Oyunda büyük hata Kenanı kestik ama görev olmadı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyunda büyük hata Kenanı kestik ama görev olmadı

Mesaj gönderen DeathLord »

olcaytoo yazdı:Grubumuz 6 kişiydi ve herkes menzil içerisindeydi o dediğiniz ihtimalleri bizde düşündük orda 5 kişi görünüyor çünkü bir arkadaşımız görevinin olmamasından sinirlenip hemen gruptan çıkmıştır.
İlk vuran kişi ölmedi
İlk vuran kişi veya kesim esnasında kimse düşmedi
Resimde görev penceresini açık koydum görevin olmadığını göstermek amacıyla
Ayrıca boss kesimlerinden item düşmese bile en azından madalya vermesi lazımdı onuda vermemiştir.
Menzil konusuna gelince Kenan öldüğü yer makul görülüyor ve her karekter bir şarteldeydi vede menzil vardı hepimizde çünkü Kenanın sürekli canını kontrol ediyorduk şartelleri indiriyorduk diğer şartellerlerle menzil sorunu olması münkün değildir.
Vede şunu söylemek istiyorum Sayın Kindar oyun hatası olarak bildirim yaparsam görevin olması konusunda yada bunun telafisi konusunda ne yapabilirsiniz.
Bir madalya verirler heralde :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
ikvoyuncusu2008
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ikvoyuncusu2008 »

Kindar yazdı: Ödül, Kenan öldüğü zaman ganimetten değil; Kenan'ı öldürüp Lamia'ya görevi teslim ettiğiniz zaman elinize ulaşmaktadır.
olcaytoo yazdı:Grubumuz 6 kişiydi ve herkes menzil içerisindeydi o dediğiniz ihtimalleri bizde düşündük orda 5 kişi görünüyor çünkü bir arkadaşımız görevinin olmamasından sinirlenip hemen gruptan çıkmıştır.
İlk vuran kişi ölmedi
İlk vuran kişi veya kesim esnasında kimse düşmedi
Resimde görev penceresini açık koydum görevin olmadığını göstermek amacıyla
Ayrıca boss kesimlerinden item düşmese bile en azından madalya vermesi lazımdı onuda vermemiştir.
Menzil konusuna gelince Kenan öldüğü yer makul görülüyor ve her karekter bir şarteldeydi vede menzil vardı hepimizde çünkü Kenanın sürekli canını kontrol ediyorduk şartelleri indiriyorduk diğer şartellerlerle menzil sorunu olması münkün değildir.
Vede şunu söylemek istiyorum Sayın Kindar oyun hatası olarak bildirim yaparsam görevin olması konusunda yada bunun telafisi konusunda ne yapabilirsiniz.

Kindar'ın dediğine göre Lamia ile bir daha konuşmanız gerekiyor birde buna bakın...
[YaLNıZSavaŞÇII]
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vahit »

Arkadaşlar Lamia ile konuşmak falan değil konu
6 kişi kenan ı kestik , kimse düşmedi ,kimse ölmedi fakat kimseye ne bir torba düştü nede görev oldu

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön