ GUN İÇERİSNDE 105 M LİK İTEM SATINI BİLİYORUM O ADAM SUNUCUDA PARAYA İHTİYACI OLUCAK SON ADAM.+ OGUZU TANIRIM BİLİRİM GUVENİRLİM KESİNLİKLE BOLE BİRŞEY YAPMAMŞTIR YAPMZDA ADAMI KARALAMAYA ÇALIŞMAYN...
Vusal seni tanıyan iri bi hesp açtı diyelim san adei ben thexwabted itmleri wersene kanka..werdn çalını sen bu olaydan thexwabted ı sormlu tutamazsn agzı olan kouşuyo eli olan pc si olan interneti olan bunlrı kulnamayı bilen hesap açıyo...bu şeklde bi konu açılması bile çok yanlış...
İnciticixhezeyan
Thexwanted'e birşey demem de .Seni kim tanıyor burada ?
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı
ARKADAŞLAR THEXWANTED BU SUNUCUDA PARAYA İHTİYACI OLAN EN SON KİŞİDİR.ÖYLE BİR KİŞİLİĞİN BU OLAYA KARIŞMASINA HİÇ İMKAN VERMİYORUM.AYRICA DÜZGÜN VE GÜVENİLİR BİR KİŞİ.
VUSALA GELİNCE BAKIN BEYLER İLK AÇTIĞI SAYFAYA RESİM KOYMAMIŞ SONRA RESİMDE HATA OLDU YÜKLEYECEM DEMİŞ.ARDINDAN İLK MYNETE GÖNDERECEM SONRA YÜKLEYECEM DEMİŞ.MYNETE GÖNDERECEKSEN KOPYALA KOY Bİ KENERA O RESMİ.ARKADAŞLAR YAPMAYIN LÜTFEN BU OYUNDA HERKES HERKESİ BİLİYOR.THEXWANTED KARAKTERİNİDE HERKES TANIYOR VE NE KADAR DÜRÜST BİR KİŞİ OLDUĞUNU BİLİYOR.BU TAMAMEN O KİŞİNİN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN İNSANLARIN İFTİRASIDIR. YANİ TAMAMEN İNCİTİCİXHEZEYAN KARDEŞİME KATILIYORUM.. AYRICA AMARTİSE GELİNCE SON YAPTIĞIN YORUMDA HEZEYANA SENİ KİM BİLİYOR DEMİSSİN BAK KARDEŞİM SEN BİZİM LONCA SAYFAMIZADA APTALCA YORUMLAR YAPIYOSAN.FORUMA MEŞKUL ETME... HERKES OYUNUNA BAKSIN.THEXWANTED GİBİ OYUNDAN ANLAYALARIN TILSIMDA YANIMIZDA BULUNMALARINA SEVİNECEĞİMİZ YERDE ONLARA İFTİRA ATIYORUZ..LÜTFEN BÖYLE GEREKSİZ KONULAR AÇIP FORUMU MEŞKUL ETMEYELİM... İNFAZ LONCASI BAŞKAN YARDIMCISI; İNfaZXrONEy
ahmettavus09 yazdı:ARKADAŞLAR THEXWANTED BU SUNUCUDA PARAYA İHTİYACI OLAN EN SON KİŞİDİR.ÖYLE BİR KİŞİLİĞİN BU OLAYA KARIŞMASINA HİÇ İMKAN VERMİYORUM.AYRICA DÜZGÜN VE GÜVENİLİR BİR KİŞİ.
VUSALA GELİNCE BAKIN BEYLER İLK AÇTIĞI SAYFAYA RESİM KOYMAMIŞ SONRA RESİMDE HATA OLDU YÜKLEYECEM DEMİŞ.ARDINDAN İLK MYNETE GÖNDERECEM SONRA YÜKLEYECEM DEMİŞ.MYNETE GÖNDERECEKSEN KOPYALA KOY Bİ KENERA O RESMİ.ARKADAŞLAR YAPMAYIN LÜTFEN BU OYUNDA HERKES HERKESİ BİLİYOR.THEXWANTED KARAKTERİNİDE HERKES TANIYOR VE NE KADAR DÜRÜST BİR KİŞİ OLDUĞUNU BİLİYOR.BU TAMAMEN O KİŞİNİN BAŞARISINI ÇEKEMEYEN İNSANLARIN İFTİRASIDIR. YANİ TAMAMEN İNCİTİCİXHEZEYAN KARDEŞİME KATILIYORUM.. AYRICA AMARTİSE GELİNCE SON YAPTIĞIN YORUMDA HEZEYANA SENİ KİM BİLİYOR DEMİSSİN BAK KARDEŞİM SEN BİZİM LONCA SAYFAMIZADA APTALCA YORUMLAR YAPIYOSAN.FORUMA MEŞKUL ETME... HERKES OYUNUNA BAKSIN.THEXWANTED GİBİ OYUNDAN ANLAYALARIN TILSIMDA YANIMIZDA BULUNMALARINA SEVİNECEĞİMİZ YERDE ONLARA İFTİRA ATIYORUZ..LÜTFEN BÖYLE GEREKSİZ KONULAR AÇIP FORUMU MEŞKUL ETMEYELİM... İNFAZ LONCASI BAŞKAN YARDIMCISI; İNfaZXrONEy
Benim yorumlarım anlayana altın değerindedir
E tabi onu anlamak için önce biraz zeka gerekli..
Ben ona soru sordum sen atlama herşeye.
Cevabı verecek kişi o sen değil .
3. Şahıssın bunu da unutma artık şansına sana ne düşerse
Haklılarmış gerçekten 2-3 ay oyundan uzaklaştık insanlarda ne saygı ne nizam kalmış...
Karakter Adı :AmisosxxAmartis Sunucu : TıLsım.. LonCa : Amisos KLan : LoDoS.. KarakTer : Savaşçı
Amartis Bizi Tanıyan Tanıyor Beni Tanıyanların Listesini buraya Sana Sunsam Oku Oku Dermanın Kalmaz...Ki ben buna gerek bile duymam sana kanıtlıma gibi bi çabam yok beni tanıynlrı.ki sen benm lonca sayfmda da sorun çıkardın sen bu formun sorn adamımısn...ki infaz loncasının formunada yapmışn demki...amacın ne bizi çekemeyenler arasındamısn...+ forma yazdın yazlrda anlayana manlayana v.b şekilde konuşup felsefe yapma adam ol oyununu oyna...benm kim oldumu ogrenmek istiyosanda oyunda çık karşıma...beni eskilerdn de bilen bilir...oyuna bi ara werdk yeni hesp açtık adam bizi bebe sandı...sen yoktun busunucuda ikv ne bilmzdn bense senin gibi sornlrı ortadan kaldırırdm bu oyunda benm agzımı açtrma...lonca sayfmda saygıyı on plnda tuttm sana karşı ama saygı duyulucak bi kişilk dilsn...
bida heç bi şeklde sorn çıkrmaya çalışma benm adıma loncam adına ayanı kaydırırm bu formdan oyundan beni çıldrtma mevkini bil kendini bil adam gibi oyununu oyna...bu tehtid dil uyarı benm canımı sıkma...
Öncelikle Vusal büyük geçmiş olsun böyle bir durum kimsenin başına gelmesin.İnşallah.Thexwanted'ın bu konuyla alakası varmıdır yokmudur bilemicem ama bazılarının Thexwanted ı sanki melekmiş zemzemle yıkanmış gibi göstermesi şaşırttı beni.Tamam zengin tamam itemi var peki nerden bu değirmenin suyu ? daha geçen gece Serx charından kaç char caldıgıyla ilgili bana hava atıyordu.Daha gecen bir kaç hafta önce Bana Nickimikediyediye [sezere ] anaa bacı söven adamı dost dediklermin melek gibi göstermesi beni açıkcası üzdü bu olayla ilgisi varmıdr yokmudur bilemem günah almak en korktugm günahtır cünkü kimseyi suclayamam o hatayı bir kere yaptım.Ama o adamda dürüst güvenilir ve karakterli biri değil bunu bilir bunu derim....